Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolindff

CZY WY JAK KUPUJECIE DŻINSY I PRZYMIERZACIE TO NIE BOICIE SIE ???

Polecane posty

Gość karolindff

ze zarazicie sie grzybicą pochwy ? przeciez milion dziewczyn przed wami przymierza ta same spodnie albo sweterki ze sklepu niestety a mogą byc wsrd nich brudaski i zarazone syfem jakieś..przeciez tak łatwo przechodzi to przez majtki .

Gość lipopoli
milion?...a moze dwa? :o..nie przesadzaj

Gość muuj
a jak płacisz pieniędzmi to nie boisz się że przeniesiesz na siebie żółtaczkę? a klamek w miejscach publicznych używasz? nie "boisz się" usiąść na siedzeniu np w autobusie (jakiś lump mógł tam zostawić dużo mikrobów)? idź się leczyć

Gość karolindff
potem sie dziwić ze tyle z was choruje na świnstwa rózne. tak samo znam panienke która myje ręce w kiblu publicznym w szkole po sikaniu ale co jej z tego skoro potem dodtyka klamke jak otwiera drzwi ..smiech na sali ..zamiast otwierac łokciem.

Gość clear sky
łokcie służą do przedzierania się przez tłum a nie do otwierania dzwi ;)

Gość muuj
ryzyko... to by było gdyby jedna chora masturbowała się w spodnie, druga nie zauważyła że są mokre i założyła je na siebie nie mając majtek, i też je sobie wcisnęła w pochwę tym brudnym fragmentem :D masz takie fantazje, idiotko?

Gość karolindff
Nigdy nie kupie dżinsów przesiąkniętych pierdnięciami jakichś gupich lasek

To mam rozumieć, że Ty nie kupujesz nic?? A jak kupujesz, to bierzesz na czuja bez mierzenia, a w domu pierzesz, dezynfekujesz i dopiero zakładasz na siebie??

Gość tak jasne tak sobie tłumacz
to, że złapałaś grzyba:O Wybacz, ale mam 24 lata i nigdy, nigdy w życiu, nie miałam żadnej grzybicy pochwy. A wiesz, ile spodni mierzyłam?:O Trzeba się było nie puszczać i dbać o higienę🖐️

Gość lipopoli
a ty nie masz przypadkiem jakiegoś zespołu natręctw?...to może wogóle nie wychodz z domu i nie oddychaj bo przecież żule oddychają tym samym powietrzem :o...i rozumiem że ciuchów też nie kupujesz bo a noż ktoś je przed tobą przymierzał :o:D

Gość muuj
No, zawsze można podejść do ekspedientki i powiedzieć że przymierzy się spodnie jeśli zostaną wcześniej wyprane. Niech te dziewczyny też mają trochę ubawu w pracy. P.S. Z FOBIAMI NALEŻY WALCZYĆ A NIE OCZEKIWAĆ ŻE ZOSTANĄ ZROZUMIANE I POCHWALONE.

Gość HNDTRSDFMJN
ja nosze pelnej majtki wic gryzbica przez material nie przejdzie :O a jak ktos nie nsoi majtek badz nosi stringi-paseczki to niech sie boi :P

Ale wiecie co Wam powiem?? Z tym mierzeniem to przesada, ale ja jak coś kupię, to po przyniesieniu do domu najpierw piorę, a dopiero potem noszę... Jakbyście widziały, co się dzieje z tymi rzeczami w przymierzalniach, to byście padły!!

Gość Lollkaaaa
desiree, co się z nimi dzieje ? Rozbawił mnie ten temat, rozsądek przede wszystkim. A co jak ktoś przymierza ubrania w lumpeksach ????? Najgorsze jest to, że niektórzy podobno kupują w nich bieliznę czy stroje kąpielowe :O:O:O:O:O:O:O:O

Gość ja tez piore nowe rzeczy
ja tez piore nowe rzeczy, pracowalam w h&m te ciuchy walaja sie po podlodze w przymierzalniach, zlatuja z wieszakow i wycieraja podloge itd :O masakra

Gość aaaaajjjjjjjeeeeeeeeejjjjjjjaa
Nie no ............. porazka dziewczyno _ AUTORKO - czy Tobie sie nudzi, czy Ty nie masz lekcji do odrobienia???? ze wzielo Cie na przemyslenia tego typu i zakladasz co chwile nowy temat z tym samym problemem???????? Dobrze , ze glupota sie nie mozna zarazic ...........

a no i czesto ludzie kupuja, mierza wdomu, laza w nich po domu czy ida na imprezke (np sukienka) a potem oddaja bo maja takie prawo jesli nic temu nie jest ijest z metkami :)

ale keidy kupowalam i chodzilam w nowej rzeczy od razu, ale po tej pracy juz tak nie robilam :O

Właśnie już ktoś napisał, że rzeczy walają się wszędzie. Nie mówię już, że gdzieś na sklepie spadnie z wieszaka, ale laski w przymierzalniach rzucają wszystko na podłogę, zwijają w kulkę, wynoszą takie pomiętolone... A nie wspomnę już, że chyba nie chciałybyście nosić ciuchów, które mierzył ktoś, od kogo wali na kilometr, jakby się nie mył co najmniej tydzień... Zmierzyć ciuch zmierzę, ale zanim bedę nosić, to w domu piorę. A jeśli chodzi o szmateksy, to wbrew pozorom rzeczy stamtąd są "bezpieczniejsze" pod względem ludzkich brudów i zarazków, bo są bardzo dokładnie dezynfekowane. Ale fakt, jak można nosić bieliznę z ciucha to ja sobie nie wyobrażam...

Gość mfhyjie45uhye
bielizna tez jest dezynekowana wiec czemu nie bielizne?

Gość clear sky
Niewiele osób mierzy jeansy od Hilfigera ;)

Niby tak... Ale weź załóż majtki po kimś... Ja bym nie mogła, ale jak komuś to nie przeszkadza, to jego broszka. Poza tym temat jest o ciuchach w sklepie, nowych, a nie szmateksowych.

Gość clear sky
przeciez nikt nie przymierza majtek na gole cialo :o

A kto tu mówi o majtkach?? Bluzki z przepoconej i śmierdzącej dziewczyny też nie chciałabym nosić...

Gość tollllaaaaaaaa
A co z chorobami skóry ?