Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka1234

remont-malowanie ścian

Polecane posty

Gość studentka1234

mam do was pytanie mam remont w pokoju, malowanie ścian i sufitu i bardzo mi zależało żeby znalazł się tam kolor czerwony szukałam jakiś fajnych pomysłów w internecie ale nic nie znalazłam chciałabym żeby pokój był ciepły ale koniecznie z czerwonym;) myślałam żeby pomalowac jedną ścianę na żółto,jedną na pomarańczową a jedną na czerwono a czwartą ścianę zrobic w pionowe paski z tych właśnie kolorów co o tym myślicie? a może macie jakiś pomysł?

Gość najlepiej to tecze zrob
:D

Gość jesli masz
w tym pokoju również spac, to nie radzę takich 'ostrości' ;) jedną ścianę zrób sobie czerwoną, pozostałe w jakimś pastelowym pasującym kolorze- np. brzoskwiniowym albo piaskowym albo... pomaluj wszystkie na jakiś neutralny (np. piasek, beż, wanilia) a na jednej lub dwóch ścianach zrób czerwone 'ekrany'

strasznie pstrokato :-0 jeszcze mebelki kolorowe i zajob murowany :-0 Ale .... są różne gusta ;-)

Gość studentka1234
może i macie racje... jeśli chodzi o meble to głównie mam wszystko szklane tylko łóżko czerwone...

Gość zacznijcie robic chleb
jesli łóżko jest czerwone to chyba wystarczy tej agresywnej barwy :-O bedziesz się kłócić ze wszystkimi ...

Gość emila866
czy ja wiem czy źle... dziś w "czterech katach" widziałam sypialnie gdzie wszystkie ściany były czerwone do tego jakiś biały obraz,drewniane łózko i pościel czerwono żółto-różowa;)

Gość AmeliaLDZ
eee te komentarze to dają chyba sfrustrowane osoby;] kolorowe pokoje są bardzo fajne;) jeśli wybrałas takie kolory to widocznie musi to do ciebie pasowac;) ja sama w internecie widziałam pokój z intensywnym żółtym i pomarańczowym i z różową kanapą,takie pokoje są świetne,widac że osoba jest pewna siebie i kocha życie,takie moje zdanie:) może pomyśl o 2 czerwonych ścianach,2 żółtych i pomarańczowym suficie albo żółtym suficie i 2 czerwonych i pomarańczowych ścianach jeśli dobrze oświetlisz pokój będzie super;) do tego właśnie szklane meble;) powodzenia:))