Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Uhh Ahh Yeahh

Zyczonka slubne!

Polecane posty

To już minął weekend :O??? Walczyliśmy z upływającym czasem, trochę z katarem i mamą wciąż uważającą, że Jej syn ma parę latek i się zaziębi bez szaliczka na spacerze :P... A co u Ciebie?

Ha ha ha ha cos CI na ten temat napisalam przed chwila mailikiem :D :D :D :D . . . MOJ DROGI gdzie \" rosna \" tacy wspaniali mezczyzni jak wasza dwojka ? ? ? ? 😘 Moze ten tydzien bedzie dla CIEBIE laskawszy?? tego CI zycze , bo ja caly wochenende przed komputerem , wypoczelam , az nie chce mi sie wracac do pracy ! znalazlam CI pare zabawnych tematow tu na forum , zajrzyj , na pewno sie rozchmurzysz ! ! ! buziaki dla WAS 😘 :***********

Cóż, jak już pewnie słyszałaś od Tajfiego geje nie rosną na drzewach echem echem ;)

Ja też uwielbiam tę bajkę, tylko mi nie ma kto poczytać! Dziecko śpi, "stary" śpi :P... Uciekam też 🖐️, do... dnia :-*

i sposkarze sie TWOJEMU STAREMU jak na niego pieknie mowisz :D :D :D :D :D , przy mnie to i tak jestescie dzieci jeszcze :-((((((((((((

Miałem dzisiaj homofobiczną scysję , ale poza tym, jak i pożyczyłaś tak ten tydzień wygląda mile i ciekawie. Proszę mi tutaj bez wypominania wieku, bo jesteś jeszcze młoda i wyjątkowo marudna przy czym pozytywnie zakręcona (a to cecha młodych :P)... Buźka i Tobie też dużo Słońca na ten tydzień!

Ojj panie doktorze , zebys wiedzial jak dzisiaj swiat mnie zdolowal , na pewno tez slyszeliscie o tch potwornych wydarzeniach i jednoczesnie ludzkiej znieczulicy . . . . ale wiem ze TY walczysz z podobna rzeczywistocia kazdego dnia i to doluje jeszcze bardziej . Zlo dotyka najwspnialsze osoby ;( ;( ;( ;( ;( oby kiedy Miszel juz dorosnie swiat byl piekniejszy , lepszy i wielobarwny !

Kochana, u nas jest stan wyjątkowy w kraju. Połowa komunikacji zablokowana + telefony i lotniska :(. Chciałbym dla Małej lepszego jutra, oj chciałbym ♥