Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa mężatka

pulchna twarz, szczupła sylwetka czy ktos tez ma tak??

Polecane posty

Gość ciekawa mężatka

Jak sobie z tym poradzic?? Waze 50 kg przy wzroscie 165 cm, mam 19 lat i juz mam podwojny podbrodek i ogólnie pulchna twarz. Czy mozna jakos temu zapobiec? tzn. czy jakas dieta, kremy??

Gość kwiatuszekkk
Nie wiem, ja ogolnie jestem spasna.

Gość Antii
sie ciesz lepiej! nie beda ci sie zmarszczki robic;) i nie bedziesz wysuszona;D

Gość kwiatuszekkk
dokladnie, skóra wypelni sie tłuszczem i nie bedziesz potrzebowac kremu na zmarszczki.

Gość akurat chciałabym by tak było
Też tak mam i właśnie zmarchy wychodzą.... Optycznie mozńa twarz modelowac pudrem brązującym lub samoopalaczem, ja tak robię. Gdy smaruję twarz samoopalaczem to najpierw spamruję całą twarz a potem jeszcze raz same boki twarzy. W podbródek możesz wcierac balsam do ciała z kofeiną np taki wyszczuplający do ciała no i wykonywac masaż, to powinno trochę ujędrnic skórę, możesz też masowac skórę kostkami lodu, to także ujędrnia i uelastycznia.

Gość JatakMAM

Mam a raczej miewam. Waże 53 kg jestem szczupła a buzie zwłaszcza przed okresem mam jak ksieżyc w pełni. I sie okazał problem z tarczyca a nie chce brać hormonów.

Biore ten olejek - z pełnym spektrum wygląda tak : https://konopiafarmacja.pl/produkty-konopne/95-olej-cbd-5-essenz-15-ml.html

Po 2 tyg. zaczea schodzic woda z organizmu i twarz już nei jest taka nalana no i musze sie pilnowac jezeli chodzi o słone produkty.