Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe kto ma gorzej

JAKI JEST TWOJ NAJWIEKSZY PROBLEM?

Polecane posty

Gość a wiecie.. ja to mam problem..
mam zero znajomych na naszej klasie;(

Gość Ala Janosz
:D

Gość ncreqlp
keyword- bedziesz miala ladne dziecko chociaz :)

Gość ja to jestem jedną wielką
pomyłką

Gość ja nawet nie mam konta na NK
bo przesladuje mnie pewna osoba i się bje dostarczyć jej info, może chciałabym nawiązac kontakt ze starymi znajomymi- to fajna zabawa, ale nie mogę :( no ale do rzeczy: -jak miałam 7 lat mama zachorowała na góza mózgu- dzieciństwo spędziłąm w strachu w szpitalach -wpadłam na 3 roku studiów i przez co ich nie skończyłam -przez ostatnie 5 lat pracowłam na czarno- bo nie było innej opcji (mało kasy) i teraz właściwie zostałam na lodzie- ani wykształcenia, ani doświadczenia, co gorsza to było w firmie rodzinnej mojego męza- więc nikt z konkurecji nie będzie mnie chciał.... a dłużej nie mam już siły zapieprzeać na 3 etaty za pół darmo.... czuję się jak zwierzę w potrzasku, cokolwiek zrobię będzie żle :(

Gość nie przyznam sie do swojego
czarnego nicka na cafe, bo sie tu wszystkim wydaje, ze jestem durna, przemadrzala malolata, ktora pozjadala wszystkie rozumy i niech tak pozostanie;) nie chcę się z nikim licytowac, ale ten temat, to dobry sposób, na odreagowanie i wyrzucenie z siebie smutków boję się, że mój ojciec popełni samobójstwo, tak jak chciał to zrobić i jak straszy boje się, ze moja mama straci pracę, ze moze sie jej coś stać, albo ojciec jej coś zrobi dzisiaj z nerwów po awanturze zwymiotowałam, nigdy mi sie to nie zdarzyło a wyjeżdżam na studia do innego miasta i nie będę miała mamy na oku strasznie się boję

Gość keyword
"wpadłam na 3 roku studiów i przez co ich nie skończyłam" nie mam konta- dlaczego? jestem w podobenej sytuacji o czym pisalam wyzej...dlaczego nie skonczylas studiow?

bo musiałam z czegoś zyć, zaczełam pracować w frmnie brata mojego męża- wtedy było bardzo cięzko o pracę (przed wejściem do UE- to był 2001r) niby miałam godzić dziecko z pracą i studiami, ale się nie dało- odpadło to co było najmniej potrzebne w tamtym momencie niestety :(

Gość keyword
nie wiem czy czytalas to co napislam wyzej- tez nie mam kolorowo :( licze jednak na siebie i jakis cud...bo inaczej ciezko bedzie...

profesorka> uszu nie widze, ale nos masz bardzo ladny ;) nie rozumiem twoich kompleksów bo z tego co widzialam jestes bardzo ladna dziewczyną

Gość marta ew
nie chce mi sie pracowac, jestem leniwa cale dnie przelezalabym przed tv

hhhhhhhhhhhhhhhh> kochana mam tak samo !!! i tez sobie tak durnowato powtarzam ;) ale mysle ze jescze niedojrzalam do tego, a kiedy w koncu sie w sobie przelamie to mi sie uda :) taka mam nadzieje, bo jak bedzie z moją silną wolą tak jak jest to tylko siąśc i ...😭

czytałam.... wiesz, nie jest tak strasznie (jeśli chodzi o dziecko) i wogóle teraz są trochę inne czasy, łatwiej o pracę i w ogóle jakoś się to cywilizuje (są ułatwienia dla kobiet z dziećmi) ja żałuje, że po prostu źle to wszystko rozegrałam... mogłam nie zgodzić się na pracę- tylko obstawać przy spółce.... tyle, ze młoda i głupia byłam i potrzebowałam kasy- a wtedy nawet o pracę akwizytora było cięzko.... zgodziałm się zapieprzać po 12 h na czarno (fakt że sporo w domu) i to był mój błąd- oni się do tego przyzwyczaili i jak chciałam wrócić do normalności jakiejś (zusu- choć mninimum i normalnego czasu pracy) to wielkie oburzenie i fochy i ja teraz na lodzie zostałam :(

no to jade z moimi problemami: -2 dzien z rzedu boli mnie glowa -gielda leci na leb na szyje, wiec nie dostaje premii w robocie -jakby tego bylo malo nie mialam jeszcze urlopu i czuje, ze akumulatory mi sie wyladowaly

moj najwiekszym problemem na chwile obecna jest fakt,ze za tydzien zaczyna sie rok akademicki:P a drugi to fakt,ze czuje sie gorsza od ex mojego narzeczonego;)jestem pojebancem:P

Gość crelknc
laska w ciazy z portorykanczykiem wymiata.

Gość nlsssanas
zrobil mi sie jakis czyrakna linii bikini.

Gość anette_123
a taki, że mnie wczoraj zbanowali bez żadnego wyjaśnienia. podłe kreatury !!

Gość upkusiap
uuppppppppp

przeraza mnie zlo na swiecie, najbardziej sytuacja dzieci rodzin patologicznych,ktore sa niekochane, torturyzowane,gwalocone, martwi mnie to bardzo .Potem takich bedziemy mieli obywateli naszego kraju :( serce mi sie kroi , najgorsze jest to ze trudno znalezc rozwiazanie tego problemu

Gość Bardzo zwykły
i prozaiczny, zarobki!

Gość no dalej
pisać...

Gość ciekawosc...
uppp