Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoZmeczona

JEST ZAZDROSNY O WSZYSTKO

Polecane posty

Gość do niczego jestem
moj tez sie nie gapil na inne,zadna nie byla taka piekna jak ja(klamca klamca klamca) to wszystko jest do czasu nie chcecie zniechecac do niego ale patrzac z perspektywy czasu wiem ze takie zachowanie jest poprostu chore i nic z tego dobrego nie wynika

Gość BardzoZmeczona
Tak... Od 9 roku życia do 22 bił go Ojciec.

Gość do niczego jestem
ja nie mowie ze rzuci ale tacy faceci maja nawalone pod kopula,serio a ich kompleksy siegaja nieba i jak kiedys trafi sie moze jakas ktora wykaze zainteresowanie to taki bedzie chcial sie podbudowac wiadomo nie musi tak byc

Gość miałam podobnie
ej ja nie mówię, że on ją zostawi, ale życie z kimś takim jest męczące.. mowię, ze tak było u mnie;p też nigdy nie patrzył przy mnie na inne, zapewniał ze jestem dla niego najpiekniejsza, w ogóle że ja taka śliczna, że tylko jego.. że to, że tamto ;p

Kochana nie porównuj swojego ex do jej faceta! Jeśli Twój facet mówił o innych kobietach DZIWKI to już była oznaka, że kobiet nie szanuje! I potem pokazał to dobitnie.. Nawet nie umiał Ci szczerze wytłumaczyć, że odchodzi... A Ty autorko słuchaj.. Jeśli był bity... I teraz zachowuje się tak dziecinnie... I jak uznałaś kobiety chyba szanuje... To on do roku czasu będzie się tak zachowywał... Potem napewno nie. Jak długo z nim jesteś? Potem po prostu poczuje, że jestes jego tak naprawde. Ale sądze, że terapia się przyda.. A jakie ma stosunki z Matką??

Gość miałam podobnie
kto tu mówi o porównywaniu? jest temat, KTOŚ MA PODOBNE DOŚWIADCZENIA to chyba się może wypowiedzieć i opowiedzieć swoją historię CO?????!!!!!!!!!!!

Gość Dulska_ Pani_Dulska
Ezoteryczna ja nie wiedzialam, ze ty taki zboczuszek jestes... Stosunki z matka jakie mial????? Jesssu... Ide spac, bo sodomia, gomora tu panuje!

Gość BardzoZmeczona
Jego Mama tez jest bita przez jego Tate :( On z Mamą zawsze był blisko .. I z siostrą.. Bronił ich przed Ojcem... Razem z nimi przebywał i w sumie nabrał troche kobiecej wrażliwości. On chce ode mnie tak wiele ciepła, że dla niego nawet stałam się cieplejsza.. Ja niestety mam o takich facetach własnie zdanie, ze skoro sam taki zazdrosny, to widocznie ma nie czyste sumienie. Powiedziecie, że jestem psychiczna... Ale ja go sprawdzałam. Robiłam lewe konta na fotka.pl :-o Pisałam do niego.. A on odpisywał zawsze " Nie dzięki" albo "Mam kogoś" :-o A tam ma konto, bo ja tez mam i pisze mi codziennie 40 dziecinnych komentów tam żeby każdy widział... :-o Jesteśmy razem od maja...

Gość po ile macie lat
?

Gość BardzoZmeczona
Ale to prawda, że czasami życie z nim i jego lękami to męka ;(

Gość miałam podobnie
porozmawiaj z nim, zapewnij, że jest jedyny i powiedz że jego zachowanie jest męczące, że tak nie możecie żyć..

Gość BardzoZmeczona
Ja mam 22 lata a on 25.... Mówie mu cały czas, że jest tym jedynym... Jest dobrze na chwile. On był chciał siedzieć cały czas ze mną jak stary dziadek w domu. Więc ostatnio zagrałam jego bronią! Poryczałam się i powiedziałam, że boje się, że się mną znudzi.. A on na to śmiech i \"głuptasku zwariowałaś?\" :-o Może on nie wie co sam robi?

Gość miałam podobnie
powiedz, że jest wspaniałym mężczyzną, że kochasz, nie potrzebujesz nikogo innego, że chcesz być z nim, ale musisz normalnie żyć

Gość miałam podobnie
kurcze, no przyznam, że dziwne to wszystko :( współczuję, bo wiem co czujesz.. może powiedz mu, że źle Ci z tym, że Ci nie ufa i boi się, ze kogoś pozna, że musicie pielęgnować swój związek, a nie trzymać się 'na siłę' na smyczy, że to nie jest sposób by być razem na zawsze, bo w końcu nie dasz rady psychicznie.. że chciałabyś spedzac z nim czas poza domem, że tego potrzebujesz, jesteś młoda żebyś się nie obudziła za parę lat, gdybyście się np (tfu tfu) rozstali, że straciłaś kilka lat swojego życia siedząc w zamknięciu, a nagle wokół Ciebie nie ma nikogo :(

Gość BardzoZmeczona
Własnie mi dziś powiedział, że się zmieni... Po tym jak powiedziałam, że się go boje... Wiecie, że on ciągle ryczy? :-o A jak ja się kiedyś popłakałam powiedział \"Kochanie, chce kary za Twoje łzy... \" I dał mi żyletke... Mówił, że moge mu zrobić krzywde za to, że płakałam, bo mnie wkurzył... Wiem, że nie jest normalny... Ale kocham.

