Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adas.tomodati

Poszukuje do aktu...

Polecane posty

Komi, ale my mówimy o profesjonalnych... Taka, co fotograf dotyka babki, to chyba coś jest nie tak...

Gość cóż to cóż to
Komiczne Ty jakiś przewrażliwiony jesteś... a może sam masz kompleksy:P bo ciągle musisz mieć rację, pozwalać, zabraniać:P ech:D grunt niepewny siebie facet:D

"zwiazek ma chyba sens tylko do tego momentu, do ktorego partner stanowi dla nas jednostke odrebna" odrebna, ale nie bez zadnych ograniczen

Gość bo komiczne musi mieć rację
nawet jak wie, ze nie ma racji.:p Takim podobno powinno się przytakiwać dla świętego spokoju. :classic_cool:

"same akty nie sa moze bardzo podniecajace.. ale otoczka w ktorej powstaja juz owszem..." No ale komiczne, ja to wyraźnie napisałem. Otoczka nie ma prawa taka być, a jeśli fotograf przekroczy pewną granicę, to facet, który jest z kobietą, którą fotografował powinien mu obić pyska. Teraz jasno się chyba wyraziłem. Ale nie można zakładać najgorszego z góry, bo tak to bym się nawet do samochodu bał wejść.

Do tych pomaranczek - ja mam po prostu swoje zdanie prezentuje.. ale to sie jak zwykle nie podoba...

Mieszkałam kiedyś za granicą pare miesięcy, jeszcze za czasów sprzed unii. W domu, w którym mieszkałam mieszkał sobie jeden polak, lat około 50, nielegalnie pracujący. Wpadł on swojego czasu na zajebisty pomysł, jak zrobić aby sobie na nagie laski popatrzeć. Dał ogłoszenie do gazety, że jest fotografem i że robi sesję ze darmo, a najlepsze czeka kariera. Rzeczywiście sesja była za darmo, tylko, że on był hydraulikiem... Nie wiedzieliśmy o tym, że on dal takie ogłoszenie... Pewnej soboty wróciłam do domu ok 15 a w ogrodzie jest może z setka lasek, młodych, ładnych, głownie polek ale tez rosjanki. Przez całą noc robił te zdjęcia, oczywiście akty. Najgorsze jest to, że tłumaczylismy tym laskom, że koleś ściemnia, żadna nie chciała uwierzyć... Widziałam potem te zdjęcia, koszmar...

Gość zws
cos mi sie wydaje ze to komiczne uzywa poprawnie slowa 'profesjonalny' chodzi o efekt sesji

sissy zdarza sie ;) ale to margines ;) troche o innego typu zdjeciach tutaj mowa :) zadna normalna laska nie pojdzie na sesje zanim nie sprawdzi co to za zaklad albo firma. A jak ktos che zlapac okazje to pewnie ze poleci na hudraulika ;)

"No ale komiczne, ja to wyraźnie napisałem. Otoczka nie ma prawa taka być, a jeśli fotograf przekroczy pewną granicę, to facet, który jest z kobietą, którą fotografował powinien mu obić pyska. Teraz jasno się chyba wyraziłem. Ale nie można zakładać najgorszego z góry, bo tak to bym się nawet do samochodu bał wejść." a ten znow teoria i teoria.... i kolejne przyklady jak moj o III wojnie... Kiedy Brzydali zwiążesz sie z kobieta, to pogadamy

ta ja nit nie ma prawa nikogo okradać, zabijać, itd??? no nie ma prawa nie ma........ i tyle z tego

Gość zws
sissy dotyk jest nieodzowny trzeba ustawic modelke czasem nie wystarcza powiedziec "podnies prawa reke i zegnij 45 stopni ten tu adas wyginal modelki jakby w konczynach mialy druty :)

Gość zws
brzydal ty chyba sztuki nie widziales" Sądzisz, że jestem ograniczony? tylko tyle z tego wywnioskowales. wyraznie pisalam, ze jestes prymitywnym cpunem!

"tylko tyle z tego wywnioskowales. wyraznie pisalam, ze jestes prymitywnym cpunem!" :D:D:D

Złosliwa... Nie robie, bo chce miec laske na żywo... po co mi foty? zeby sie potem kumplom chwalic jakie markowe dupeczki miałem?

Dla mnie to jest okropne, jak poznajesz kolesia a on po paru minutach wypala, że się interesuje fotografią i że chcętnie by Ci zdjecia zrobił :D Żenua