Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malajka23

Oral przed ślubem? co sądzicie?

Polecane posty

probnlem polega na tym że boje sie że wszystko dostanie i co potem? - z takim właśnie myśleniem Cię zostawi... myślisz że jak zrobisz mu laske za 15 lat to on te 15 lat będize na nią czekał? zapewniam Cie że nie... bo seks oralny zwłaszcza dla faceta to rzecz pierwszorzędna.

Gość ogólnie to jesteście zajebiści
eeeeej no co z tym analem??? .... bo sie niecierpliwie :D

Gość zws
wasz problem w tym, ze uwazacie, ze seks to juz jest wszystko co mezczyzna moze DOSTAC od kobiety seks to nie jest zaden prezent

Gość zws
eeeeej no co z tym analem??? .... bo sie niecierpliwie dopiero po rozwodzie

to se poczekam.....

Gość hihihih...................
Anal - spoko ale tylko po slubie - koscielnym, dopuszczane sa takze analu po slubie cywilnym ale nalezy wtedy robic to w gumce

Gość malajka23
nie to nie tak chciałabym związac z nim swoja przszłość a nie tak tylko do zabawy, al bo żeby mógł sobie na mnie trenować a potem szukac dziewicy czy kgooś "czystego" kto nie robi laski itd:o

"dla mnie to zawsze byl pewnego rodzaju wstep...ale moze ja dziwna jestem " dziwne podejscie - chetniej wpakujesz kutasa do ust niż dasz sobie włozyc w pochwe? :D

Gość a normalny
jakby mial szukac kogos "czystego" to juz powinien zaczac...bo w koncu poszlas z nim do lozka :p po seksie to czysta nie jestes ;) serio, seks jest ok, jego mineta robiona tobie tez...a laska to czos "nieczystego"?

Gość a normalny
"dziwne podejscie - chetniej wpakujesz kutasa do ust niż dasz sobie włozyc w pochwe? " tak...bo od kutasa w ustach jak to ladnie nazywasz nie grozi mi ciaza na przyklad :p

Gość a normalny
tak, bo uwazam ze seks w zwiazku z ryzykiem zajscia w ciaze (male bo male ale jest nawet przy antykoncepcji) wiaze sie z wieksza odpowiedzialnoscia ....niz seks oralny :)

Gość hihihih...................
malajka23 - hmmm no to moze Cie oswiece a przynajmniej wyraze moje zdanie na ten temat, mysle ze wiekszosc sie z tym zgodzi. Sex to sie sa zawody to popierwsze- po drugie mozecie robic z partnerem to co wam sie podoba, a pozatym w sexie dopuszczalne jest wszystko na co 2 osoby maja ochote(albo trzy osoby albo cale stado osob) rob to co Cie podnieca i podnieca swojego partnera. Podam Ci bardzo trywialny przyklad ale podobny np gotowanie Dziewczyna normalnie gotuje swojemu facetowi albo on jej bez roznicy wszystko, kotlety,bigosy,kaczki w pomaranczach,pierogi i wymysla ze np Pomidorowa ugotuje dopiero po slubie bo ni emoze pokazac wszystkich kart. To tak w skrocie.

a to dosc dziwne podejscie ....

Gość a normalny
co jest takie dziwne?

to najlepiej od dziś zacznij mu ograniczać seks - najpierw raz w tygodniu, potem raz w miesiącu bo może się Tobą znudzi jak za często będziesz się z nim kochać... Zacznij eliminować pozycje w których się kochacie - pozostań tylko przy misjonarskiej, bo jak za bardzo będziesz szaleć to Cie zostawi - bo mu się znudzisz... Gratuluje podejścia... Ty masz 23 lata? Nie wierzę... Jak dla mnie im więcej dajesz, im więcej ze sobą w łóżku robicie, im więcej spełniacie swoich fantazji - tym lepiej Wam będzie. Bo nie sztuka jest włożyć i wyjąć ale sprawić partnerowi mega przyjemność, dopasować się tak że nawet 10 lat po ślubie nadal będziecie umieli szaleć godzinami w łóżku...

dziwne jest to cytuję - "chetniej wpakujesz kutasa do ust niż dasz sobie włozyc w pochwe?" i Twoja odp. też

Gość a normalny
ok, to normalniejsze jest sadzic, ze seks to ok, nie problem...a seks oralny to tylko po slubie :D z dwojga to mi sie czekanie z normalnym seksem wydaje bardziej uzasadnione jesli w ogole... bo to wlasnie z niego mozna chcacy lub niechcacy spolodzic nowego czlowieka

niektórzy to mają sranie przed tą ciążą.... a to bardzo ogranicza przynajmniej tak myśle....

jesli juz pojawil sie seks a bierzesz pod uwage oral po slubie to czemu oral nie moze juz byc teraz? bo rozumiem, ze ktos nie uprawia seksu przed slubem bo ma takie poglady albo ktos kto nie preferuje seksu oralnego ale tego rozumowania nie pojmuje

Gość a normalny
ale z tego co widzialam to nie tylko ja mialam tutaj zdanie, ze jesli juz cos jest jakims wstepem...to wlasnie seks oralny do normalnego, a nie odwrotnie...

"tak...bo od kutasa w ustach jak to ladnie nazywasz nie grozi mi ciaza na przyklad" słyszalas o antykoncepcji?

Gość a normalny
ja nie mam "srania" przed ciaza... zapewniam :) ale do lozka jesli juz ide to jednak z facetami z ktorymi laczy mnie cos wiecej...i tyle...

też uważam ze oral jest jakims tam wstępem...

A myślisz że ślub go przy Tobie zatrzyma? że jak poczekasz z oralem do ślubu to potem już mu się nie znudzisz?

Gość a normalny
jak juz napisalam... "seks w zwiazku z ryzykiem zajscia w ciaze (male bo male ale jest nawet przy antykoncepcji) " znam przypadek dziecka mimo antykoncepcji... to naprawde nie jest 100% pewnosci ;)

mozecie wierzyc lub nie ale nawet dziewica moze zajsc w ciaze:) tylko pomyslcie jak

no ok łączy Cię... autorkę też cos niby łączy... przepraszam a "wpakujesz kutasa do ust" koleesia z którym Cie nic nie łączy?

Gość a normalny
ogólnie to jesteście zajebiści - skoro tez uwazasz go za rodziaj wstepu to co tak cie dziwi... to ze ide do lozka z facetem do ktorego czuje cos wiecej...a oral mi nie przeszkadza troche wczesniej?