Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 omggggg

leginsy- nosic czy nie?

Polecane posty

Go艣膰 omggggg

wiem ze moda na leginsy juz minela, ale ja ostatnio zaczelam je nosic nie do spodniczek tylko zakladam jakas obcisla dluzsza bluzeczke, taka ze mi tylka nie zakrywa do tego kozaki i futerko. ale widze ze duzo dziewczyn(tylko dziewczyn) gapi sie na mnie i slysze niemile komentarze, z kolei faceci sie ogladaja i mnie zagaduja.. nie wiem juz zle to wyglada? nosic czy nie nosic? ja osobiscie super sie czuje tak ubrana..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 manu elle
Je艣li si臋 Tobie podoba i Ty si臋 tak dobrze czujesz to co Ci臋 obchodzi zdanie innych? Pami臋taj, jak si臋 w czym艣 dobrze czujesz to dobrze wygladasz, jak dobrze wygl膮dasz tzn, ze masz sw贸j styl - przewa偶nie wtedy ludzie krytykuj膮 bo zazdroszcz膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzej zi
Jasne, wszyscy jej zazdroszcza leginsow:O Tylko dlatego nie nosilas ich 3 lata temu kiedy jeszcze projektanci-geje nie stwierdzili, ze zrobia z kobiet posmiewisko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nosz臋 leginsy
po domu w formie dresu ale z bluzk膮 zakrywaj膮c膮 mi ty艂ek, to przecie偶 rajstopy s膮! A poza tym to na tak膮 pogod臋 to nie bardzo one chyba pasuj膮, latem do tunik albo sp贸dnic to ok ale sama to nie wiem czy bym za艂o偶y艂a, u innych mi si臋 nawet podoba ale sama bym tak nie wysz艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omggggg
no wlasnie czemu uwazacie ze to sa rajstopy? przeciez to zupelnie co innego, w latach 80-tych noszona wlasnie legginsy bez zadnych spodniczek tylko z jakas bluzeczka, wlasnie taki komentarz ostatnio uslyszalam "dziwka", dlaczego tak jest? czemu baby tak sie zachowuja? jakos facetom podobam sie w takim stroju, i nie nosze do tego 15centymetrowych szpilek tylko normalne cienkie kozaczki co do pogody to wlasnie teraz jest odpowiedni czas na taki stroj, moze lepsze sa laski noszace czarne legginsy i dzinsowa spodniczke w 30stopniowy upal????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahaaaaaaaaaaa
a mo偶e w lecie do tych bluzeczek nie zakrywaj膮cych dupyza艂o偶ysz stringi co? tez adekwatme do pogody. aha dziwka xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blackcat
To mo偶e zacznij sie jeszcze czesa膰 i malowa膰 jak w latach 80 tych :D A powa偶nie to leginsy mo偶esz nosi膰 ale lito艣ci - zakrywaj ty艂ek :o To tak jakby艣 rajstopy kryj膮ce w艂o偶y艂a i nic na wierzch - przez nie te偶 nic nie wida膰. My艣lisz 偶e czemu faceci Cie zagaduj膮?? Bo my艣l膮 偶e skoro paradujesz z dup膮 na wierzchu to 艂atwa jeste艣 bo jako艣 do normalnie UBRANYCH kobiet nie maja tyle 艣mia艂o艣ci :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolla23
podstawowa kwestia - jak膮 masz figur臋 :-) bo do takiego stroju wypada艂oby mie膰 nienagann膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omggggg
no mam nienaganna figure i co z tego? wlasnie jeszcze bardziej laski sa zawistne jak mam idealna figure,

