Davelight 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Człowieku, to 3/5 mojego całego życia :P Całe wieki :P A w ogóle to lubisz oral...:P Przypomniało mi się teraz, że jak jeszcze nie byłam Davelight, to na degeneruchach coś mi gadałeś o "języku na łechatczce, palcem w otworek" jakoś tak to leciało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 jak...? to się w tym roku rozwiodłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 20? Nie no, taka stara nie jestem... to 3/5 mojego życia to 15... kiedys mówileś 15 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Piszę o sytuacji prawnej.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Oj tam lubie czy nie lubię, jakie to ma znaczenie.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 ha! to u mnie byłoby 19 z małym hakiem weź się rozwiedź wreszcie, ja poczekam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Luesita, na ten rozwód tu już kolejka czeka Mogę Cię dopisać na listę... a wpisowe przelejesz na moje konto :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 :O ok, a którą zajmę pozycję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Zależy jaką kwotę chcesz przelać Azaliż możemy się dogadać... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 zawżdy tudzież wykładam kawę na ławę i daję..... :O a mogę po pierwszym? chyba ze w naturze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 W naturze? Psss... wszystkie to proponują! :P A ja naprawdę wolę takich testosteronowców... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 się załamię :( nikt mnie nie chce testosteron mam na dvd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Jak to nikt Cię nie chce.. ? A ten co się w kołdrę okręca ? o.O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Dobra, na dvd może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 on mnie okręca tylko w soboty :(:(:( i kawałek niedziel do doopy z takim związkiem weekendowym :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Uhm.. :o Ja w łikeny zalewam pałę.. więc jeszcze gorzej by było. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Idę obejrzec kolejny odcinek mrocznego anioła.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 a masz telewizor? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Nie. Mam komputer.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2008 :D a już myślałam...:P przyznać się! kto ma dziś urodziny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 29, 2008 ja mam za 10 dni będzie tort z porażającą poświatą od ilości świeczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 4, 2008 już za pięć chciałabym w prezencie otrzymać zajebiście fioletowe torbiszcze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 3, 2009 rok temu dostałam to torbiszcze w tym roku nie mam życzeń :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach