Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2018 Firma Akces gra zawsze w 3 osobowym składzie? orientuje się ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2018 Tak, 2 lub 3 osobowy skład, ale przekształcili się chyba teraz w Amateo, chociaż nie jestem do końca pewien. numer telefonu ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2018 Fajnego zespołu poszukaj na https://www.gdziewesele.pl/oprawa/kujawsko-pomorskie/zespol-dj U nas grał akurat Pan Jacek – Dj – Starsky ze STARSKY MUSIC TEAM i bawiliśmy się wybornie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2018 Dobry Band Niepubliczni polecam sprawdzić. Ekipa 5 lub 7osobowa do wyboru jak kto woli, ale klimatem przypominają prawdziwe zespoły koncertowe, robią naprawdę niesamowite widowisko i raczą przy tym dobrą dawką muzyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 Wszystko już wiem, Amateo, mam namiary, tak to oni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=p-4aC8_owi0 wejdźcie i spójrzcie tylko - tak zespół weselny powinien grać i taki poziom prezentować. Tylko Niepubliczni Dobry Band Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta P Napisano Lipiec 23, 2018 tak Akces jest ok, są tacy kreatywni , posiadają własne nagłośnienie i na życzenie klienta oprawa świetlna, warto;_) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 Akces super zespół. super sprzęt, a oprawa świetlna wprawia w zdumienie. Gdybym jeszcze raz miał urządzać wesele, to jedynie z Akces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 Akces, najlepsi w okolicy i całej Polsce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 Cześć jestem Michał . zbieram na wesele . tak na wesele :) . jeśli ktokolwiek chciałby mi pomóc zapraszam . zrzutka.pl/z/Mc udostępniajcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2018 z ręką na sercu polecam zespół AKCES! gołym okiem widać ich zaangażowanie i zapał, super wokal i muzyka, właściwie wszystko jest najlpesze u nich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 Akces - najlepszy zespół na świecie, oni plus wesele równa się świetna zabawa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2018 Bardzo serdecznie polecam szukać zespołów lub DJów na wesele na tej stronie: https://www.gdziewesele.pl/oprawa/torun/zespol-dj. Bardzo dużo zespołów z Torunia! Polecam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna Napisano Grudzień 18, 2018 zespół Akces nie ma sobie równych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika Napisano Styczeń 21, 2019 z ręką na sercu mogę polecić zespół Amateoo. Najlepszy zespół nie tylko w okolicy, ale również na całym świecie! polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wioleta Napisano Luty 26, 2019 Ja ze swojej strony mogę polecić zespół Signum, poprowadzą każdą zabawę w bardzo profesjonalny sposób, a co lepsze z nimi można bawić się również przy stołach co tylko jest na plus kiedy planuje się wesele na styl biesiady. Mają też bardzo bogaty repertuar muzyczny, dzięki czemu potrafią trafić w gusta każdego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia Napisano Luty 28, 2019 O tak! Signum jest bardzo energicznym zespołem o bardzo dużym repertuarze muzycznym, doskonała zabawa z nimi jest gwarantowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goplana Napisano Marzec 27, 2019 Signum, Signum i tylko Signum jeśli chcesz mieć naprawdę udaną zabawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomek i Ela Napisano Marzec 29, 2019 Signum to super zespół!!! Jesteśmy z was bardzo zadowoleni, goście również. Świetna muzyka, wesoły klimat, pełen profesjonalizm, nic dodać nic ująć. Pozdrawiamy was bardzo serdecznie, mamy nadzieję że jeszcze kiedyś pobawimy się przy waszej muzyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Kwiecień 29, 2019 Hmm polecam na wesele zespół signum są fantastyczni utrzymują rewelacyjny kontakt z gośćmi weselnymi. Jeśli chodzi o ustawienia przed weselem ,sa elastyczni w każdej kwestii jest możliwość dogadania się z nimi , bardzo sympatyczni ludzie , ce...e ich wysoka kultura osobista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Kwiecień 29, 2019 Hmm polecam na wesele zespół signum są fantastyczni utrzymują rewelacyjny kontakt z gośćmi weselnymi. Jeśli chodzi o ustawienia przed weselem ,sa elastyczni w każdej kwestii jest możliwość dogadania się z nimi , bardzo sympatyczni ludzie , ce...e ich wysoka kultura osobista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Kwiecień 29, 2019 Zespół signum wybierzcie jest super , cudownie grają i śpiewają , widać, że to ich pasja ,kochają muzykę tak samo jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pozytywne Napisano Maj 31, 2019 Jedyny zespół jaki mogę polecić , to zespół Signum , moim zdaniem sa najlepszym wyborem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pozytywne Napisano Maj 31, 2019 Przed chwilą, Gość Pozytywne napisał: Jedyny zespół jaki mogę polecić , to zespół Signum , moim zdaniem sa najlepszym wyborem Zgadzam się signum to najlepszy zespół , sympatyczni młodzi ludzie , którzy kochają muzykę bo to widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polecam Napisano Czerwiec 29, 2019 Bardzo fajny zespół warto wziąć go pod uwagę gdy Planuję się wesele, na moim weselu grali było naprawdę fajnie zabawa trwała do samego rana goście chętnie uczestniczyli w zabawach zaproponowane przez zespół oczepiny jeszcze wiele innych atrakcji urozmaiciły ten nasz wyjątkowy dzień.Jeśli szukacie zespołu który sposób odpowiedni na wysokim poziomie poprowadzi wasze wesele polecam signum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Frania Napisano Sierpień 28, 2019 Wiesz ja znam najlepszy zespół grali u mnie na weselu , super poprowadzili m.in. oczepiny signum bo tak nazywa się ten zespół to profesjonaliści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kama Napisano Wrzesień 30, 2019 Dnia 28.08.2019 o 14:32, Gość Frania napisał: Wiesz ja znam najlepszy zespół grali u mnie na weselu , super poprowadzili m.in. oczepiny signum bo tak nazywa się ten zespół to profesjonaliści. Mogę zaproponować zespół signum profesjonalny , który dobrze poprowadzi Twoje wesele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 93 Napisano Grudzień 17, 2019 Signum to dobry wybór na wesele !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mod Napisano Grudzień 17, 2019 4 godziny temu, Gość Ona 93 napisał: Signum to dobry wybór na wesele !! Drogi zespole. Czy możecie przestać spamować na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mangosia 0 Napisano Maj 18, 2020 U mnie na weselu grał zespół muzyczny Młody Band i powiem ,że jestem pod dużym wrażeniem ich wykonania muzycznego i poprowadzenia całej imprezy, naprawdę fajni kontaktowi ludzie z którymi da się porozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach