Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

Podrywaja mnie starsi fececi -/

Polecane posty

Zaczyna mnie to wkurzać. mam 19 lat i chlopaka w moim wieku i jest mi dobrze. wygladam bardzo mlodziutko i nie rozumie dlaczego inetersuja sie mna starsi faceci, ktorzy twierdza ze moj mlody chlopak nie da mi tego co dojrzaly mezczyzna. jestem bardzo niesmialai osoba i krepuje mnie takie cos nie wiem jak sobie z tym radzic.

Gość odpowiadaj żeby na kim
innym leczyli kompleksy wynikające z kryzsu wieku średniego Jedno zdanie, i masz spokój :D

starsi faceci szukają młodszej dziewczyny ponieważ młoda jest nie doświadczona, czyli byle fuszerka ujdzie im na sucho, i w związku i w łóżku, są zdania że nie będą musieli się zbytnio starać byś była zadowolona z nich, ponieważ nie wiesz tak naprawdę na czym polega prawdziwy porządny związek gdyż jesteś młoda...

nie wiem kogo nie pdrywaja a kogo podrywaja moze kazdy jakos inaczej to odbiera. mnie to naorawde krepuje i chyba potrzeba mi takich tekstow jaki podala Twoja poprzedniczka

a mnie za to glutki, które "lubią starsze" już nie wiem, co gorsze....

Gość Arnold White But Neger
A po co komu nastolatki? Głupie obciągary, które nawet nie wiedzą jak się dobrze ustawić. Faceci lecą na nie tylko dla ich młodego ciała. Prawdziwymi kobietami staje się dopiero po 30 tce.

Gość 40stka już
mnie podrywają młodsi:-o i co z tego?widomo o co chodzi,w obu przypadkach o seks

Gość hdthddf
niewielka- co rozumeisz przez starsi 35-40 lat , czy 70 lat :-O

Gość odpowiadaj żeby na kim
duszek, nie chcę sie czepiać, to tylko życzliwa uwaga. Masz błąd ortograficzny w stopce na pewno

Gość wiosenna rosa
Mam pod czterdziestke i tez tylko młodsi mnie podrywają

Gość haa jacy starsi
?? tacy z 40 stką na karku?? no to współcz uję, ale zauważ że jak stare dziady się podrywają, to znaczy że już wyglądasz na pełnoletnią i myślą że mogą już legalnie pieprzyć małolate

Gość Rommeo
Macie laski pod sufitem nierówno. Podrywają: źle. Nie podrywają: źle. Zresztą dla facetów wiek to żadna różnica: zwalić się do młodego czy starego wora.

Gość Samiec24
A mnie w pracy podrywają stare pudła koło czterdziestki i też z tym muszę żyć.

Gość Mindrygando
Starsi faceci podrywają młodsze laski bo mają dość swoich 30letnich staroci z wypadającą macicą ...

a mnie własnie takie dwudziestokilkuletnie dzieciaki... załamka dobrze chociaż, że nie w pracy

i mlodsze dziewczyny ktore w ogole nie maja chci flirtowac z takimi staruchami musza znosic fochy ich zon ktore oczywiscie uwazaja ze ich mezowie sa swieci i to te mlode je prowkuja :-/

Gość dlatego pewnie
bo ich mały fiut nie może się w tej macicy utrzymać...

Gość Martelll
Po spełnieniu funkcji rozrodczej i rozrywkowej, egzemplarze po 30 powinno się poddawać obligatoryjnej eutanazji, żeby już nie zatruwały środowiska naturalnego. Kobieta po 30 to jak 10 letni samochód : można wymieniać części w nieskończoność. TYLKO PO CO?

Gość facetki po 30 tce
to za duże wyzwanie dla pasożytniczych dupków jakimi męskie ślimaki stają się już w wieku kilkunastu lat

Gość hejol
hej a dlaczego ja mam 37 lat i nadal faceci są mną rozochoceni wię maksymalnie daję im rozrywki ??? jest ich wielu raczej zaprzecza to tej teorii ...

Gość hejol
Z tymi wielu trochę przesadziłąm. Maksymalnie do 15 dziennie :-)

Gość hejol
no jakoś tak a ciebie podszywko/ podszywaczu też miałam chyba nawet byłeś w mojej cudownej dupie mniam!

Gość hejol
zatkało cie moje kakao mniam