Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie mezatka

Za 3 tyg mam slub a On sie zaczyna odzywac

Polecane posty

Gość prawie mezatka

ON czyli ktos, z kim wiazalam kiedys swoja przyszlosc ale nie umial nigdy wybrac miedzy mna a swoja dlugoltenia dziewczyna . Z wiadomych wzgledow ja znalazlam kogos kto pokochal mnie a z czasem ja Jego i wychodze niedlugo za maz. Ten pierwszy sam urwal ze mna kontakt , kiedy tylko dowiedzial sie ze mam plany malzeskie. Doslownie tak, jakby sie obrazil . Jeszcze wtedy ponizalam sie dla niego, probowalam zlapac kontakt, wyjasnic. Czulam sie winna!! Niedawno przeszlo mi zupelnie, nie chce o juz znac, nie rozmawialismy miesiace... i teraz dzwoni. Nie odbieram. Domyslam sie, ze bedzie mi skladal "szczere" zyczenia slubne. Nie rozumiem takiego zachowania.

Gość kiedy to sie skonczy
olej go

poki nie planowalas slubu to wiedzial ze jak cos jestes jego 'kolem ratunkowym'. teraz gdy juz oddalasz sie na zawsze, zaczal sie bac. bo zawsze lepiej miec chociaz pol na pol , Ciebie lub tamta, i cos z tego wybrac, w razie watpliwosci.

Gość prawie mezatka
Jasniej: facet , ktory mnie kiedys zwodzil,pozniej olal bo zechcialam sobie ulozyc swoje zycie i nie czekac na Niego, nagle zaczyna sie do mnie odzywac na 3 tyg przed moim slubem z innym.

Gość prawie mezatka
nie rozumiem tego mimo wszytsko. Wyrzucil mnie ze swojego zycia jak smiecia , to ja szukalam kontaktu z Nim a On byl nieugiety. A teraz sie odzywa i ciekawe co chce mi powiedziec? Nie odbieram, bo wybuchne i powiem mu cos brzydkiego a szkoda moich nerwow.Przykro jakos, ze okazal sie takim gnojem

Gość zzzzzzzzaaaa
po co zawracasz sobie glowe takim dupkiem

Gość prawie mezatka
dlatego , ze wydzwania po nocy :/ Ani odebrac i go opi*** lic, bo nie poskutkuje pewnie. Przypomina to mi nasze dawne czasy, jak mi w glowie mieszal dzwoniac po nocach i zapewniajac o milosci

Gość llllllkkk
nie odbierasz i on będzie wściekal sie jeszcze bardziej, że nie ma nad Tobą kontroli. Czasem tak już jest, że musimy stracić, zeby docenić. A on zdał sobie własnie sprawę z tego, że wielkimi krokami nadchodzi dzień w którym straci Cię na zawsze....

Gość prawie mezatka
jasne , ze nie. Ale w srodku az mnie trzesie, ze teraz sie postanowil odezwac. Doskonale zna moja date slubu. A numeru zmianic nie bede tylko przez Niego. Wymysle cos

Gość daria1755
wiec teraz ty go wyrzuc jak smiecia! ignoruj go a na pewno nie odwołuj ślubu! wychodzisz za maz za innego lepszego faceta!

Gość nienienienie
nie gadaj z nim - pomyśl o swoim aktualnym facecie i cojest dla Ciebie ważniejsze. To nieważnie, że tamten się odzywa - nie wybierasz między swoim byłem a obecnym. Jest TYLKO obecny. Jeżeli uważasz inaczej, zrezygnuj ze ślubu.

Gość llllllkkk
Ale chyba nie jest tak, że nie podoba Ci się ta sytuacja?:) Teraz rolę się odmieniły, on biega za Tobą, a Ciebie NA PEWNO w jakiś sposób to łechta :P

Gość prawie mezatka
tym bardziej mnie to boli, ze zawsze myslal tylko o sobie. Mial dziewczne, byli 5 lat. Kiedy niby sie we mnie zakochal, nie chcial z nia zerwac. Trwalo to 2 lata a ja glupia czekalam... stracilam przy nim resztki godnosci, jak blagalam zeby sie do mnie odzywal itd. Mial czas , mnooostwo czasu. PO prostu nie mozna zrozumiec faceta

Gość llllllkkk
ja bym powiedziała o tym, przyszłemu mężowi, a niech chłopaki walczą o Ciebie :P

Gość jdhdjfhsdjc
Nie odzywaj sie do debila. to bedzie dla niego o niebo gorsze anizeli 1000 bluzg pod jego adresem!

Gość prawie mezatka
nie, w ogole nie ma takiej opcji , zebym zrezygnowala ze slubu, tym bardziej ze teraz juz kocham i wiem, ze jestem kochana. A tamten zwodzil mnie przez 2 lata , na prawde co ja z siebie wtedy zrobilam, zeby tylko dac nam szanse. Myslalam, ze oboje juz zmadrzelismy, a tutaj taki telefon o polnocy. Korci , zeby odebrac , ale po co?

Gość llllllkkk
odbierz i bądź baaaaaaaardzo miła :)

Gość llllllkkk
niech widzi jaka jesteś szczęśliwa, kurcze, ja bym tak zrobiła :classic_cool:

Gość prawie mezatka
powiedzialam juz dzis narzeczonemu, ze wydzwania. Mielismy przez niego mnowtso problemow, ja nie moglam sie uwolnic spod tych "macek". Tez prosil, zebym mu dala telefon , kiedy zadzwoni ponownie. Ale niech mi ktos powie, po co On teraz do mnie dzowni? PO miesiach milczenia>

Gość prawie mezatka
jak znam siebie, to sie wnerwie i mu powiem co o nim mysle.

oj mowie ze mial Cie w zanadrzu. tylko tyle. nie mysl ze nagla zapalal takim uczuciem, to frajer i hipokryta, dajze sobie spokoj, powiedz dla swojego ukochanego niech go spROwadzi do parteru i tyle, po co tyle kminic.

Gość prawie mezatka
tak, mysle ze to najlepsze wyjscie! Pewnie jak uslyszy meski glos w sluchawce , to sie wylaczy. Dziecinada

Gość prawie mezatka
wlasnie dlatego jestem zla... po jak glupia czekalam, kopnal mnie w tylek tak na dobra sprawe , mimo bylo miec dwie dziewczyny ... i teraz nagle sobie przypomnial, ze isnieje

Gość patetyczny patalach
zrozumial,ze Cie traci na zawsze.Nie odbieraj.Nic bie boli bardziej niz milczenie...

Gość prawie mezatka
ja przeciez najlepiej wiem, jak boli milczenie i ignorowanie