Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady_in_red21

moge jesc co chce i nie tyje

Polecane posty

Gość gdzie sie nie pojdzie to widac
ja tez jem wszystko i nie tyje

Gość lady moze bys wrzucila
jakas fotke? nie widze problemu skoo jestes zadowolona ze swojej wagi...

a ja widze bo nie chce sie dzielic swoim wizerunkim na forum. uprzedze pytania, prywatnie tez nie. nie chce tez byc oceniania bo zawsze znajdzie sie ktos kto mnie skrytykuje(wyglad) a ja sie staram tego unikac bo wczesniej krytyka prowadzila u mnie do napadow zarlocznosci.

FatCat a jak schudłaś to tych 50 kg to bardzo Ci łydki zeszczuplały? bo ja głównie na to liczę, że będą trochę smuklejsze po utracie ok 8-9 kg a Twoja waga poczatkowa jest tlyko troche wieksza od mojej dlatego pytam;

ja nie wiem z tym łydkami, bo one nigdy nie były moim problemem. nie mierzyłam ich. na pewno troche zeszczuplały.

Gość upssss
ale jajo kwadratowe! :p

Gość mały książę z dużą flaszką
Lady, zatańczysz ze mną? (¨`•.•´¨) `•.¸(¨`•.•´¨) (¨`•.•´¨).•´ `•. ¸.•´ Gdzie jesteś Mały Książę, gdzie...? Cześć! jestem Irek, mieszkam w Oslo.... mam 26 lat i od 5 lat jestem nałogowym alkoholikiem.... ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________....| |.|................|.| |.|..JIN.with....|.| |.|...TONIK......|.| |.|___________|.| |....................| |....................| |....................| |______________|