Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam jej powiedziec

zona nie zajmuje sie dzieckiem bo skonczylo 4 lata

Polecane posty

nagle juz jej sie nie chce nakremowac mu pupy czy zrobic porzadnego obiadu z deserem, daje mu to co my jemy, zamist warzyw z ekologicznej zywnosci, po kupie juz mu nie smaruje pupy tylko wyciara normalny (nie nawilzanym) papierem, dla mnie to skandal, wstyd mi za nia

co wy macie z tymi prowokacjami?!

Gość coraz durniejsze
te prowokacje!!!!!!!!!😴

Gość i tak dlugo z tym wytrzymala
:classic_cool:

Gość fajerfoxik
dziecko jest w polowie twoje, wiec ty to rob:O

Gość eeeeeeeeeej
Jak masz taki wielki problem z tym, to sam to zrob bo jakby nie bylo to rowniez twoje dziecko :/

Gość hehehe dobra prowokacja
a kto wyciera 4-letniemu dziecku tyłek? chyba jest juz na tyle rozgarniete że samo to robi.:p

Gość powiedz jej WPROST
no i sam wycieraj mu pupcie... wymagasz tego tylko od niej?

taa... na odleglosc z pracy

Gość nooooo zgroza
i pewnie w dodatku przestala je karmić piersią!:classic_cool:

Gość i bardzo dobrze
4 letnie dziecko powinno jeść wszystko, ubierać się samo i samo podcierać pupę, chyba, ze chcesz wychować maminsynka inwalidę życiowego.

karmic przestala juz poltora roku po urodzeniu!

Gość syll
mój syn ma 4 lata a ja nie karmię go piersia już 3,5 roku, pupke sam sobie wyciera, je to co inni domownicy i jest super dzieckiem.

tak, widze ze tu same mamusci co na obiad z 4 latkiem do kfc chodza... jesc wszystko super

Gość prowokejszynnnnnnnnnnn
:o :O :O :O :O

Gość i bardzo dobrze
czyli rozumiem, ze wy jadacie w KFC- to fakt, w takim wypadku, lepiej, żebyście dla dzieciaka osobno gotowali :D

Gość chłopie ty chyba chory jesteś
albo Twoja Mamusia Cię tak pielęgnowała aż do Twojego ślubu czterolatkowi Mama ma tyłeczek podcierac ?! a jak ma potem za dwa lata poradzic sobie w szkole ? Pani nauczycielka ma z nim do wc chodzic czy ma o pomoc prosic kolegę z ławki szkolnej ? może wacka też ma mu trzymac jak sika ?

Gość takisetam
jakiś kompletny idiota z prostacką prowokacją... nie wiesz co to dziecko to won stąd

Niezła prowokacja ;) Swoja droga korzystajac z tematu, moja znajoma podciera tylek swojej 7 letniej corce... BYłam w szoku!

Gość no co za
suka, żeby czterolatkowi dupci nie podcierać im piersią nie karmić. ja bym się rozwiódł

Gość i pewnie w dodatku
ta wyrodna matka nie wozi go już w wózeczku.:classic_cool:

Gość kurka woodna
moze jeszcze ma mu pierśc podawac :P Przesada. 4-latek jest juz na tyle samodzielny, ze moze wiele rzeczy robić sam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój 4-letni syn z tego co widze jest samodzielniejszy od...ciebie, bo nie ma takich głupich problemów jak ty..... A dupke też sam sobie wyciera, a ja tylko sprawdzam, czy dobrze wytarł. potrafi sam nalać sobie soku, sam sie myje, ubiera, pomaga mi gotować. Czy chcesz, zeby byl inwalidą życiowa/ Lepiej sie zastanów 2 razy nad sobą...

Gość mnie matka karmila do 3 roku
wiec ta tez moglaby pokarmic, babom sie we lbach powywalalo teraz

Gość kurka woodna
to idz do ammausi sie poskarż. Jak ci ę bedzie pocieszać, to napewno da ci cycusia... sratatata.....

Gość ja dodam od siebie
wiecie co? Nie zawsze 4letnie dziecko umie sobie podcierać tyłek po kupce. Na pewno nie zrobi tego umiejętnie, tylko rozmaże :-O Wiem, bo moja siostra i moja przyjaciólka mają 4 letnie dzieci i zawsze idą do kibelka, kiedy dzici krzyczą, że już się załatwiły i potrzebują pomocy. Dlatego nie chrzańcie, że 4 latki tak już doskonale wszystko potrafią:-O A co do gotowania, to bardzo dobrze, że dziecko je, to, co dorośli. Nie trzeba mu specjalnie jakoś inaczej gotować. Deserki sa wskazane, bo dzieciaki je kochają, ale oddzielne gotowanie specjalnie dla już 4letniego dzieciaka, to przesada;)

Gość kurka woodna
co do podcierania pupy, to prawda,z e nie potrafią, ale warto ich tego uczyć. Dlatego sprawdzam po samodzielnym wytarciu mojego synka, czy dobrze to zrobił

Gość jksaj
4-latki powinny chodzić do przedszkola. tam dają normalne, dorosłe jedzenie, w łazience muszą poradzić sobie same. a mama takiego malucha nie musi sie już na nim skupiać w 100-%... najwyższy czas żeby trochę zajęła się sobą, po 9 mies. ciąży i 4 latach życia życiem malucha najwyższy czas znormalnieć. a jak babcia mówi inaczej (bo facet sam tego nie wymyślił) to niech się odp...

Gość jej karmienie do 3 roku zycia
to juz jakas patologia.:o

Gość i bardzo dobrze
chwileczkę....przecie przeciętny 4 latek już 2 rok powinien chodzić do przedszkola! a tam pupci nikt nie podciera, chyba, że w awaryjnych sytuacjach- ale na pewno, nie, że dziecko w ogóle ma się tym nie zajmować tylko wołać kogoś dorosłego!