Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linezja

Nasze rozmowy na każdy temat.

Polecane posty

Padł pomysł stworzenia takiego tematu. No to tworzę choć jest kilka konkretów i pomysłów, które padły , poczekam narazie na ruch ze strony innych użytkowników :)

Gość Do dom towarowy
jeśli o ciebie chodzi to warto było by porozmawiać o znacznych ubytkach w twojej ortografii oraz kulturze.

Gość zaczyna się całkiem zabawnie
a tak konkretnie toooooooo o zjawiskach paranormalnych i poczuciu odgórnie ustawionego życia miało być :classic_cool:

Czasem czuję się jakbym żyła w świecie kierowanym przez jakiegoś dowcipnisia, jak Truman. Nie raz to dostaję kota. Dzieją się tak mało prawdopodobne rzeczy, że można by książkę napisać. Można załapać niezłą wkrętkę. Wszystko łączy się dziwnie w jedną całość... zupełnie jakby wszystko było ustalone i skierowane przeciw mnie Też tak macie?

Gość a nie wydaje się wam
czasem, że jesteście podglądani????????????!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wolę już teraz być anonimowa
Też tak mam właśnie... Poza tym dzieją się wokół mnie coraz dziwniejsze rzeczy. Na przykład spotykałam w internecie pewną osobę - wpierw na czacie, potem na jednym forum, z którą rozmawiałam. Bardzo fajnie nam się rozmawiało i przeniosłyśmy się na skype. Nagle okazało się, że ta osoba jest moją sąsiadką i na dodatek wczoraj okazało się , że będziemy razem pracować. Ona nie wie , że ja domyśliłam się. Ale mam przeczucia, że też zaczyna kapować bo zadaje konkretne pytania. A ja mówiłam o tak skrytych rzeczach (chłopaku , rodzicach itp) , że głupio mi aby to się wydało .. wstyd mi.

Gość 508
jest ktoś nieszczęśliwie zakochany, kto wzdycha do obiektu swojego pożądania z kolei obiekt ten również - tylko, że do innych? :O:( ja kręcę kolesia od jakiegoś czasu ale zamiast go podrywać to go odpycham od siebie bo tak się staram , że aż efekt odwrotny. zawsze tak mam jak mi zależy. czy to nie mogłoby być tak,że wszystko jasne - on podoba się mi , ja jemu to mówimy sobie bądźmy razem i po krzyku... nieeeeeeeeee zawsze musi być tak pod górkę :( 😭

Gość Bueheheheahhaahhaaahaaaaaa
te "snoby zboża" było MOCNE 🌻 No !

Gość dlaczego zaczarniłam sobie nik
zawsze tak niesamowicie poprawia mi nastrój ? choćby nie wiem co!! wystarczy, że się tylko pojawi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość No dooobra
Żeby Ci smutno nie było :)

Gość gerberek
hej widze ze nie ma tutaj zadnego tematu a to co mnie interesuje to wypowiedzi sa z przed kilku lat;/ wiec do rzeczy Mam problem a wlasciwie mama mojego faceta od powiedzmy 3 tygodni pije czasem w przeszlosci sie jej tez zdazalo ale to co teraz sie stalo przeszlo sama siebei 2 dni temu byla trzezwa ale ma jakies urojenia malpki jej sie rodza w pokoju bandyci napadaja dostaje nagrody laleczki starsze panie sie pokazuja itd nie wiem co mm robic a do lekarza jej nei zaciagniemy macie jakis pomysl?

czy ktoś podejmie merytoryczną dyskusje nt. ustawienia taktycznego druzyny pilkarskiej np. Lecha Poznań?