Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzona zona

rozmarzyłam się

Polecane posty

Gość roztrzepana25
pozazdrościć...ja nie potrafię...niby rozwiązanie jak najbardziej logiczne,rozsądne wyjście z zytuacji okupione potwornym bólem

Gość rozmarzona zona
wspomnienia bola:(oj bola jeszcze bardziej, kiedy czlowiek sobie uswiadomi, ze to co teraz jest bolem, ma na wlasne zyczenie:( koszmar

Gość roztrzepana25
czuję się jakby kompletnie zmasakrował mnie od środka tym,że odpuścił,nie dał nam szansy,wybrał to co znane przy jednoczesnym zasmakowaniu tego co nieznane

Gość rozmarzona zona
niby, ze mozna przewrocic kartke i pisac dalej od nowa:( kurcze, nie naleze do tych osob. a szkoda. pewnie byloby mi latwiej atk:( smutaskowo co dzien zaglada do mojego serducha:(

Gość rozmarzona zona
a ja... jakas podpowiedz na temat Twojego czarnego nika:O nie daj sie prosic

Gość rozmarzona zona
bo to, ze takowy/we masz, nie podlegfa dyskusji, wiec...powiesz???

Gość roztrzepana25
"uczyłem się tańca"-a Twoje pierwsze miesiące?jak wyglądały?teraz wspominasz...ale wcześniej?

Gość rozmrzona zona
chyba ci nie wierze;)

Gość rozmarzona zona
fajnie, ze dzieki mojemu temacikowi:O zaklolo cie moze leciutko w serduchu:) i ...szkoda, ze nie chcesz mi powiedziec kim jestes. anonimowy w kafe? trudno mi w to uwierzyc, ale niech tak zostanie, skoro ci na tym zalezy

Gość roztrzepana25
w tym zwariowanym świecie trudno jest sobie wyobrazić,że uczuciowi mężczyźni jeszcze istnieją...więc nie gniewaj się ,że pytam co czułeś,może będzie mi łatwiej;co czujesz jak ją po takim czasie widzisz?boję się ,że jeśli za rok,dwa go zobaczę,rzucę mu się na szyję i już nie puszczę,echhh...dobrze,że dzieli nas odległość...

Gość ludzie przerazacie mnie
prawda od prawdy rozni sie kolorem, jakim przyoblewa sie nasza twarz w chwlili tej rzekomej prawdy. z twojej prawdy wynika,ze jest ona koloru orange:classic_cool: czyli co za tym idzie klamstwo to jest a nie prawda

Gość rozmarzona zona
wybaczam:D nawet nie marzylam, ze tak dlugo tutaj wytrwasz> do domciu jedz, odpocznij. milego wieczoru ale bez butelki.[ czesc]

Gość taaak cieee kochammmm
👄

Gość rozmarzona zona
Miłośc to otwarte okno, patrzymy w nie, gdy koncza sie pocalunki, wieje od niego chlodem Galezie drzew jak ciekawi ludzie zagladaja przez otwarte okno. Caluja nas ich cienie. marzna plecy.. ale najbardziej serce. Zamykamy okno. Patrzymy w nie, gdy koncza sie pocalunki, wieje od niego chłodem

Gość rozmarzona zona
:D ale Ciebie nie ma

Gość rozmarzona zona
Czy wiesz jaka jest moja miłóść? to jakby mżył najdrobniejszy deszcz, w którym idziesz i nie wiesz, ze pada. a potem czujesz, ześ przemókł do samego serca. taka jest moja miłośc

Gość rozmarzona zona
u mnie? smutaskowo i smutaskowo. i zaraz potomek przyjdziez ze...spaceru i zgoni matczysko z kompa.wyniose sie przed ekran TV. tak wygladaja moje wieczory😭

Gość roztrzepana25
a jednak...to jest ten procent skupienia,gdzie część myśli jest gdzie indziej...

Gość roztrzepana25
ile bym dała,żeby "mój" też tak myślał o mnie...a tego nigdy się nie dowiem :(