Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GHJUJUKI

PRZCZYTAJCIE !! DZIWNE ALE PRAWDZIWE ! SAMA NIE WIEM CO MAM MYSLEC

Polecane posty

Gość GHJUJUKI

Wiecie co ?Może to dziwne,co teraz napiszę,ale hmm ... prawdziwe .. Mnie również to intryguje i nie wiem co robić :\ Może sobie coś wmówiłam?A może to jest prawdziwe ? Jesteśmy z Moim Ukochanym już 2 lata ...Przez pierwsze półtora roku zero kłótni!No po prostu zeroooo ! Sami się dziwiliśmy,że dookoła tyle par co się rozstaje i które sie kłócą,no a My w ogóle.No i wtedy poznałam moją obecną (myślę,że mogę Ją już tak nazwać) Przyjaciółkę .Rozumiemy się bez słów,te same charaktery ,itd.Jednak od kiedy Ona sie pojawiła,ja zaczęłam się z moim facetem kłócić.Nie o Nią.Po prostu nagle On mi zaczął przeszkadzać ,zaczął mnie często wkurzać ,a ja Jego.Dość często to się działo.Niedawno byłam skłócona z moją Przyjaciółka i między mną a moim Kochaniem był spokój ! Dosłownie zero kłótni !Sielanka jak bajce.Przez 2 miesiące byłam z Nią skłócona i przez te 2 miechy bajka między mną a facetem,zupełnie jak przez te 1,5 roku .No ale całkem niedawno się pogodziłyśmy .I .. Znów zaczęły się chore akcje w moim związku :\ Znów mój facet mnie wkurza,ja Jego również,znów się kłocimy ;/ Czy myślicie ,że to przez Nią?Że Ona przynosi mi jakiegoś pecha??Że jest jakimś wampirem :/ ?? Ja nie wiem co robić,ale to dziwne ;/

To nie przyjaciółka. Ona prawdopodobnie instynktownie (jeśli nie celowo) rozwala Wasz związek a najlepsze , że Ty tego nie widzisz tak naprawdę. Powiem tylko tyle, ze znam z życia takie historie... dlatego trzymaj się faceta. Koleżaneczkę radziłabym posłać w odstawkę.

Gość i to jak najszybciej
mąciwoda pierwszej klasy!

Gość GHJUJUKI
zaczarniłam sobie nick -No właśnie kurcze to jest bardzo dziwne :( Za każdym razem ,kiedy ja mam ekstra kontakt z Przyjaciółką,to z facetem się kłócę ;/ A kiedyś tak nie było ;/ Tylko co ja mam zrobić,żeby z Nią tak kontaktu nie utrzymywać?

Gość GHJUJUKI
babajaga1111111 - No właśnie dziwne,a kiedyś w gazecie czytałam ,że istnieją typy ludzi ,których określa się mianem ,,wampirów emocjonalnych'' heh .. I tak sobie pomyślałam o Przyjaciółce ;/

... jest jeszcze jedno rozwiązanie... ale to już tylko Ty możesz odkryć , nikt inny Być może to Twój facet jest super manipulantem grającym aniołka... chce Cię odciąć od grona przyjaciół... niestety też takie przypadki poznałam - na własnej skórze również.. Musisz w każdym razie najpierw dobrze , wręcz idealnie ocenić sytuację i określić kto tu jest 'zły' a potem sama wiesz ....

Gość sama2005
Skoro do momentu pojawienia się w Twoim życiu tej przyjaciółki między Tobą a nim było wszystko ok, a po są same kłótnie, to proponuję, przyjrzeć się tej przyjaźni. Przecież przez ten czas oboje spotykaliście się z wieloma ludźmi i było dobrze, a teraz coś się psuje:( Usiądź ze swoim partnerem i przeprowadźcie szczerą rozmowę. Wysłuchaj tego co on ma do powiedzenia. Powodzenia!

Gość anetka6666
a o co sie glownie klocicie? ciagle o to samo czy roznie i o co konkretnie

Gość GHJUJUKI
sama2005 -Własnie On Jej coś nie lubi ;/ Uważa,że Ona ma coś w sobie takiego złego :/ Co niby żle na Nas wpływa ;/ zaczarniłam sobie nick -No właśnie On Jej nie lubi ... Nie każe mi się z Nią przyjażnić ...

Gość GHJUJUKI
anetka6666 - Hmm,właściwie o pierdoły i aż samej mi się chce śmiać ;/ Np.o to ,że On rzadko do mnie przyjeżdża ... Że jest mało czuły ... Ja się wkurzam jak coś jest nie po mojej myśli ..A kiedyś tego nie było ! Nawt ostatnio kiedy byłam skłócona z Przyjaciółką ..To wteyd było bosko ! Po prostu teraz się nie możemy zrozumieć nawzajem . Ja ciągle fochy strzelam ;/ A kiedy Jej nie ma ,to po prostu między mną a Nim jest bosko :/

Gość sama2005
Czy tylko on ma o niej takie zdanie, czy inne osoby z Twojego kręgu ją znają-co o niej myślą. A za co ją nie lubi?

Gość GHJUJUKI
sama2005 -Tzn.On i Jego koledzy nie lubią Jej .Uważają,że jest głupia(?).A tłumaczą to tym,że jak jestem z Nią na imprezie i tam jest mój facet i Jego koledzy,to ja sobię z Nią tańczę,wygłpiamy się i pijmy ,a Ona jest taka hmm ...Zwariowana,że lubi poznawać nowe osoby,itd.Poza tym Ona im się nie podoba z wygladu;/ A naprawdę nie jest zła,poza tym - nie patrzy się na wygląd ! Natomiast moi znajomi,których zapoznałam z Nią ,uważają,że jest naprawdę fajna i bardzo Ją lubią.Ale tu oczywiście mowa o dziewczynach .

