Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam małe pytanko

czy ktoś z was palił trawkę ?

Polecane posty

Ja wypiłam i zapaliłam trawę. Kurcze NIGDY więcej!!! Normalnie w domu to modliłam się o szybką śmierć. Jeszcze w życiu tak mnie nie bolała głowa. W ustach sahara. Jakob jak czytam, że piwo +wódka+redbull+ trawa no to normalnie nic tylko podziwiam. (Ja po ostatnim razie powiedziałam sobie NIGDY więcej łączenia trawki z alkoholem. :)

generalnie jazda zależy od towarzystwa. miałam kumpla, który uwielbiał wkręcać ludziom różne rzeczy i nieźle nastraszył moją koleżankę. co do omamów - po prostu wyobraźnia jest większa :D szliśmy kiedyś grupą przez las i nakręcaliśmy się, że jesteśmy w dżungli - śmiechawa nieprzeciętna. latające słonie to przesada, ale do mnie np. uśmiechały się bąbelki z wody mineralne (tyle że trawa była nasączona jakimś gównem) co do mieszania z alkoholem - jest jedna zasada: najpierw pal, potem pij, inaczej grozi to rewolucjami żołądkowymi... (wiem, niestety...) i przede wszystkim pali się dla rozluźnienia, a nie jakichś przeżyć... fajnie było :)czasem mi tego brakuje, ale mąż jest totalnie przeciwny wszelkim takim rzeczom...

Gość Jacob
Fakt jak się przestaje palić to wypada się z obiegu też tak mam choć znam jakieś tam źródełko. :) :P:P

Gość Jacob
czarny nick na potrzeby to fakt,że lepiej jak ktoś boi się reakcji oraganizmu to najpierw jednak zapalić a potem wypić. Pijąc po paleniu po trochu kontrolujesz w jakim stanie się znajdujesz. W momencie odwrócenia sytuacji wystarczy jeden mały buszek,żeby zakończyć wieczór w samotności. Powiem szczerze mnóstwo miałem takich przypadków gdy ktoś mi się poskładał na imprezie i trzeba było delikwenta/delikwentke ratować jakoś!!! :P :P :P madiii - to nie jest powód do dumy taki mix w żołądku i głowie i serio trzeba było trochę poćwiczyć nikt normalny za pierwszym razem nie wytrzymywał takiej dawki (może dlatego tak dużo tych ludzisków się składało!!:) Accchhh ta młodość!!!Człowiek głupoty robił,ale jak fajnie było!!!

Gość mam małe pytanko
Dzięki za wszystkie wpisy. Jeśli ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć to zapraszam. Chętnie poczytam :D

ostatnio jak paliłam na wakacajch to miałam lekka zamułe;) kupiłysmy sobie w 4 kazda po worze i odechcicało mi sie palenia kolezanki wypaliły za mnie a jak słysze ze ktos widzi jakies rzezy,to nie wiem jacys gówniarze chyba sobie cos wymyslaja , a z ta śmiechwa to tez nie zawsze wychodzi;) ja wole sie upić;) podobno po trawie zagotowanej w mleku ma sie straszny odjazd

Gość gość
coo ludzie kiedyś jak byłem młody to paliłem . Z "bongo" czy czegoś takiego ale ta marihuana kiedyś i dziś , to dwa różne światy. Można spróbować ale lepiej nie palić.

Gość kumpel z podwórka
kiedyś jak paliłem to z pierwszym razem miałem taką bombe że wydawało mi się że latam :) poprostu wyleciałem duchem z ciała i latałem po chacie mojego kumpla a potem wróciłem tylko raz mi sie tak zdarzyło :( niestety :) i przestałem palić bo problemy z pamięcią zacząłem mieć :( więc już nie palę