Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajacadziewczyna

pytanie do chlopakow

Polecane posty

Gość kochajacadziewczyna

Za niedlugo Dzien Chlopaka i chcialabym dac mojemu ukochanego jakis drobiazg. Nie jest to wazne swieto ale ja zawsze na dzien kobiet dostane chociaz kwiatka wiec wypadaloby tez pamietac o plci przeciwnej. Pomyslalam sobie ze moze po prostu zamowie dla Niego torcik czekoladowy z napisem "kocham Cie" lub "dla mojego kochanego mezczyzny" tak na oslode zycia. Uwazacie ze to dobry pomysl, spodobaloby wam sie cos takiego ? dodam ze moj chlopak ma 20 lat :)

Gość Falstaff
Kup mu karabin maszynowy.

Gość taki jeden...
Myślę że to dobry pomysł... Myślę też, że ucieszyłby się równie bardzo, gdybyś kupiła sobie jakąś seksowną bieliznę, przewiązała się fajną czerwoną albo czarną wstążeczką i poczekała tak na niego w łóżku. Płatki róż jak najbardziej wskazane ;-)

Powiem tak-liczy się pamięć. Zrobi mu sie miło, że o nim pamiętasz bez wzgledu na to co mu dasz. A słodycze... hmmm wiekszosć facetów woli chyba schab :P Pomysł jest dobry bo Twój i tyle. A facet naprawde ucieszy sie z czegokolwiek.

Gość maly ksiaze
striptease mu zrob z lodzikiem na koncu - bedzie taniej i bedzie na pewno bardziej zadowolony :D

Torcik? Bez sensu jak dla mnie. Daj mu cos co przetrwa dluzej niz pol godziny:P Moj M ma tez 3.X urodziny wiec dostanie jeden prezent - kupuje mu kubek z nasza wspolna fotka, taki na ktorym foto pojawia sie pod wplywem goraca (czyli np goracej herbatki). Kubek normalnie sie myje, nie ma z nim zadnych problemow no i przypomina o wspolnych chwilach:)

Gość no tak nie spodziewaj się
na forum innych porad niż: zrób mu loda" "daj mu analnie":O Boże, nie dziwię się, że mężczyźni, którzy tutaj siedzą są samotni. Życie z nimi musiałoby być pasjonujące:O Ciągłe siedzenie przed kompem, walenie konia i robienie lodów niedomytemu i leniwemu "panu na włościach" swojej kawalerki po mamie😴

Gość jesli on lubi ciasta
moim zdaniem ciasto to lepszy pomysl niz kubek ;)

Może jakies Wasze wspólne zdjecie w antyramie? Z tym kubkiem też świetny pomysł, gdzie można takowy zamówić i jaki koszt jeśli mogę zapytać ? ;)

Gość xxxxxxxxz
A kiedy jest dzien chlopaka ?

Gość kochajacadziewczyna
Myslalam tez nad kubkiem ze zdjeciem ale moim zdaniem to zbyt oklepane. wiekszosc kobiet kupuje ramki, poduszki, koszulki, kubki ze zdjeciem... A wlasnie moim zdaniem to nie musi byc prezent ktory dlugo przetrwa bo to nie jest takie wielkie swieto. Owszem na urodziny zawsze kupuje mu cos naprawde fajnego np ostatnio kupilam zegarek ktorym sie zachwycal :)

tez zastanawialam sie co mojemu kupic i dzieki tobie znam odpowiedz:P dzieki:D

Gość bezenadzieja
->no tak nie spodziewaj się , jesteś zmierzłą staruchą, oziębłą suczą , nic nie wiesz, ja uważam że tu są ludziska lubiący dobry humor związany z seksem, mają spore doświadczenia i fajne panienki Sprustowani i tragiczni są ci co zadają durne pytania, te pytanie jest ok ale torcik to chyba prezent pod siebie, jakiś masażyk sobie zafundujcie fajnym olejkiem albo wypad do sauny a wieczorkiem jazda.

Gość kochajacadziewczyna
30 wrzesnia jest Dzien Chlopaka :P

Gość cukiersekk
torcik fajny pomysł :) ja też o jakimś drobiazgu myślę, pomysł z seksowną bielizną plus wstążeczka na szyi polecam - wypróbowałam przy jakiejś okazji:) kubki ramki odradzam- zależy co kto lubi ale co za dużo to nie zdrowo- na poduszce ty, na kubku ty, na obrazie ty, w 10 ramkach ty, na koszulce ty.... na desce sedesowej ty....

Gość antyrama i inne
artystyczne pierdy to wg mnie totalna glupota. Chyba, ze ten facet to jakas ciota :)

torcik fajny pomysł ja też o jakimś drobiazgu myślę, pomysł z seksowną bielizną plus wstążeczka na szyi polecam - wypróbowałam przy jakiejś okazji kubki ramki odradzam- zależy co kto lubi ale co za dużo to nie zdrowo- na poduszce ty, na kubku ty, na obrazie ty, w 10 ramkach ty, na koszulce ty.... na desce sedesowej ty.... hehe literka mi uciekła :o

Gość kochajacadziewczyna
Boze wszystkim na tym forum chyba seksu brakuje ! Dla mnie seks oralny czy jakikolwiek inny nie jest prezentem bo robimy to bez okazji codziennie wiec nie byloby to zadne wielkie urozmaicenie. Prezent typu striptiz moge mu zrobic nawet dzis jezeli tylko mi sie bedzie chcialo

Gość a istnieje cos takiego
jak dzien chlopaka?LOL!:classic_cool:

Gość kochajacadziewczyna
Jakbym miala wiecej zdolnosci kulinarnych to upieklabym sama taki torcik ale obawiam sie kompletnej klapy wiec bezpieczniej zamowic :) i tak wlasnie zrobie bo moj facet akurat uwielbia slodycze i powinien sie ucieszyc :)

Gość bezenadzieja
nie gadaj kochająca, torcik też codziennie można kupić hehe, nikt tu nie mówi o zwykłym lodziku tylko np. z połykiem :P ale jeśli on to ma na codzień to faktycznie torcik jest super, w końcu mozecie się nim wysmarować a potem zlizywać :P

Gość kochajacadziewczyna
NIe ma na codzien no ale moim zdaniem do dobrego seksu czy tez sprawiania przyjemnosci facetowi w lozku nie trzeba okazji i moge to zrobic w kazdy inny dzien :P