Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka__

Ma ktoś tak?

Polecane posty

Gość iskierka__

Czasem wydaje mi się, że to co w danym momencie się dzieje nie jest prawdziw, że mi się śni... Tak jakby w danej chwili wyłączały mi się wszelkie myśli, tracę kontakt z tym, co mnie otacza, jakbym nic nie czuła. Jednak po kilku chwilach dochodzi do mnie, że to, co się dzieje jest rzeczywiste, realne. Kiedyś wogóle nie zwracałam na to uwagi, teraz jednak zaczyna mi to zaprzątać myśli, pojawia się pytanie - czy to jest normalne "zachowanie"?

Gość reff
ja mam tak tez od czasu do czasu, bardzo dziwne jest to odczucie, ale najgorsze jest ,ze czasem pozniej sie zastanawiam nczy to na pewno sie działo ;)

Gość iskierka__
Dokładnie :) Chociaż prawdę mówiąc, jakbym z tym nie miała doczynienia na własnej "skórze", to pomyslałabym, że to nie do końca normalne... Zawsze, gdy odczuwam ten, że tak powiem "niebyt" :D, musze się mocno skoncentrować, żeby powrócić do rzeczywistości i wmówić sobie, że "to się dzieje naprawdę"...

Gość nudka
a ja lubię się tak czuć:D nawet to jest przyjemne:P

Ja np czesto zastanawiam sie nad tym,czy to co sie dzieje teraz nie jest moim snem.Moze sie nagle obudze i bede miala znowu np 15 lat.... iskierka__ zaprzata to Tobie mysl bo myslisz ciagle o tym.