Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xzz

piekna-dlaczego faceci z gory uwazaja ja za glupia?

Polecane posty

Gość onnaaaaa
masz profil na NK?

chce tu zachwoac anonimowosc. Nie chce nikomu ujawnaic mojego profilu na NK

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaa
xzz,ujawnij sie...

nie bede nikomu zadnych moich zdjec pokazywac, bo moze to byc wykorzystane w przyszlosci przeciwko mnie. Zreszta nie wiem skad jestescie, czy was nie znam moze w realu(roznie to w zyciu bywa). A to w sumie zalosne zalic sie na takim kafe.

mezczy mnie udowadnianie innym czegos co sama wiem. Moze za bardzo przejmuje sie zdaniem innych.

móiwsz, ze jak sie upili to podbijali do ciebie .....wiesz chyb to zupełnie normalne.nie wiem czy świadczy to o tym ze cie traktuja jakos gorzej inaczej po prsotu moga dostawac małpiego rozumu a słodka nie oznacza ze chodzisz na rozwo i nosiz tipsy tylko o taki usposobienie przeslodzone

podszywie otworz usta i sprobuj sie ugryz w ucho trzymając podkurczone ręce. Jednoczesnie spojrz w lustro i zobacz jakim durniem jestes.

tak jestem moze przesadnie mila czasem. Lubie byc mila.

staram sie byc mila tak bardzo jak chcialabym by inni byli do mnie mili. Moze w sumie czasem za bardzo

słuchaj jestes jak jsteś nie zmieniaj się, jesli jesteś ladna i masz poukladane w głowie to inni to docenia i nie zawracaj sobie glowy tym... bo nie ma to sensu a faceta który cie doceni tez znajdziesz;)

Gość a co masz takie parcie na
chłopa??? nie bede tu sie reklamowac, ale powiem, ze mam podobnie.. i BARDZO MI TO PASUJE. nie dla psa kiełbasa. Trafi sie kiedys jakis Depp :P chcialabys zeby byle obszczymur do ciebie startował?!?! chyba TAKA uroda zasługuje na cos lepszego???????? No ale widze, ze ciebie byle portki zadowola.. byle była chuć.

przeczytaj to co napisalas. Potem to co ja od poczatkiu i wytlumacz mi prostaczku (patrac na stylistyke, interpunkcje twojej wypowiedzi) gdzie napisalam,ze szukam mezczyzny.

xzz - nie, poprostu chce wyciagnac z ciebie zdanie w ktorym sama pokazesz ze patrzysz na ludzi z góry i oceniasz po pozorach :D chociaz to juz z pierwszego postu mozna zauwazyc....

Gość za to Twoja interpunkcja
jest doprawdy powalająca :P nie dziwie sie teraz czemu nikt na Ciebie nie leci :P

maly ksiaze- jestem nieufna, pewna swojej urody i inteligencji ale nie traktuje innych z gory. Staram sie byc mila dla otoczenia.

za to Twoja interpunkcja --> jestes ta sama osoba co a co masz takie parcie na malo ludzi jest tu na forum o tej godz.to po pierwsze a po drugie dotknela Cie uwaga ktora powiedzialam Ci odnosnie twojej interpunkcji.

Gość toooooooooooo
❤️

toooooooooooo --> a co to zasliczne seruszko :)?

toooooooooooo --> a co to zasliczne seruszko :)?

Gość toooooooooooo
moze byc dla ciebie jak nie spisz

nie spie:) cierpie na bezsennosc. czesto tu bywasz?

xzz - starasz sie powiadasz? to na chuj w pierwszym poscie ta uwaga ze zwykle żala sie tu brzydale ??:D co do reszty - skoro jestes pewna swojej inteligencji to po co ja chcesz komus udowadniac? sa osoby ktore docenia nie tylko twoje walory estetyczne ale i inteligencje ale widocznie obracasz sie w takim kregu w ktorym takich ludzi nie ma. Wniosek -> zmien srodowisko w ktorym sie obracasz ;)