Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hehh

Co myslicie o...

Polecane posty

Gość Hehh

... bzykanku z kobietą ponad 30-letnią, która ma męża i dzieci? :)

Gość Hehh
Ja jestem od niej młodszy o kilkanaście lat, więc można powiedzieć, że jestem szczeniakiem, a ona chyba wie co robi ;]

jeżeli seks ze starszą kobietą sprawia Ci przyjemność to juz Twoja sprawa..a ona hm..po 30tce kobieta zaczyna zachowywać się jak młody mezczyzna jeżeli chodzi o sex, także pewnie jej mąz nie jest zdolny stanąć na wysokości zadania..ale czy wie co robi? różnie to bywa, może ma poprostu ochotę na mały skok w bok i nic wiecej..nie łodź sie raczej że rzuci dla ciebie męża i dzieci..tym bardziej dzieci..a Ty raczej nie chciałbyć i pewie nie byłbś gotowy do roli przybranego "ojca".. więc takie spotkania to czysty sex bez zobowiązań..

ja probowalem i bylo dosc fajnie,jechalem jak szalony,5godzin do rana ,masakra:o ale potem chciala jeszcze raz sie spotkac -odmowilem

Gość Hehh
Co? Że ja niby chcę na stałe? tfu, tfu, tfu ;P to tylko bez zobowiązań. Jej męża ciągle nie ma, ma jakieś interesy zagranicą, a ona jest niezaspokojona ;) A rówieśnice to swoją drogą ;))

Gość juliiiiiiiiii
to moze skup sie na rowiesnicach, bo jak sie dowie ta twoja rowiesnica o tej 30 to niebedzie ci juz tak do smiechu

Gość juliiiiiiiiii
a tak swoja droga to ile masz lat? jestes duzo mlodszy od tej 30??

a nie boisz się choróbska jakiegoś w tym całym ferworze bzykania? ..z drugiej strony żal mi kobiety ze z samotnością nie umie sobie poradzić..

Gość Hehh
Ja mam 20 lat. A ona do tej pory miała tylko męża. Co prawda nie można wierzyć do końca, ale sama mnie pytała ile ja miałem partnerek, bo insteresuje ją kwestia bezpieczeństwa. Co do rówieśnić znowu - jestem aktualnie sam, więc nie wiem o co chodzi ;)

Gość juliiiiiiiiii
no jak ci nie przeszkadza taka roznica wieku to juz twoj problem..ale mialam takiego kolege co sie bawil w takie rzeczy i potem ta stara zie mu narzucac zaczela..wydzwaniala non stop, wystawala pod domem..koles sma na siebie byl zly ze to z nia zrobil....a chodzilo mi o to ze szybciej pisales "rowiesnice to swoja droga" -czyli co musi byc jakis rowiesnica

Gość juliiiiiiiiii
i wogule w wieku 20 lat miales 10 partnerek..nie uwazasz ze to troche duzo,bez urazy ale jak by mi facet powiedzial ze spal z 10 innymi laskami to raczej podarowala bym go sobie,bo przeciez bog wie co to za dziewczyny i na co byly chore itp

Gość juliiiiiiiiii
sorki za te 10 lasek topiki mi sie pomylily:P..ale tak z ciekawosci ile miales partnerek??

Gość Hehh
Nie, nie ma rówieśnic, ale liczę na to, że będą ;) a ja się nie martwię o to co będzie :P ona nie jest jakaś zdesperowana, po prostu chce się jej, a mąż jej nie dogadza. Jestem to w stanie zrozumieć. No i nie uważam, żeby seks z dojrzałą kobietą miał być jakimś problemem. Widziałem ją, bardzo ładnie wygląda ;)

Gość Hehh
Miałem dwie. Z tym, że z jedną to było tylko oralnie ;P nie mam dużego doświadczenia, ale zaczynam właśnie je zdobywać ;)

Gość juliiiiiiiiii
o jejku powiem ci ze szkoda ciebie bo kobieta w wieku 30 lat wariuje znam pare dziewczyn w tym wieku i nie powiedziala bym ze "nie sa zdesperowane" i tez maja mezow albo partnarow, bo nawet jak mowisz ze "jej sie chce" to kobiety w wiekszosci przypadkow chodza do luzka bo potrzebuja ciepla, akceptacji, i poczucia bezpieczenstwa i potem nawet nie zauwazysz kiedy sie do ciebie przyzwyczai ..dam ci przyklad od jednej z moich znajomych maz byl w irlandii, ma 1 dziecko i jakies 31 lat, jest na poziomie kierowniczka duzej firmy, spotkala sie niezobowiazujaco z takim kloesiem co 25 lat mial i totalnie zwariowala na jego punkcie po tym pierwszym razie, naszczescie chlopak sie zorietowal w pore co jest grane i sam sie usunął,nie odbieral jej telefonow nie odpisywal na sms,a ona....beczala jak jakis pojeb ze ona go kocha i jak on tak moze..a znali sie jakis tydzien. i widzisz niby zycie poukladane, niby wiedziala czego chce, i wiedziala ze raczej nic z tego nie bedzie a tu nagly zwrot akcji...wiec radze ci zastanow sie jeszcze bo to tylko z wierzchu tylko tak ladnie wyglada

Gość Hehh
No to najwyżej zerwę kontakt ;) zobaczymy jak to będzie... a ona chce rżnięcia, chce podmiotowego traktowania, jak sukę, jak dziwkę. Mi to odpowiada :D

Gość juliiiiiiiiii
i co bedziesz do niej mowil ty dziwko jak ja bedziesz rżnal??, to jak lubi cos takiego to tez najlepiej o niej nie swiadczy:P

Gość Hehh
Dlaczego? Jedni lubią dominować, inni być posłusznymi. Mało to kobiet ma takie fantazje, żeby w łóżku traktować je jak dziwki? Co oczywiście nie znaczy, że nimi naprawde są ;P Nie wiem jak będę się zachowywał, tym bardziej, że ona jest starsza ;) ale mam ochotę na coś takiego, na coś ostrego ;)

pomysl jak bys sie czul na miejscu jej meza gdyby ten dowiedzial sie...

Gość Hehh
Pamiętaj też, że są jeszcze dzieci ;P To niech ten mąż wróci i się nią zajmie w końcu ;] to się nie bierze znikąd. A dowie się wtedy jak ona mu powie :P

Gość juliiiiiiiiii
a jestes moze z warszawy??

Gość Hehh
Nie, nie jestem z wawy. A co? :P

Gość juliiiiiiiiii
a nic bo tam to sie az roi od tych ukladow:) a z jakiego wojewodztwa to mozesz zdradzic??

Gość Hehh
To samo co wawa ;p takie układy mogą być wszędzie :P

Gość juliiiiiiiiii
ale tam jest najwiecej tego typu zwiazkow:P