Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe kto ma gorzej

JAKI JEST TWOJ NAJWIEKSZY PROBLEM?

Polecane posty

Gość ciekawe kto ma gorzej

czym sie martwisz? co cie smuci w danej chwili..? prosze Was piszcie poważnie.

ok. mój zespół ma zastój w koncertach, chyba stałam się kochanką, mój samochód nie ma ważnych badań a mój facet nie chce się rozwieśc od 7 lat. a mieszkamy razem:)Pozdrawiam.

Gość na teraz to ból migdałka

Gość a mój problem to napieciowe
bóle głowy,reszta jak najbardziej ok

Gość griszka
aktualnie nie mam problemów :classic_cool:

Gość tschumi
bezmagistra(póki co...musze sie obronic) bezrobotna bezchłopaka (rozstana) bezkasy bezhumoru

Gość tschumi
bez znajomości podstaw ortografi :) sorry za błedy

Gość miniKK
ból z ębów spowodowany aparatem ortoodontycznym nie moge nic ugrysc na dodatek chodze przez to rozdrazniona cały dzien

Gość zyciowa prawda
najgorsza jest wypaczona psychika ciągły strach, brak perspektyw na życie i ogólna niechęć do życia. Niektórzy tak mają.

Gość podsumowywując
reasumując: najgorzej poki co maja ze niby nic tschumi integral zyciowa prawda posiadaja tzw problemy dlugofalowe

Gość batalia baxis
miniKK jak ja cie rozumie...tez przez to przechodzilam...wszystko mnie draznilo...

Gość miniKK
ale b yc moze za 2 tyg mojkoszmar sie skonczy i sciagnie mi aparat ::DD:D:D wiec to ostatnie meczarnie Milo ze ktos rozumie i sie solidaryzuje :D

Gość podsumowywując
ależ wszyscy się z Toba solidaryzują

Gość ragazzaaaaaa
nadal nie mam chlopaka... niedawno poznalam kogos, co niby tyle planowal ze mna, a teraz mnie olal

Gość miniKK
miło bo to naprawde okropny ból chcoiaz wiem ze niektorzy maja ciezsze problemy powazniejsze ale co nie zabije to nas wzmocni

ja jestem jednym wielkim problemem i czego sie nie dotkne to sa same katastrofy :-( Urodszilam sie 13stego i ciagle wlecze sie za mna zasrany pech.... :-0 Gdybym zaczela wyliczac tu wszystkie swoje problemy to bym musiala do rana pisac wiec zgeneralizuje ze mam ich MILIONY albo i wiecej :-( 🖐️ Na dodatek jesien,chandra i deprecha....buuuuuuuuuuu 😭

Gość a ja to ...
Mam teraz mature ... . i sram sie z przedmiotami bo cale zycie na nia czekiałam hehe zart... poza tym mam faceta duzo starszego i nie idzie sie go pozbyc ... NIE DA RADY ... ;/ mimo ze mieszka 300 km stad... Wpadłam w cos czego nie zycze zadnej dziewczynie... Zakochany ...bardzo bardzo zauroczony facet.. nie przyjmuje do wiadomosci ze .... a zreszta xD co ja bede meczyc :P pzdr :*

Gość -------------------
to teraz ja: - od kilku lat nieustanna walka z grzybica pochwy i uklady pokarmowego - na skutek powyzszego rzucil mnie chlopak dla zdrowej kobiety, - pod 2 latach znowu sie zakochalam, ale facet jak sie dowiedzial ze jestem chora dal noge - mam endometrioze, przez co robia mi sie torbiele - juz jedna operacja za mna - a po niej 17 cm blizna - jakbym miala cesarke - mam tylozgiecie macicy i boli mnie przy niektorych pozycjach, - nigdy nie mialam orgazmu :( - jestem samotna - od 5 lat nie uprawialam seksu - w sumie to nawet mi go nie brakuje, w koncu i tak nie bylo mi dobrze - powyzsze powoduje, że czasami zaluje że nie urodzilam sie facetem, - jakby tego bylo malo to szef najpierw molestowal mnie w pracy, a ze dostal kosza to zaczal mnie mobbingowac, potrafil wyzwac od kurew kiedy zapomnialam np. wydrukowac dokumentu, - z gleboka depresja odeszlam z pracy bo bym chyba oszalala, - teraz jestem bezrobotna, - dobija mniejeszcze promotor - ciagle zmienia mi koncepcje pracy dr - chyba nigdy jej nie skoncze - to te najwazniejsze, jest jeszcze kilka mniejszych ale sobie daruje :(

Gość a ja mam tak
brak faceta a musze zrobic dziecko zeby wyzdrowiec facet ktorego kocham mnie zlewa nie wiem czy to co mam to rak czy nie rak nie wiem czy uleczalne czy nieuleczalne nie wiem czy jestem plodna czy bezplodna nie wiem czy lepiej robic operacjie czy lepiej nie robic mam grzyba krzywe nogi pryszcze nie mam stalej pracy

Gość zielonaherbata
mam parę kg za dużo :( Odchudzam się, na razie tyle dobrze, że nie tyje juz w ogole.

Gość -------------------
a ja mam tak --> bardzo dobrze cie rozumiem, uwierz mi

Gość a ja mam tak
no to co ja mam to tez chyba endo. tez mam grzybice pokarmowego no niezle:)

Gość -------------------
no i oczywiscie powracajace mysli samobojcze, bo moje zycie to nie zycie tylko wegetacja, ciagle nowe leki, ktore i tak nie pomagaja... dodatkowo scisla dieta - zero weglowodanow :O najbardziej bym chciala zakochac sie szczesliwie, mam 30 lat i nigdy nie uslyszalam "kocham cie" nigdy :(