Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że niby nic

jejuuu!!ile błędów

Polecane posty

czemu tyle osób pisze z błędami?? nie jestem jakąś zapyziałą nauczycielka polskiego i czasami też mnie się popełnic zdarza ale pisanie - \"chcem\", \"połuwek\", i innych, które dla mnie są totoalnie abstrakcyjne i niemożliwe do popełnienia ( a jednak) doprowadza mnie do szewskiej pasji. zdaję sobie sprawę, że teraz większośc na złośc napisze z błędami - odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie.

żeby nie było - ja tez potrafię - pefnego razó , pewien rzuf poszet na drógom strone ólicy, by kópic sobie chamburgera.pszejechau go samohut i zginoł na mieiscu ale szypko trafił do nieba i był szczesiliwy. koniedz.

Gość choleraaaaa
ja tez nie jestem jakims orlem ale jak czytam ogloszenia na poloniinfo ze ludzie chca wynajac "jusz pokuj " to az mna trzesie

ja akurat czasem sam pisze chcem,bo to tak o,a nie blad ortograficzny,wiem jak jest poprawnie,ale bledy ortograficzne,zwlaszcza u doroslych ludzi wnerwiaja mnie jak cholera :O

ja akurat czasem sam pisze chcem, tak o,to nie blad ortograficzny,wiem jak jest poprawnie,ale bledy ortograficzne,zwlaszcza u doroslych ludzi wnerwiaja mnie jak cholera :O

Gość nie czemu tylko dlaczego
😠 :P

własnie o tym mówię (piszę). Ja też w codziennym porozumiewaniu się niekiedy robię sobie jaja i piszę po tzw. staropolsku, ewentualnie, po ogólnie zwanemu "wiejsku" (żeby nie urazic nikogo - nie jest to prześmiewcze, ponieważ sama mieszkam obecnie na wsi zabitej deskami) (aha - i dobrze mi tu). Ale, gdy w grę wchodzi publiczne wypowiadanie się, to staram się zaznaczac, które z moich wypowiedzi są prześmiewcze, żartobliwe itp. i wtedy - mama wrażenie - wiadomo, o co chodzi.

zaraz ktos mnie wypomni małe litery pisane po kropce. I słusznie ale nie chodzi mi o jakiś wykład polonistyczny, tylko zwrócenie uwagi na zjawisko dla mnie niepojęte:)

no dobrze, ale "czemu " nie napiszę nigdy z "ó" a są tacy, co potrafią:) wiedziałam, że zawsze coś nie tak ójdzie. i - ubiegając pozostałe wypowidzi - tak, widzę wszystkie literówki:) ponownie pozdrawiam.

ja tu tez na kafe czesto na bledy ortograficzne zwracam ludziom uwagę...bo co innego jak ktos pisze cos swiadomie,a co innego jak z niedouczenia sypie bledami :O wtedy to krew mnie zalewa :O

Gość choleraaa
czesto gdy cztam takie podstawowe bledy to glupieje i cofam sie w rozmoju:o