Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Linezja

Nasze rozmowy na każdy temat.

Polecane posty

Gość gerberek
no niby tak ale jej sie nei da namowic na lekarza dzisiaj odwiedziala nas o 5 rano bo jej banda wlamala sie do domu nie wiem co robic a Przemek jest tak zly na nia a jednoczesnie sie tak martwi ze serce mi sie kraje ;/ heh

Gość gerberek
nie zostawimy jej tak ma sie przeprowadzic nidaleko nas oj az sie boje codziennych wizyt zwlaszcza ze Przemek pracuje w domu ale to jego matka trzeba o nia dbac tylko nie wiem jeszcze jak to zrobic bo pieniedzy nie dostanie bo przepije nie zrobi przeprowadzki heh;/

Gość Ewek Drzazga

Gość CHCE SIE ZAKOCHAC
za każdym razem kiedy wreszcie znajduję to okazuje się, że coś nie tak. myślę , że to ze mną jest coś nie tak. boli ten brak kogoś kochanego obok :( takiej wiernej, lojalnej i zaufanej osoby, tej jednej jedynej przy której/z którą można góry przenosić :(

Gość CHCE SIE ZAKOCHAC

Gość podbiję co mi tam
;) 🌻

Gość Gerda25
Być może mama Twojego chłopaka cierpi na jakąś poważną chorobę psychiczną.Mojej siostry kolezanki mama miała podobnie.Ciągle wydawało jej się,że ktos jej okrada dom,szpieguje itd. Była na obserwacji w szpitalu i dostawała różne leki i już czuje się lepiej.Może to być spowodowane jakąś traumą.

Gość upupuyuup
up