Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczona ....

Jak udawać , że jestem dziewicą ??????

Polecane posty

Gość doświadczona ....

Muszę udawać , że jestem dziewicą ... :O W rzeczywistości byłam w łóżku z wieloma mężczyznami , nie jestem zatem laikiem w sprawach łóżkowych i nie mam pojęcia jak udawać dziewicę, kiedy dojdzie do zbliżenia. Mój pierwszy raz też był nietypowy ponieważ będąc dziewicą facet , z którym to robiłam (bardzo doświadczony) stwierdził , że wcale nią nie byłam - zero krwi, zero bólu itp no i był zdziwiony dlaczego mówiłam, że to mój pierwszy raz. A to był mój pierwszy raz... :O:O Ad tematu - są jakieś sposoby by facet się nie skapnął?

Gość sory ale nie chce mi się z
tobą gadać

Gość zachowuj sie jak kloda
a powazne co za desperat wymaga od ciebie dziewcitwa?:o

Gość a po jaką cholerę
chcesz udawać dziewicę ?

Gość doświadczona ....
mój partner wymaga ode mnie dziewictwa i zamierzam udawać bo inaczej będzie kiepsko... :(

Gość doświadczona ....
mam leżeć jak kłoda...?:O

Gość zachowuj sie jak kloda
glupia to wiedzialas ze on szuka dziewicy i go oszukiwalas?

Gość co za ciłek
rzuc tego debila!!!!!!!!!!!

Gość czacza cza
jw

Gość doświadczona ....
chyba macie rację.. coś z nim ie tak :( o miał panienki a bardzo sie zdenerwował kiedy powiedziałam, ze miałąm więcej niz dwa poważne związki... wtedy przystopowałam i dodałam : ale do niczego nie doszło. no i tak się zaczęła moja tajemnica... eh

Gość no jak widac wymaga
skoro ona chce az dziewice udawac, i to takie wazne bo "inaczej bedzie zle" :o

Gość zaszyj się więc

Gość doświadczona ....
odpowiem555 hahahaa!! dobre!! :):) :D:D

Gość no jak widac wymaga
a moze jest impotentem ?:>

Gość akurat hipokryzji tu nie ma
bo co innego faceci oczekuja od kobiet ( np aby miala mala ilosc partnerow, szanowala sie, nie miala np stosunkow z kim popadnie)a co innego kobiety od facetow np zeby byl doswiadczony (czyli musialby miec duzo partnerek)

Gość odpowiem555
mój każdy jest co nawyżej trzeci ha ha ha , ale nie kłamie , nie mówię mu tylko w której dziesiątce I jeszcze jedna uwaga, nie zakładaj mu prezerwatywy, przeciez nie wiesz jak to się robi!!!! niech zrobi to sam!

Gość doświadczona ....
opowiem - masz 100% racji a tak na marginesie co do wypowiedzi, ze kobiety wolą doświadczonych to ja akurat jestem inna. bardzo cieszyło by mnie gdyby facet doświadczony nie był, nie przeszkadzałaby mi jego niewiedza i nieporadność ani trochę. miałam już prawiczków i uważam, że byli nawet uroczy :D za to tacy kobieciarze bywają naprawdę obleśni i paskudni!!!

Gość w.w.w.
no już dawno mówiłam że facet nie rozpozna czy laska jest dziewicą czy nie :D prawiczku, bo każdy chce przeciwności, to norma :)

Gość w.w.w.
jak facet ma obsesje to widac nie mozna.... ;)

sorry,ale ja bym nawet na niego nie plunela...po cholery mi gosciu z jakims zachwianiem wlasnej samooceny...z nim jest cos nietak,skoro wymaga takich glupot...jeszcze powiedz,ze masz 23 lata czy cos,a on mysli,ze czekalas

Gość prawiczek699
a ja bym sie cieszyl tym ze moglbym sobie wreszcie poruchac i przestac byc tym kim jestem, a tak to jeszcze sobie nie porucha i dalej bedzie prawiczkiem.

tak,nawet jesli jest prawiczkiem to zachwianie wlasnej samooceny.a jakie to ma znaczenie,ze dziewczyna z kims spala?jak ci sie nie podoba,ze nie jest dziewica,to szukaj innej.jesli sie kocha,to to nie ma znaczenie...strasznie nie lubie takich "wszystko analizujacych" ludzi.bylam z takim kretynem 1,5 roku.moj obecny facet niczego nie docieka,niczego nie nadanalizuje,mowi,ze jak jest dobrze,to jest dobrze, a jak cos sie zdarzy,to sie bedziemy martwic,koniec. poza tym wiekszosc facetow,ktora wczesniej sie z nikim nie kochala,to raczej nie z wyboru,a braku powodzenia...potem uwaza,ze te ktore daly innym,a nie jemu to szmaty i ich nie chce,a sam jakby mogl to by wczesniej skorzystal z okazji.moj brat zaliczal wszystko co sie dalo,a potem tez szukal zony dziewicy,obludne.ale w koncu ochjtal sie z dziewczyna,ktora miala 1-2 partnerow,ale jest taka,ze na innego faceta nawet nie spojrzy.jakis z tego wniosek?im wiecej facet zaliczyl,tym bardziej wie jakie baby sa i im sie ufa.moj facet mial bardzo malo kobiet,a ufa az za bardzo.