Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubcia26

czy jest ktos kto wazy po ciazy wiecej ode mnie???

Polecane posty

Gość grubcia26

mam 170cm i waze 79kg :( w ciazy bylo prawie 90kg. czuje sie jak balon, jak ponton wielki. nie mam w czym chodzic bo wszystko male. nosze dalej spodnie ciazowe, bo moje stare dzinsy wchodza mi najwyzej do ud... jestem 5tygodni po porodzie. dieta odpada bo karmie piersia. cwiczenia tez bo mialam cesarke i rana jeszcze sie do konca nie wygoila. jest ktos kto wazyl podobnie i schudl? ile to zajelo???

Gość a przed ciążą iel ważyłaś
?

Gość GADUGADU...............
ha ja mam 175 cm i waze 82 kg takze nie jestes najgrubsza ja nic juz nie umie schudnac bo wszystko to miesnie tyle waza a jestem rok po cc

Gość jaaaaaa ważyłam
więcej bo mam 160cm a ważyłam 85 kg na pocieszenie ci powiem że po 3 mc miałam już tyle co przed ciążą czyli 59 a po 6 mc 52 samoistne

Gość a ja i tak ci zazdroszcze i
chcialabym byc na twoim miejscu. Pewnie sie dziwisz dlaczego. Ty masz malenstwo, swoje kochane dzieciatko, ja nie moge zajsc w ciaze juz 10 miesiacy...Boze, co ja bym dala zeby byc na Twoim miejscu.

Gość grubcia26
a ja i tak ci zazdroszcze i - wiem co masz na mysli, bo moja ciaza byla wyczekana. gdy okazalo sie ze jestem w ciazy bylam przeszczesliwa. dziecko jest moim najwiekszym szczesciem, tylko fajnie byloby moc ubrac cos normalnego.

Gość ja ważyłam się wczoraj
i ważę 56,8 kg i też czuję się fatalnie:O też chcę wrócić do dawnej wagi!!!!!!!!!! jestem 7 tygodni po cc

Gość a ja i tak ci zazdroszcze i
Nie martw sie. Wiele moich kolezanek z czasem samoistnie zgubilo nadwyzke, a najbardziej i najpredzej te, ktore karmily piersia, takze nie martw sie. Bedzie dobrze i juz niedlugo zalozysz ciuszki sprzed ciazy.

Grubcia-zobacz na moja stopkę, ja mam 1,5 rocznego synka i nadal go karmię, rzadziej bo już tylko w nocy ale karmię...dieta związana z karmieniem (zero słodyczy, dania na parze, woda niegazowana 2 litry dziennie...), szczególnie na początku sprawiła że w 2 tyg po cesarce schudłam 12 kg (przytyłam w ciąży 15 kg) potem kolejne kg leciały, także karm, karm a efekty zauważysz już nieługo, zobaczysz, ja jestem tego świetnym przykladem, dodam, ze moja waga przed ciąża wahała sie w granicach 70-72 kg, także obecnie waże mniej jak przed ciążą, cuda sie zdażają, uwierz w to....Powodzenia

Gość mama...
To macie problem!!!!!! Ja waże duuużo więcej ale mam Upragnionego wyczekanego Synka!!!!!

To że karmisz piersią nie znaczy że nie możesz być na diecie!!! Nie mówię tu o byciu samej wodzie i suchym chlebie :D Przecież można komponować sobie tak posiłki by być sytym a jednocześnie chudnąc.

Gość do mama...a co tak krzyczysz
??? Przeciez to chyba normalne, ze kobiety chca dobrze sie czuc we wlasnym ciele i byc atrakcyjne nie tylko dla meza czy otoczenia, a przede wszystkim dla samej siebie i po prostu trudno zaakcpetowac dodatkowe kg. Jesli tobie dobrze bedac przy kosci to ok, ale zrozum, ze nie kazda z nas chce i akceptuje siebie gruba.

Wcale się nie dziwię, że autorka źle się czuje we własnym ciele. Ja po ciąży ważyłam 72kg przy wzroście 1,65m. Teraz ważę 57-58kg. Podstawa to odstawić słodycze, sól i mączne potrawy - co i tak jest na plus dla dziecka :) A tak w ogóle to ja zaczęłam chudnąć dopiero 3 miesiące po porodzie (gdy skończyłam karmić małą), podczas karmienia nie spadł mi ani jeden kilogram :P

Jestes ledwo co po urodzeniu dziecka ,ja tez chcialam szybko schudnac i pomoglo mi karmienie piersia.Maly caly tluszcz wyssal ze mnie:) Znajomi mnie pytali co stosuje za diete a ja ,ze tylko karmie dziecko :)