Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

KRWAWIENIA W CIĄŻY- PILNE

Polecane posty

Gość

Wczoraj byłam u ginekologa i wieczorem zaczełam krwawić, więć zadzwoniłam do niego i powiedział, że po badaniu może tak być i do rana przejdzie. Teraz czekam na męża bo chcę jechać do szpitala, ponieważ krwawienie nie ustąpiło. Czy ktoś wie czy mnie przyjmą jeżeli nie mam zawiadczenia od Zusu, bo mąż nie był u księgowej i nie da się tego tak od razu załatwić. Ja chodzę do prywatnego i nie mam żadnego skierowania a nie ma szans isć wcześniej do mojego lekarza. nie wiem co robić.

niewiem czy Cie przyjma,nie znam sie na tym,ale na Twoim miejscu nie patrzyłabym na nic,tylko jechała jak najszybciej do szpitala.

Gość kjhkjh
krwawienie czy plamienie? czy to jest swieza krew czy takie plamienie jak pod koniec okresu? powinni cie przyjac.mąz doniesie potrzebne dokumenty. ja tak mialam jak chwycil mnie wyrostek....

Gość
muszę czekać na męża bo nie chce sama, a corki nie mam z kim zostawić. dziekuje za odpowiedź

Gość
dokumenty da sie załatwić jak ksiegowa wroci z urlopu...

Gość
wygląda to jak pod koniec okresu ale jest to bardziej czerwone niż brązowe. nic mnie nie boli ale jechac muszę bo boje sie ze zaczynam rodzić a to 32 tydzień

koniecznie jedz! musza cie przyjac. dokumenty doniesiesz jak bedziesz mialą a jak nie to najwyzej wyslą ci rachunek do zaplącenia a pomocy musza ci udzielic. Nie ma co bagatelizowac krwawienia bo to moze oznaczac same niedobre rzeczy! zadzwon do meza zeby sie pospieszyl i w te pedy do szpitala!

Gość kobieta w ciąży w tym kraju
ma zapewnioną DARMOWĄ opiekę medyczną!!! zatem jeśli pojedziesz do szpitala MUSZĄ CIĘ PRZYJĄĆ!!!