Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca Majka

Psycholog

Polecane posty

Gość pytająca Majka

Mam pytanie czy waszym zdaniem warto udać się do psychologa żeby ratować małżeństwo? Od razu piszę że mąż nie pójdzie,ja sama chciałabym się wybrac tylko czy to ma sens jeśli tylko jedna osoba chce walczyć?

Gość pytająca Majka
no właśnie tylko jak znaleźć dobrego? Jak pytam znajomych to nikt nie zna a w dodatku patrzą na mnie jak na wariatkę.

Gość niestetyyyyyyy
wydaje mi sie ,że musza chciec tego obie strony.Sama nie wiele zdzialasz,oczywiscie zalezy to od tego jaki macie problem i co jest przyczyna kryzysu w malzenstwie. Ale oczywiscie probuj,moze akurat Twoja milosc do niego i walka o wspolne zycie wystarczy by uratowac wasz zwiazek. POWODZENIA

Gość pytająca Majka
tzn. to nie jest tak że on nie chce walczyć, poprostu on się nie poczuwa do winy.On uważa że to jestem winna, że ja robię źle.Zawsze tak było, on nigdy się nie przyznał do winy.Zawsze zwalał na mnie wszystko. Twierdzi że to ja zawsze wszystko psuję a on chce dobrze.

Gość pytająca Majka
jestem ze śląska

takie terapie czasami otwieraja oczy mysle, ze moglabys sprobowac:) tylko, ze on musi tez chciec

Gość pytająca Majka
a może jest ktoś kto korzystał z takiej pomocy? Jak było, czy pomogło jak ta druga osoba się do tego odniosła?

Gość spróbuj mu powiedzieć
żeby poszedł z Tobą do psychologa, aby pomóc Tobie zrozumieć Twoje błędy ;-) a jak on się zachowa u psychologa to już się zobaczy ...

Gość spróbuj mu powiedzieć
przeczytaj książkę "Żyć w rodzinie i przetrwać"

Gość a co to jest instytut
ericcsonowski? kojarzy się z telefonem komórkowym ;-O co to napisz

Moim zdaniem warto iść najpierw samj a potem psycholog moze pomóc ci nakłonic go na terapie wpólną Udaj się do Centrum Pomocy Rodzinie tam psychologowie są zadarmo i naprawde pomagają ;) Powodzenia