Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziweczyneczka

Wypada???

Polecane posty

Gość dziweczyneczka

Za miesiąc jest ślub brata mojego narzeczonego a w tym dniu mam zjazd na uczelni. Wypada nie iśc?

no nie za bardzo wypada, ja bym w każdym razie wolała iśc chyba że go nie lubisz a zjazd jest ważny ;)

Gość szurum burum
nie no...uczelnie nie zając nie ucieknie, chyba możesz raz się zerwać??? a brat narzeczonego to w końcu przyszły szwagier, wieć niemalże rodzina....a to raczej ważny dla niego dzień.... no i głupio zeby narzeczony szedł sam....

Gość NIE IDZ
Wtedy nikt nie będzie Cię traktował poważnie

Gość NIE IDZ
w końcu skoro uważasz się za "narzeczoną" to chyba oczywiste że jako dziewczyna brata jesteś zaproszona na uroczystośc dziwię się skąd u Ciebie taki dylemat....o weselu chyba wiedziałaś już wcześniej zarówno nietaktem z ich strony byłoby nie zaprosic Ciebie jak i nietaktem z Twojej strony nie iść na uroczystośc

ja bym wolala isc na zjazd,nie lubi wesel,a dlugo razem jestescie?jak to nic powaznego,to nie idz,o jeszcze kase na prezent stracisz.

Gość kawcia_mielona
Szkoła nie zając, a śłub tylko raz w życiu jest. Ja bym nawet się nie zastanawiała;) Sama miałam podobny przypadek. Ślub był o 13 a o 10 skończyłam wykład na którym mi zależało ;)

Gość w tam na pierwszym zjezdzie
przeciez nic nie przegapisz. innauguracja, plan, jakies krótkie wykłady. Ja bym poszła na wesele.