Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucky_Strike

PAMIęTAJ

Polecane posty

Jesteś samotny/a? Masz nadwagę? Nigdy nie uprawiałeś/aś seksu? UśMIECHNIJ SIę! jesteś na kafeterii, gdzie 90% stałych bywalców odpowiada TAK na przynajmniej jedno z powyższych pytań. Zrozum, że to TY jako przedstawiciel przytłaczającej większości decydujesz o wyznacznikach normalności! Kupujesz płaszczyk jesienny w sklepie z namiotami i nie jesteś do końca pewna swej atrakcyjności?- pamiętaj dziewczyna w 4-ce rodzinnej z przedsionkiem jest uosobieniem piękna najbardziej wymagających kafeteryjnych macho! Walisz konia 2 razy na godzinę i zastanawiasz się czy wytrysk po 15 min. energicznego machania łapą zaliczyć do przedwczesnych?-zrozum kafeteryjne laseczki mdleją na samą myśl o Twoich wielokrotnych orgazmach. Gdy poczujesz smutek, żal, rozczarowanie światem i ludźmi zanuć sobie tylko te dwa wersy, a życie znowu odzyska barwy:) \"Kwiat to nie głośnik, a nóż to nie koja na kafeterii wszyscy są tacy jak ja.\"

Gość jak tylko jak zawsze
gdy cię widzę, chcę napisać cześć Lucky :) A propos kategorii, nie mieszcze się w żadnej z tych grup, które wymieniłeś. A przynajmniej zdroworozumowo i formalnie.

znajoma pomarańczo :) domyślam się, że nie chcesz zdradzić nicka po którym mógłbym Cię bardziej skojarzyć ... ok zaspokoiłem potrzebę idiotycznego marnowania czasu, mogę wracać do obowiązków, a topik niech tonie;)

cholera też się nie łapie nie ma tu miejsca dla ike nie ma :(

Gość smutnaona
ja sie lapie we wszystkich trzech:(

Gość KlaraX
HAHAHAHA! A TY OBY NAPEWNO JESTES ZDROWY PSYCHICZNIE ??:p

Lucky zazwyczaj jest sympatycznie zabawny :) Cześć Lucky, to ja Twoja wspólniczka od niedoli polegającej na poszukiwaniach silnej woli (nawet liczyliśmy kiedyś na pomoc jasnowidza) ;-)

czy jestem zdrowy psychicznie;)? - jeszcze tak polu:) czy w nowym arystokratycznym nicku poszukiwanie silnej woli jest bardziej efektywne?

złośliwa a dlaczego zmieniłaś zdanie i uważasz, że nie jestem? ...przez ten topik;)? i przy okazji dlaczego uważałaś, że jestem?....dlatego, że często się wpisywałem na topikach obleganych przez prawiczków;)?

Wiesz bo właśnie te niedorajdy życiowe są solą tego forum;) ...ich topiki przyciągają najwięcej osób, ich wypowiedzi wzbudzają największe emocje i (powtarzam prawdy powszechnie znane;)) pozwalają chociaż na moment oderwać się od własnych problemów. A Ty teraz masz ich dość (cóż nie jest trudno przedawkować z topikami typu "mam xx lat i nigdy nie miałem...", ale po chwilowym odwyku to właśnie do nich będzie Cię najbardziej ciągnęło....a może się mylę:O;) idę walczyć z frustracjami;) (bo masz rację, aktualnie jestem frustratem, ale takim odbiegającym od kafeteryjnych standardów)

Gość olejzpierwszego
heh szczere...

Lucky, jest zdecydowanie lepiej, a chyba i u Ciebie nie najgorzej skoro nigdzie Cię nie widać :-) W każdym razie zaglądaj, uważam, ze raz na dobę zameldować się należy, chociażby na tym topiku ;-)