Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisicaia 23

widziałam dziś mojego byłego ze swoją nową serce mi pęka,byłam z nim w ciąży

Polecane posty

Gość lisicaia 23

tylko poroniłam samoistnie :( jeszcze 2 tygodnie temu chciał wrócic błagał o wybaczenie, był ze mna 2 lata,a tu nagle widze go w objeciach z dziewczyna którą "miało" pół mojego miatsa słynie z tego,że czesto zmienia jak mnie zobaczyl toobejmował jeszcze bardziej,choc zrobil sie czerwony jak burak nie wiedzial co robic czy bardziej ja obejmowac czy puscic zaczal sie smiac z tego zdezorientowania, czesc mi powiedzial ja sie usmiechnelam,a jak przeszlam to słabo mi było, łzy mnie zalały :( odeszłam ja od niego bo o nic mnie zaczal wyzywac, pozabierał to co dał wszystko !! ja nie wzielam nic od niego to co dałam :( robil wyrzuty,ze nie daje mu moim autem jezdzic :( i mial ataki zazdrosci,ale mimo wszystko czulam ,ze mnie kocha nie odstepowal mnie na krok,byl moim przyjacielem kochalam go i kocham,jestem załamana :(

Gość lisicaia 23
całą noc śnił mi sie,ze płakałam i rozmawiałam z nim :(

Gość pomyśl o tym jak było chujowo

Gość lisicaia 23
masz racje ,ale czuje straszny ból :( w dodatku smial sie z tego zakłopotania nie wiem moze myslal,ze się nia pochwali,a to zwykły szmatławiec :( echh

o matko dziewczyno albo chce się z kimś być i jak prosi błaga itp to się wybacza albo nie chce się z kimś być i wtedy go się olewa a ty zachowujesz się jak pies ogrodnika

Gość taomea
dobrze ktos radzi przypomnij sobie wszystko to co złe Ci zrobił i może Ci przejdzie

Gość asdasdasdasdasdas
Ike trochę ma racji. Fakt... może o facecie nie świadczy to zbyt dobrze, ale z drugiej strony znalazł sobie dziewczyne dopiero po fakcie. A o tym, ze poronilas i ze w ogole bylas w ciazu zapewne nie wiedzial, bo nic mu nie powiedzialas.

Gość wieeeeedzial
wiedzial o ciazy??

a co to za różnica czy wiedział- skoro ciąży już nie ma to ONA nie chciała żeby wrócił to co ma być całe życie sam bo kobieta która go nie chce (!!!) kiedyś poroniła?

Gość hahaha oj poznan poznan
rzuciłas go wiec o co chodzi??? blagal chcial wrocic olalas go wiec sie nie dziw teraz

Gość fiolkakkaa
jak mnie zobaczyl toobejmował jeszcze bardziej,choc zrobil sie czerwony jak burak nie wiedzial co robic czy bardziej ja obejmowac czy puscic zaczal sie smiac z tego zdezorientowania, czesc mi powiedzial ja sie usmiechnelam,a jak przeszlam to słabo mi było, łzy mnie zalały ---> jakbym czytala o swojej sytuacji

jak dla mnie dziwne ze sie zaczerwienil widac mu bylo glupio ze swojego zxachowania.....i jeszcze kurwiszcze wzila heheeh i czego Ty zalujesz ? faceta ktory zadowala sie jakas szmata?????? WEZ SIE W GARSC !

Gość hfddss
nie mysl o tym co bylo. mysl o tym co jest TERAZ. zyj chwilą terazniejsza. zacznij medytowac. przejdzie ci. zrozumiesz iluzje tego swiata. pozdrawiam

Gość lisicaia 23
otóż najpierw zrobil sie czerwony i nie wiedział co robic to ja objął :( echh macie racje musze sie wziac w garsc, nie ma sensu szarpac nerwow choc wiem ,ze to nie minie szybko :( o ciąży wiedział,ale to nie nasza wina,ze poroniłam echh :( dziękuje kochane za wsparcie

zaczerwienił się pewnie bo sprawa jest świeża- facet nie kołek też ma uzuia a z kim jest - cz z zakonnicą czy ze szmatą to juz jego sprawa- przecież autorka i on się rozstali- na jej życzenie

Gość fiolkakkaa
ja mialam podobnie dodam ze jeszzce uciekal z nia przede mna w sklepie do dzialu z jedzeniem dla psow:D a pozniej jak juz sie spotkalismy to zachowywal sie jak debil a ona mala sigala mu do pasa to byl widok:D wesolo mi bylo hehe