Coraz bardziej jestem skłonna twierdzić , że Twój facet ma coś za uszami jednak... chyba coś więcej się za tym kryje. Jesteś pewna, że np. nigdy Cię nie zdradził? Nie miałaś takich podejrzeń? Szła bym w kierunku jego zazdrości lub obawy przed odkryciem grzechów z jego przeszłości idąc po śladach ----> ktoś tam, kogo nie powinnaś poznać, dowiedzieć się czegoś ----> Twoja przyjaciółka lub jej bliscy znajomi ---> Ty czaisz?

Gość sama2005
I tu mamy zderzenie dwóch światów, męskiego i żeńskiego:/ Może on po prostu czuje się zagrożony przez Twoją przyjaciółkę. Wyczuwa, że dobrze czujesz się w jej towarzystwie, że może masz z nią a nie z nim jakieś wspólne tematy, poglądy. I dlatego taka huśtawka między relacjami Twoimi, a jego i jej. Wytłumacz mu, że to tylko Twoja przyjaciółka, a on jest Twoim partnerem. Oboje macie przecież prawo do posiadania znajomych, których wbrew pozorom druga strona wcale nie musi akceptować. Wytrwałości:)

Gość GHJUJUKI
sama2005 -Z Nią nigdy by mnie nie zdradził ,ani z jakaś z Jej znajomych ,czy coś... To odpada ... A chodzi mi o to ,że po prostu od kiedy Ona jest, to tak jakby wprowadzała jakieś ,,klątwy'' :/ Ja się z Nim kłócę o byle co i to zwykle ja zaczynam ,bo nagle mi coś w Nim nie pasuje ;/ Albo On nagle zaczyna robić coś nie tak .A gdy Jej nie było ,to bylo cudnie.On nie robił nic,co by mi nie pasowało . I to mnie dziwi ;/

Gość GHJUJUKI
przepraszam to ,miało być do zaczarniłam sobie nick

Gość eeeeeeee
a masz inne przyjaciółki? może wkurza go ze w ogóle masz przyjaciółkę i chce was "rozdzielić"? znam facetów którzy najchętniej uwiązaliby babę do kaloryfera i najlepiej żeby nie miała żadnych znajomych bliskich tylko jego:O

Gość GHJUJUKI
sama2005 -Właśnie kiedyś On mi nawet zakazał się z Nią przyjażnić ,bo powiedział ,że jest zazdrosny i nawet sam zauważył,że od kiedy Ona jest ,to my się kłócimy :(

Gość sama2005
W takim razie to chyba niestety jakaś "toksyczna" osóbka. I niestety, ale będzie lepiej jak wybierzesz, albo on, albo ona.

Gość GHJUJUKI
eeeeeeee -Miałam ,ale kontakty się pourywały... :(

Gość GHJUJUKI
sama2005 - I najgorsze jest to ,że nie wiem jak Jej to powiedzieć :( Jak Jej unikać,skoro codziennie praktycznie przez cały dzień mam z Nią kontakt.A to smsy,rozmowy przez tel.,a to GG ... Od godziny 10 rano do 1 w nocy :(

Gość eeeeeeee
to może jemu odpowiada to ze nie masz przyjaciół i bliskich osób?? znam takich którzy celowo izolują dziewczynę:o ale normalni to oni nie są... skoro Ty jej nie masz nic do zarzucenia ani ona nie zachowuje sie dziwnie,podejrzanie-to może jednak nie jej wina? dziwna sytuacja:(

Gość sama2005
A dlaczego zakończyłaś tamte znajomości? Czyżby przez niego bezpośrednio, bądź nie. Bo jeżeli tak, to trafiłaś na typ faceta, który będzie chciał mieć Cię na własność, a wierz mi to nie rokuje najlepiej na przyszłość:/

Gość eeeeeeee
właśnie,czy on miał jakieś "ale" do twoich innych znajomych?

Gość GHJUJUKI
sama2005 i eeeeeeee -Właśnie nie,to nie przez Niego .Po prostu teraz jakby mamy inne światy .Ogólnie miałam tylko 2 przyjaciółki,z którymi spędzałam całe dnie,ale jedna z nich wyjechała do Londynu i kontakt się urwał ,a druga nie ma nikogo ,ciągle imprezuje,no a ja z racji tego,że mam faceta,to nie mogę już prowadzić takiego życia jak Ona i w sumie ja kiedyś też . Jednak te dwie moje przyjaciółki zawsze lubił.

Gość eeeeeeee
to nie wiem,ale jakoś nie chce mi sie wierzyć ze jakaś osoba samym faktem swego istnienia powoduje wzrost kłótliwości u kogoś. Musisz sie bardziej przyjrzeć i jej i jemu bo sprawa nie jest taka jasna

Gość GHJUJUKI
Muszę już uciekać ,bo rano nie wstanę :( Dziękuję za porady :) Będę musiała sobie jakoś dać z tym radę ;/ Ale sama nie wiem ,co jest grane ;/ Dobranoc wszystkim :)

Gość sama2005
Czy ona wie, o fakcie, że odkąd się znacie, to pomiędzy Tobą a nim często wybuchają kłótnie, m.in. z jej powodu. Może jeżeli nie chcesz zrywać z nią kontaktów, poproś ją o to aby Wasze kontakty stały się trochę rzadsze, napisałaś przecież, że:"codziennie praktycznie przez cały dzień mam z Nią kontakt.A to smsy,rozmowy przez tel.,a to GG ... Od godziny 10 rano do 1 w nocy", może to jej poświęcasz więcej uwagi niż jemu i Waszemu wspólnemu życiu, a on czuje się odstawiony na drugi tor-oni tego nie lubią!