Gość miałam podobnie
takie mówienie, że się zmieni..też przerabiałam.. i co? zawsze od nowa to samo! z tą żyletką przegięcie? na pewno by nie zaszkodzila rozmowa z psychologiem..warto spróbować.. podejrzewam, że nie będzie lepiej, tylko gorzej jesli bedziesz chciała przeczekać..

Gość BardzoZmeczona
No.. On ma wielki problemy... W ogóle nie wiem w jakim świecie on żyje.. Póki co gdy on zaczyna wariować zazdrośnie ja też robie mu scene zazdrości.. Przyznał, że zauważył, że to bez sensu jak jestem zazdrosna.. Więc \"On ma problem\"... Na razie staneło na tym, że wie, że ma problem.. Ale to taki dzieciak... Z miejsca obrucił to w żart i powiedział \"zrobisz mi terapie.. taką gorącą?\" I chciał uprawiać sex :-o W ogóle on chce 6 razy dziennie dzień w dzień... Boże ile ten człowiek ma energii do seksu i zazdrości :-o A ja spokojna kobieta...

Gość miałam podobnie
no masz poważny orzech do zgryzienia ehh

Gość BardzoZmeczona
A przedtem miałam faceta co mnie zlewał i rzucił i cierpiałam 1,5 roku... Teraz takiego ;(

Gość miałam podobnie

Gość BardzoZmeczona
Dzięki... Teraz idę, bo on już dostaje spazmy, że nie ma mnie w łóżku.. :-o Jutro dam znaka czy znowu truł od rana głupoty ... Dobranoc :*********

Gość anieczka84
hmmm no ale skoro wie ze ma problem... i skoro tak cie kocha ze zrobi wszystko... to ja bym poprosila go zeby do psychologa poszedl... bo po pierwszych postach myslalam ze to jest zabawne i ze ja bym po prostu irracjonalne zachowania zazdrosne zaczela stoswac zeby sam zrozumial jakie to smieszne... ale to co piszesz pozniej przestaje byc uroze i smieszne... i mysle ze warto zadbac o to by ktos mu pomogl... dla dobra was obojga ;)

Gość psychoza-paranoidalna
jest zazdrosny o każdego i to niestety nie prawda ze jak sie kogoś zapewni o swoich uczuciach i na każdym kroku bedzie sie dawało tej osobie odczuć z zależy , ż się kocha to ona sie uspokoi. Nie pomagają słowa, nie pomagają czyny .Moze podeprę się przykładem -idę do siostry -tak? a po co? -remontowała mieszkanie to oglądnę -ok to zrobisz zdjęcie ? -co??? - no zrobisz zdjęcie zobacze sobie jak wyremontowała to mieszkanie - tak? ty chyba chcesz zobaczyc czy na pewno byłam u siostry - no! -nie zronie zdjęcia - to bede dzwonił usłysze twoja siostre to się rozłączę

Gość czarownica tratra
znam chlopaka ktory byl chorobliwie zazdrosny o laske i jak chciala zerwac przez ta zazdrosc glownie to ja zabil..

Gość czarownica tratra
mowie ci kobieto ze on ma obsesje na twoim punkcie, to jest opętanie, jak bedziesz chciala skonczyc to moze dojsc do tragedii, zazdrosc wynika z niskiego poczucia swojej wartosci i przeradza sie w obsesje, traktuje cie jak wlascosc!

Gość czarownica tratra
pomysl jak zareaguje gdybys chciala skonczyc zwiazek a przeciez masz takie prawo bo nie jests jego wlasnoscia!

Gość tez takiego mialam
bylismy razem parwie 5 lat,nie wiem jak to wytrzymalam,a probowalam wysztkiego... robic tak jak on ( niestety nie p0otrafie taka byc przez dluzszy okres niz 3 dni ;-( , tluamczyc, robic tak jak on chce ,,,nic nie przysnioslo skutku. wkoncu z nim zerwalam,i to byla najmadzrejsza decyzja w moim zyciu... chlopak byl naparwde fajny tylko wlasnie ta zaborcza zazdrosc....my6sle,ze takie osoby powinny byc z wlasnie z takimi ktore tez sa takie zazdrosne.... dlatego moja dobra rada, zerwij z nim, bo nie warto tak sie meczyc...przeciez co to za zwiazek gdzie musisz sie non stop klocic i gdzie nie ma zadnego zaufania... trudno teraz o dobrego chlopaka,ale na pewno po jakims zasie kogos zanjdziesz, tak jak mi sie udalo !!! poza tym,kto mowi ze jak ze soba zerwiecie to ni emozeci juz do siebie wrocic???.... 3maj sie

Gość bez odbioru
Jezu, szaleństwo jakieś :-o A jakbyście dziecko mieli? Też byłby zazdrosny o nie? Szok :-0

Kurde. koleś ostro przegina. Ja byłem zazdrosny. Kiedyś. Ale i to nie było w takim stopniu jak u Twojego faceta. Zresztą mi przeszło-całkowicie. I co najzabawniejsze sam nie potrafie określic dlaczego-chyba to kwestia zaufania i podejscia do całego bycia razem. Jeżeli facet nie zrozumie tego, że jesli bedziesz chciała z nim byc to bedziesz a jak nie to nie i nie ma on na to wpływu to lepiej dac sobie z nim spokój. I tak dziwię sie, że tyle wytrzymałaś.

to PSYCHOPATA, widać wyraźnie, że ma zaburzenia. Ty się jeszcze zastanawiasz??? nie zmieni się jak nie pójdzie na terapię. to nie są normalne zachowania. lepiej go zostaw bo zrobi Ci kiedyś krzywdę z tej pseudo Miłości.