Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak oczarować...

Jak oczarować faceta na nowo?

Polecane posty

Gość jak oczarować...

Jak oczarować na nowo faceta? Jesteśmy razem już jakiś czas, ostatnio troszkę się popsuło z mojej winy (rzucałam się o pierdoły) i teraz chciałabym wszystko naprawić, zaczarować go na nowo sobą... Aktualnie jesteśmy dość daleko od siebie, musiał wyjechać. Chodzi mi o takie jakieś słowne sposoby.... Może zna ktoś jakieś sztuczki :)

Gość jak oczarować...
O seks najmniej tu chodzi :). Raz, że jak pisałam nie będzie go teraz przez jakiś czas,a dwa, że charakterem, sobą na nowo chciałabym go zaczarować... żeby naprawić swój obraz, który ostatnio zepsułam troszkę.

nasikaj mu do piwa wymawiając magiczne zaklęcie HOKUS POKUS CARY MARY ABRAKADABRA DUPA DIABŁA :classic_cool: sprawdzone, działa :classic_cool:

Gość jak oczarować...
Jeśli ktoś już tak bardzo chce sobie robić z kogoś idiotę, to trzeba uważać by przy tym nie zrobić idioty z siebie. Ten tekst może byłby śmieszny, gdyby nie fakt, że zaznaczyłam już dwukrotnie, że teraz dzieli nas odległość. :|

no tak, to wszystko zmienia. jakam gupia 😭 w takim razie zaklęcie zostaje takie samo, tylko zamiast "diabla" wstawiasz imie ukochanego. i piwo wypijasz sama :classic_cool:

Gość jak oczarować...
Jarku, taką laskę to on ma nawet i kilka razy dziennie :| Nie w tym rzecz.

Gość jak oczarować...
To dopiero jak wróci, za parę miesięcy. Ja muszę teraz słownie coś zrobić, przez ten telefon zacząć być taka, żeby na nowo się zachwycił, chciałabym wiedzieć czy jest jakiś sposób.

moze byc soba? :O co to znaczy oczarowac faceta? albo cie chce albo cie nie chce i tyle a ty skaczesz kolo niego jak malpka zeby zrobic wszystkoi zeby szanony pan cię chcial i byl toba zachwycony :O spoko, zjebcie mnie jak zawsze, ale dla mnie miec takie problemy i myslec w ten sposob to porażka

Gość jak oczarować...
Chce mnie. Ale warto czasem zadbać o świeżość w związku, zaskoczyć czymś pozytywnym, żeby nie wpadła szara monotonia. Dodatkowo chciałabym wynagrodzić moje ostatnie złe humorki. Po części wiem jak to zrobić, ale z drugiej strony nie zaszkodzi, jeśli ktoś zna jakieś ciekawe słowne triki, żeby facet pomyślał, że jednak nie do końca zna swoją kobietę (w pozytywnym sensie).

powiedz mu, ze zamierzasz ogolic sie na lyso, skoczyc na bungie i iść do szansy na sukces :O na pewno sie zdziwi i oczaruje sie Toba na nowo :O

Gość gość
Ja nie potrafiłam oczarowac ukochanego. Pomógł mi urok miłosny, który zamowilam na http://magicznerytualy.pl. Teraz jesteśmy razem.

Gość gość
bylam 5lat w związku. od samego początku mąż mial problem z alkoholem. ja nie zwracałam na to uwagi a on tak do tego nie podchodził. po ślubie od razu zaszłam w ciążę. obiecywal mi że przestanie pić jak się dziecko urodzi, ale tak się nie stalo. praktycznie nie moglam na niego liczyć. jego rodzina także nie widziała problemu bo przecież pracuje i mu się należy. przez całe prawie nasze maluzenstwo wyjeżdżał za granicę. i może jakoś by to było gdy by nie pszyszedl mi któregoś dnia i nie powiedział że podoba mu się jakąś dziewczyna w Anglii. Jednak miałam z nim rodzinę i nie dawałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na http://urokmilosny24.pl – po 3 miesiącach sam do mnie powrócił: ) prosząc o kolejną szansę. Dałam mu ją i jak na razie jest świetnie.

Gość gość
Magia naprawdę działa, przekonałam się na własnej skórze. Mąż wrócił do mnie po rytuale anielskim u rytualsity http://magia-anielska.pl

Gość Look7

Z mojego punktu widzenia na odległość nie można tylko spotkanie, chyba, że on cię kocha. Wtedy mu dyskretnie napisz, że i need you. Może zrozumie, ale kobiety zazwyczaj nie lubią robić pierwszego kroku.