Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_z_okienka

jaki mam wybrac??

Polecane posty

Gość pani_z_okienka

Muszę szybko założyć konto bankowe, jednak nie wiem na który bank mam się zdecydować. Zależy mi na bezpłatnym koncie internetowym, bezpłatnych wypłatach z bankomatu, bezpłatnym prowadzeniu rachunku, bezpłatnych transakcjach za pomocą karty. W wielkim skrócie wszelkie opłaty mają być sprowadzone do minimum. Zastanawiałam się nad kontem studenckim lub direct w ING. PEKAO odpada. Jakie znacie i polecacie banki?

Gość pani_z_okienka
nie chcę Wam głowy zawracać ale naprawdę nie mam zielonego pojęcia o bankach, a konto muszę założyć jeszcze we wrześniu. Doradźcie mi coś, może ktos się zna na bankach. Co myślicie nad ekontem w mbanku??

Gość sprawa jest prosta
wiem, ze w millenium dla studnetow jest wiekszosc ywmioniionych rzeczy bezplatna np jesli masz konto internetowe i rezygnujesz z papierowych wyciagow to nic nie placisz za prowadzenie kota i wybieranie kasy w bankomacie tego banku.

Gość pani_z_okienka
a to nie będzie problemem jeśli w moim mieście ani w jego okolicach nie ma placówki mbanku? całkowicie wystarczy konto internetowe?

Gość pani_z_okienka
no dobra... po długich zastanowieniach zdecydowałam się na direct w ING. a czy dobrze zrobiłam dowiemy się w swoim czasie:P mam nadzieję, że się nie zawiode. jeśli ktoś z was ma to konto to czekam na opinię:)