Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omggggg

leginsy- nosic czy nie?

Polecane posty

leginsy są okej, ale jak wszystko - trzeba wiedzieć jak nosić. idealne na siłownię czy na rower, do ładnej tuniki też będą pasować jako element bardziej oficjalnego stroju. wszystko jest do noszenia, tylko w odpowiedniej formie ;)

Zależy jak kto lubi, patrzcie jakie ja sobie ostatnio sprawiłam: http://e-marilyn.pl/pl/3989,legginsy_paris,produkt.html. Są super, będą pasować idealnie do wysokich szpilek (jak na tym zdjęciu). Są prześliczne, nie mogę się doczekać kiedy się trochę ociepli i zacznę je nosić :D

Gość milenuszka89
Oczywiście ze nosze,zwłaszcza ze leginsy mozna tak narawde nosic do wszystkiego.Sama zreszta mam chyba kazdy kolor,bo kupuje je w dobrym miejscu za dobra cene http://eko-bielizna.pl/

Gość ignasssinlka
Zgadzam sie z poprzedniczką.Ja sama kupuje tez własnie takie leginsy dla córeczki i jestem zadowolona z nich chociazby pod względem gatunkowym.Poza tym,mysle ze najprostszy strój to własnie leginsy i jakiś fajny t-shirt.

Gość rosłowska23
Ja musze przyznac ze sama kupiłam te leginsy na eko-bielizna i teraz własnie keidy jest pora zeby ubierac w nie córeczkę do przedszkola naprawde rewelacyjnei sie sprawdzaja i polecam .

Gość dziunia125
Noś je! Niech te zazdrosne baby nie będą powodem,dla którego miałabyś sobie odmawiać stroju,w którym czujesz się atrakcyjna i nie słuchaj tych zazdrośnic,które ci odradzają bo zazdroszczą ci,że faceci się na ciebie patrzą a nie na nie!

Gość Eratha
Gorsze jest to, ze ostatnio co druga spotkana dziewczyna/kobieta(do lat 30), ma na sobie... Legginsy :). Na szczescie 85% to osoby szczuple, a wsrod nich jakies 25% to osoby ktore nie do konca dopasowaly, ale ujdzie. Widze ze juz trzeci rok, a Legginsy trzymaja sie dobrze. Warto (mam nadzieje, ze wiekszosc juz wie) zakrywac swoje szanowne 4 litery, noszac legginsy.

Jak najbradziej noś, jak tylko masz figure stworzoną do ich noszenia. Ja mam takie, które wyglądają jak spodnie a nimi nie są :) I noszę :)

Gość Gdbbxhsh
Ja nie wiem jaki wy macie problem do Leginsow, jezeli kojarza sie wam z rajstopami to wspolczuje, moze warto obejrzec najnowsze kolekcje z top shopu lub river island gwarantuje ze leginsy z tych sklepow nie Maja nic wspolnego z rajstopami I mozna je normalnie nosic nawet z krotszymi bluzkami.

Gość See side
ja tam noszę pończoszki..........lubię być sexy........zimą też,.... zakładam ciepłe majteczki kiedy jest poniżej zera........

Gość Arhun
Gdbbxhsh Na wielu forach ludziska maja problem z rozroznieniem Legginsow od Rajstop :). Cieple welniane pod spodnie nawet dla faceta w sam raz ;p. Choc jak ktos woli i bez spodni?

Gość See side
Nylonki są super.......................

Gość as32
a co maja nylony wsplnego z legginsami? haha

Gość a bo to...
a tam legginsy mnie zaciekawiło to futerko :-P 20 stopni i futerko? co za futerko?

Gość Natka Nadia 123
Wszystko jest dla ludzi, leginsy także ;) Ale trzeba przyznać, że nie każdemu pasują i nie jest to strój na każdą okazję. Wg mnie: -nosić je mogą dziewczynki i nastolatki -kobiety starsze niż nastolatki ;), ale szczupłe -nieszczupłe dobrze w nich nie wyglądają -ładniej wyglądają jak ma się do nich ładną tunikę/coś sukienkowatego/dłuższą bluzkę/sweter, tak aby tyłka nie było widać -szczerze ,mało która kobieta wygląda ładnie i seksownie w leginsach i krótkiej bluzce do tego, gdy widać tyłek - żeby dobrze w tym wyglądać trzeba mieć super zgrabne nogi i pupę -idealnie nadają się do uprawiania sportu, jako strój domowy itd. -nie są eleganckie, żadne, ja nigdy bym ich nie założyła do pracy czy kościoła itd. A już w ogóle mi się nie podoba zestaw taki: czarne legginsy za kolana albo do połowy łydek + do tego mini do połowy uda - szczególnie w upały albo jeszcze 'lepszy' zestaw czarne legginsy za kolana a do tego spodenki jeansowe przed kolana - bo i taki widziałam :P

Gość Irodartha
No skoro legginsy są dla ludzi, to już nie będę się dziwiła widząc sąsiada naginającego w czarnych legginsach dookoła domu:). A temat? Tak widuje masę kobiet w Legginsach, to wręcz jakiś obłęd? Wiec Legginsy nosić i wyglądać jak cala reszta :). Niech faceci zaczną nosić to będzie to trend na miarę kraju.

Gość teraz na jesien tylko modne
skórzane i skóropodobne - innych nie kupuj!

Gość dfggfdgdf
Ja noszę legginsy tylko po domu, albo jak idę z psem na spacer :)

Gość buahahahahahahaha..........
666deadlyBRAINDEAD Leginsy są nieśmiertelne, bo k00rewsko seksowne! Taaa, zwłaszcza na hipopotamiej dupie, bo najczęściej takie widuję:o Jakiś czas temu widziałam młodą dziewczynę i babkę ok. 40-letnią, obie grube, ale oczywiście w legginsach i z odkrytymi zadami. Najśmieszniejsze było to, że te legginsy tak się na nich rozciągnęły, że całe majty było widać:D. Nie było osoby, która by się za nimi nie obejrzała. Czasem jednak lustro w domu się przydaje, drogie panie, kochające legginsy!;)

Gość MArilinka12
buahahahahahahaha.......... niestety wyjątki się zdarzają

Gość Mis Push-upek
Pierwszy link wyglada atrakcyjnie, drugi przynosi skojarzenia z leginsami :). Ale to tylko moja opinia. Z drugiej strony, moze warto popatrzec na kolekcje polskich producentow? Polskie = Dobre! :).