Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 22, 2008 :( przestańcie mnie straszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w sumie inter Napisano Wrzesień 22, 2008 masz w barku alko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 22, 2008 nie musicie wiedzieć możecie mnie pocałować w (_._) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doładuj mi konto simplusa 10 Napisano Wrzesień 22, 2008 to przestanę Cię straszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 22, 2008 :D to nie ty :O to Magik i jego song od tylca :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 22, 2008 ta stopka mnie rozbawiła....;) jakież to prawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 Tez sie zeschizowalam ta \"nutą\"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...perła... 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 ty tez????????!!!!!!!:O ja wlasnie tego slucham....to jest straszne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lubie PKF Napisano Wrzesień 22, 2008 hahaha, Luska :D Posluchaj sobie tez Ponurej Niedzieli, to juz wogole nigdy nie zasniesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 22, 2008 kurwa :O jestem sama w domu... siedzę na tym http://pl.youtube.com/watch?v=3zsoCpF6Y1I i czytam narastające komentarze... i włos mi się jeży na karku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Profesorka 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 to nie czytaj ;) ja tylko jak to włączyłam to zeschizowałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 Włos ci sie jeży.... Dobrze że nie na łonie. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swizz beats Napisano Wrzesień 22, 2008 już po Tobie, już Cię opętał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 Myrevin! :p zachowaj powagę ale miałam sny...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 O widzę że klocka znowu wycięli.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2008 teraz mój topik stracił sens...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swizz beats Napisano Wrzesień 23, 2008 Niczym opętana przez Belzebuba samica jaszczurki zwinki, przemykam się chyłkiem pomiędzy półkami w supermarkecie w Aberdeen, licząc że czasem uda mi się podejrzeć od dołu włochate jądra konserwatywnego Szkota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jądro konserwatywnego Szkota Napisano Wrzesień 24, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yigf8yu Napisano Wrzesień 24, 2008 http://www.zemsta-za-zdrade.pl/?id=75a5b5e6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2008 :O dziewczyny są głupie pozwaląjac sobie na takie fotki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach