Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

facet z pytaniem do kobiet

Polecane posty

Ja miałam lepsza akcję, a mianowicie w ubiegły roku to było latem na dworcu autobusowym. Sprwdzałam o której odjezdza mój autobus, obok mnie stał gościu po 30 i przyglądał mi sie. Pomyślałam wariat, nie był zbyt przystojny inna sprawa gdyby tez mi się podobał. Wkońcu odszedł ode mnie i już nie zwracałam na niego uwagi. W pewnym momencie odwracam sie a on podchodzi do mnie z różą. Byłam bardzo zaskoczona, zapytałam za co ta róża, a on odpowiedział że jestem piękna kobietą. Nigdy wcześniej nie przytrafiła mi się podobna sytuacja.

Gość nieziemska kobieta
nr tel nie dalambym, ale gadu czy maial spoko. a ze ktos sie denerwuje, to nic zlego..

Gość nieziemska kobieta
Rocker ma troche racji, przynajmniej ja sie tak zachowuje... dlatego powiedz ze mozecie sie kiedys umowic i popros tylko o jakies gadu

Gość zws
mialam taka sytuacje wiele razy z zadnym z tych facetow nie poszlam na kawe ale bardzo sympatycznie odmawiam nie oceniam ich nisko ze wzgledu na ten sposob zawierania znajomosci ale mnie sie tak raczej nie da poderwac

Gość zws
. W pewnym momencie odwracam sie a on podchodzi do mnie z różą. to juz uwazam za zenujaco nachalne. o jeden most za daleko

Gość nieziemska kobieta
cream tak pamietam. mam tez nieziemksa pamiec ;P a nr tel bym nie dala, bo mam go od 7lat i nie chcialbym go zmieniac z powodu niezrownowazonego psychola

Moze i nachalne według Ciebie, ale na jego twarzy było widac radość. Nie chciał się umówić, może chodziło o to aby sprawic komuś przyjemność. Wydaje mi się że był sam i nie miał komu sprawiac takich niespodzianek.

Gość zws
ja go nie potepiam. zal mi go. ale to wszystko na co mnie stac. cuzlabym sie zaatakowana :) nie wspominajac juz o tym co mysle o dawaniu pojedynczych kwiatow. no ale zal biedaka. niech mu sie wiedzie.

zws, co myślisz o dawaniu,, pojedynczych'' kwiatków, oczywiście mowa o zupełnie nieznajomym facecie.

Gość nieziemska kobieta
cream jak czym sie rozni? probowalbys? zagadac kobiete w autobusie? gdzie czlek przy czleku stoi i kazdy nasluchuje co ciekawszych kąsków? to byłoby żenujące:o możesz jedynie wysiąść tam gdzie ona i iść kawałek, potem jakoś zagadać niekoniecznie od razu o nr czy kawe...

Gość zws
zupelnie nieznajomy facet w ogole wypada nachalnie z kwiatami ale jeden kwiat mowi: czterdziestu moich braci oplakuje mnie w kwiaciarni :)

Gość nieziemska kobieta
cream to juz jest idiotyczne pytanie. tak jakbys pytal jaki jest nalepszy "tekst na laski" zal :o probuj to sie z czasem przekonasz.

Gość zws
no wlasnie cream widze ze i ty potrafisz wyciagac logiczne wnioski

to po co zas jęczą na kafe że facet nie zrobił pierwszego kroku a po co ma robic jak to nie wypada ???

Gość nieziemska kobieta
podrywac moze i nie, ale zapoznawac i rozmawiac zawsze warto.

Gość zws
cream. jednak nic nie rozumiesz jesli chcesz zeby kobieta poszla na kawe - proponuja ja pozawerbalnie i jednoczesnie prowadz konwersacje na inny temat nieiwleu to potrafi. creme da la creme (za przeproszeniem) te sztuke pojmuje. :D

Gość sukienka w kratkę
Od jakiegos czasu jestem we Francji i widze jak bardzo roznia sie Francuzi od Polakow. Tutaj generalnie ludzie sa mega otwarci. Jak widza ze stoisz przed jakas tablica i sie zastanawiasz to od razu zapytaja co chce wiedziec. Jak ustane z mapa miasta to od razu znajduje sie ktos kto spyta gdzie chce dojsc. Jesli zapytasz kogos na ulicy o cokolwiek to moze z tego wywiazac sie polgodzinna rozmowa. I to nie tylko faceci, ale tez kobiety, panowie, studenci itd. Nike raczej nie podejdzie z tekstem "pojdziesz ze mna na kawe" ale po milej pogawetce mozna sie wymienic mailami. W Polsce na zaczepki reaguje alergicznie i tutaj z poczatku tez tak reagowalam, ale szybko okazalo sie ze ludzie nie sa zboczencami/akwizytorami/wariatami/samotnymi staruszkami/nachalnymi podrywaczami tylko sa zwyczajnie zyczliwi i staraja sie pomoc. Mysle ze taka postawa - otwartosci i zyczliwosci moze zaprocentowac nowymi znajomosciami. Znacznie to lepsze niz takie walenie prosto z mostu czy prawienie komplementow ni z gruszki ni z pietruszki...

Gość zws
jak sie potrafi to wszystko wypada, zapewniam cie :)

Gość nieziemska kobieta
podpisuje sie obiema rękami pod tym co napisała sukienka w kretke i zws. przepraszam,ale ty cream to chyba masz jakieś zaburzenia w logicznym myśleniu i z Tobą nie da się normalnie rozmawiać. chyba, że masz 6 lat, to wtedy wszystko jasne.