Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiiiiaa

mój chłopak jest zawziety nieustepliwy nigdy

Polecane posty

Gość kasiiiiiaa

po kłótni nie odezwie się pierwszy ujmuje sie honorem..czuje że mu zalezy i czeka tylko az ja sie ugne ale nigdy nie zrobi tego pierwszy..Gdyby nie ja nasz zwiazek dawno by sie rozpadł bo on jak sie ujmie honorem to Koniec.. Myślicie że mnie kocha..??zastanawiam sie bo przeciez gdyby cos do mnie czuł tez by mu zalezało i robił by pierwszy krok raz probowałam sie tak nie odzywac 2 tgodnie i nic go nie ruszylo.nie odezwał sie(a kłtnia była zjego winy)jak zadzwoniłam uszyłam tylko "juz zrozumiałaś swój bład?chcesz mi coś powiedzieć"?i zawsze to ja sie przyznaje do błedupotem jest cudownie jest miły przyjmuje mnie..ale to naprawde nie zawsze jest moja wina

współczuję. jakby kochał naprawdę to by się tak nie zachowywal. według mnie to egoistyczny gnój i tyle.

Gość kasiiiiiaa
achai czy to normalne że zawsze domaga sie wglądu do mojej komórki.chodzi o esy..twierdzi że jak nie mam nic d o ukrycia to przeciez nie powinnam miec oporu dawać mu ją przeglądać:Opotrafi sie wsciec jak nie chce mu dać

Gość to twój wybór
to twój wybór czy tak chcesz mieć całe życie :-O

Gość to twój wybór
ile macie lat?

Gość kasiiiiiaa
ja 23 on 29

Gość to twój wybór
i podoba ci się jak on cię traktuje? czy twój tato tak samo traktował mamę?

Gość kasiiiiiaa
niemoi rodzice sa idealnym małozenstwem..on tez na codzien jest całkiem normalny pozatym apodyktycznym charakterem

albo marna prowokacja albo koles jest chory ja to bym od razu się do niego nie odzywała. jak się by w końcu sam odezwał to bym była oschła ii tyle - może w końcu by zrozumiał. no ale skoro ty wolisz za nim sama latać jak męczennica pańska to współczuję podejścia do związku :O o ile cos takiego można nazwać związkiem bo mi to wygląda że on sobie owinął ciebie wokól palca, jesteś na każde jego zachowania a jak znajdzie lepszą to i tak sobie do niej odejdzie. brutalne ale prawdziwe, lepiej sobie to przemyśl

Gość Zgadula dula
Najpierw jest sprawdzanie smsow u mnie doszlo do spisywania licznikow na rozmowy wychodzace i przychodzace zebym przypadkiem gdzies nie zadzwonila i nie skaswoala:P to jest chore :O A Ty mozesz jego tel sprawdzac ?? Bo z reguly to ten co ma cos do ukrycia bardzo trzepie druga osobe :O

Gość daruj sobie go
to egoista... i manipulant:o zawsze bedzie wine zrzucal na Ciebie, a Twoje uczucia bedzie mial gdzies... szkoda Tojego czasu na niego...