Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parrram

w jaki sposob wasi faceci okazuja wam uczucia?

Polecane posty

Gość parrram

nie wiem, czy to ja sie czepiam, czy to moj facet jest dziwny jakis ale brakuje mi jakichs takich wiekszych \"dowodow\" uczucia.. typu niespodzianka, typu czekoladki albo kwiatki... niby wiem, ze mnie kocha, ale przykro mi jest, ze mimo, ze wie ze sprawilby mi przyjemnosc jakims milym gestem (jak wyzej) to nie robi tego.. dlaczego?? czy wasi faceci jakos bardziej sie staraja? czy tylko moj jest jakis taki hmm

Może wpadliście już w rutynę. Facet nie robi Ci miłych prezentów bo wie, że i tak już jesteś jego. Może potrzymaj go na dystans, wzbudź w nim odrobinę zazdrości.

Gość musztarda
Jasne, potrzymaj go na dystans, na pewno się domyśli o co Ci chodzi.

Gość jest normalny zdecydowanie
tym bardziej że sama napisałaś że czujesz że cię kocha, nie rób sobie sztucznych problemów

Gość parrram
mieszkamy razem od stycznia - tworzenie dystansu bedzie nieprzyjemne dla obu stron a co do rutyny- on nigdy nie byl dobry w takich sprawach :( no i co do konsekwencji- jego zachowanie sprawia, ze mi sie odechciewa sprawiac mu przyjemnosc takimi gestami- a to juz z dupy :o

Mój facet nie kupuje mi czekoladek, kwaitów itp, za to widze jak namnie patrzy, całuje mnie po rękach, nie wstydzi sie przytulać i dawać mi buziaki przy swoich kumplach, pozatym pisze mi słodkie sms:) I to jest własnie to:)

albo wprost mu powiedz: Och jakie piękne kwiaty :D:D , ,,Jak ja lubię gdy robisz mi niespodzianki" :D:D:D Jak Ci coś da to pięknie podziękuj i nie mów ,,nie trzeba było..."

Gość parrram
3opcje- slodkich sms tez nie ma... fakt, przytulac sie przytula, calowac caluje, ale wiecie- czasem czlowiek chce sie tak jakos poczuc wyjatkowo- zeby On zrobil cos tylko po to, zeby sprawic mi przyjemnosc.... tak jak ja sie staram, zeby jemu bylo milo.