Udost臋pnij ten post

leginsy sa jak najbardziej nadal modne,popatrzcie na wybiegi Mango.Autorko,musisz sie trzymac jednak penej zasady zakladajac je,zawsze nos dluzsza bluzke,zeby tylek zakryla,moze byc obcisla,ale dluza,chodzi o to,ze w leginsach nie ladnie bedzie wygladac twoja kobieca czesc ciala.pewnie dlatego faceci sie ogladaja,a dziewczyny krytykuja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nosz臋 leginsy
no wybacz ale leginsy s膮 z tego samego materia艂u co kryj膮ce rajstopy, przecie偶 wida膰 przez nie majtki. Ja bym si臋 g艂upio czu艂a wychodz膮c na ulic臋 w samych rajstopach i bluzce (nie tunice) a Ty w艂a艣nie tak si臋 ubierasz z tego co piszesz. A co do pogody to wybacz ale dzis np jest tak cholernie zimno, 偶e na te leginsy to ja bym jeszcze i spodnie za艂ozy艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omgggg
zimno? no sory ja nie mieszkam tam gdzie ty, u mnie jest 29 stopni i slonce :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omgggg
20 stopni mialo byc ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nosz臋 leginsy
no dobra, niech Ci b臋dzie ze ciep艂o. Ale nie jest g艂upio Ci chodzi膰 z dup膮 na wierzchu?? Czemu nie za艂o偶ysz bluzki zakrywaj膮cej ty艂ek? A poza tym skoro tak Ci si臋 to podoba to nie mo偶esz kupi膰 sobie czarnych rurek?? Mam takie i s膮 obcis艂e i daj膮 taki sam efekt jak leginsy ale s膮 to normalne spodnie. B臋dziesz wygl膮da膰 jak chcesz a sko艅cz膮 si臋 g艂upie komentarze kt贸re Ci臋 denerwuj膮. Poza tym w zim臋 te偶 b臋dziesz mog艂a je nosi膰, czego nie mo偶na powiedzie膰 o leginsach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omgggg
mam rurki, ale sa niewygodne, jakies takie sztywne sa, nie wiem zreszta czarne leginsy wcale nie przeswituja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nosz臋 leginsy
czemu gorsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nudziara.
matko, dziewczyna jest pewnie zgrabna, szczup艂a wiec niech sobie nosi. Moim zdaniem duzo lepsze to niz telnione barbie w spodniczkach co im dupe widac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omgggg
dzieki za pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sendii
Alez oczywiscie ze nosic :) Jesli sie dobrze w tym czujesz to dlaczego nie? Ja osobiscie uwielbiam legginsy i tez w nich chodze :) Buziaki :) a laski Ci tylko zazdroszcza bo sama tak mam czasmi jak Ty heh ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kakaki co艣
pewnie 偶e mo偶esz nosi膰 leginsy!!! ja te偶 je nosze. ale tak do po艂owy ty艂ka... leginsy s膮 ok. a i jeszcze co艣 w g艂upie baby legins贸w nie widzia艂y艣cie czy co?! to s膮 co艣 jak getry wi臋c nie prze艣wituj膮, bo to nie s膮 np czarne grube rajstopy tylko na maxa obcis艂e jakby spodnie tylko z takiego innego materia艂u.

Udost臋pnij ten post

Czyta艂am kiedy艣 wypowied偶 jakiej艣 stylistki, 偶e leggins贸w absolutnie nie nale偶y traktowa膰 jako spodnie. Powinny by膰 noszone jak rajstopy. Za艂贸偶 wi臋c rajstopy, obcis艂y sweterek i kozaki:):D

Udost臋pnij ten post

anonimowa j臋dza- temat jest o legginsach, wiec to nie ma nic wspolnego z rajstopami, wybacz ale legginsy to nie rajstopy!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patrz臋 na to z boku
Legginsy - wielki comeback Modnych leggins贸w Jak nosi膰? Jak nosi膰 getry dzi艣? Na pewno z odrobin膮 nonszalancji i gracj膮, czyni膮c je raczej dodatkiem do stroju, a nie g艂贸wn膮 jego cz臋艣ci膮. Latem najmodniejsza d艂ugo艣膰 to capri, czyli trzy czwarte, a kolor to nie艣miertelna, wyszczuplaj膮ca czer艅. Takie getry najlepiej po艂膮czy膰 z jeansow膮 sp贸dniczk膮 mini lub z szortami, do tego obowi膮zkowo baleriny na p艂askiej podeszwie, ewentualnie koturny

Udost臋pnij ten post

odpowiadasz na temat o legginsach jak piernik do wiatraka, bo tyle maja legginsy do rajstop :) :D

Udost臋pnij ten post