Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanthia

problem z facetem

Polecane posty

Gość samanthia

nie wiem co zrobić, jestem w związku od 7 miesięcy. Zanim poznałam kolesia z którym teraz jestem, poznałam innego, ale nei wiedziałam, czy ma zamiar coś ze mną kręcić, ale zaczęłabym być z obecnym, bo tamten nic mi nie mówił ani nie okazywał. teraz gdy jestem z tym co teraz jestem, tamten coś pokazuje.. a mnei strasznie do niego ciągnie. jak mogę zrobić abym przestała mieć miekkie kolana gdy widzę tamtego kolesia?

Gość Bardzo stary pryk
ile masz lat?

Gość wredna dziecina
samanthia - mam tak samo! coś mnie ciągnie choć w zasadzie... to nie wiem dlaczego ;)

Gość wredna dziecina
nie przyprawiam nikomu rogów

Żmij84 no i kolejny motyw z niepewnościa kobitki w tle, wachaniem sie aż w końcu robieniem rogów..... a to jaki kodeks mówi o tym ze nie wolno jej wybrac to co jej się podoba dlaczego uważasz ze chłopak dziewczyna to juz taki układ ze wyjsc z niego nie wolno i nazywa się to zdradą?:O Ludzie koorva wiązecie się w jakies dziwne związki na wiele lat zamiast szalec poznawac ludzi i miec jakąkolwiek skale ocen a potem dziwota ze 4 lata krecili ślub i po roku rozwód :O bo wkrada się niepewnosc:O Autorko jesli masz wątpliwosci to je roztrzygnij zrywając ...nooo chyba zes desperatka i boisz się samotnosci?:classic_cool:

Samanthia, porozmawiaj z jednym i z drugim i zdecyduj się na tego który bardziej cię pociąga.

kwaśna po pierwsze nie byłabym z kimś wobec kogo miałabym jakiekolwiek wątpliwosci ;) Jesli nie ma miłosci która zaslepia to po co z kimś takim bbyć? pierwszy problem i bedzie koniec ;)

czasem taka miłość zaślepiająca przychodzi bardzo wcześnie. Nawet za pierwszym razem.

oki :) ale jak zaczynają ci się nogi uginac na widok innego to juz byłby dla mnie sygnał....KONIEC :classic_cool:

różne błędy się w życiu popełnia i można ją stracić. Choćby decydując się na jednego żeby po jakimś czasie przekonać się ze to jednak nie ten.

al poki się nie przekona jak inaczej się dowie?:classic_cool: tkwiac przy tym który przestaje ją krecic?:)

kwasna z wypowiedzi widze ze dziewczyna jest młoda powinna poznawac ludzi bo ci którzy związują się na stałe z jednym i tkwia w tym wiele lt potem załują ze nie mieli skali porwównawczej wierz mi znam bardzo wiele takich par ;)🖐️

a ja z autopsji wiem ze można popełnić nieodwracalny błąd, i wybrać źle. Ale przyznaję rację że trzeba się przekonać żeby się dowiedzieć.

Gość do samantia
jakbys kochala,to bys wiedziala, a tak to chyba wychodzisz na desperatke, ktora zawsze z kims musi byc, tylko nie wiesz z kim