Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makutka

Czy powiedzieć chłopakowi że mam taki defekt

Polecane posty

Gość uroda zawsze sie sama obroni
bez znaczenia jaka masc kupisz! ja bym radzila smarowac rano i wieczorem przez 4-5 dni

Gość makutka
Wielkie dzięki! :) Spróbuję:)

Gość makutka
Nie wiem dokładnie, napewno mam już kilka miesięcy. Ta kuracja tribiotikiem też trochę trwała...

ja sie musialam zluszczac 3 razy zeby byl dobry efekt bo moje slady byly glebokie

Gość bleeeeeeeeeeeem
witajcie tez mam ten problem, narazie stosuje peeling cukrowy, dobry i tani :) Ja doprowadziłam swoje bikini do tego przez depilator ;/ o zgrozo na poczatku wygladało makabrycznie tzn. najpierw trzeba było usunąć wszystkie wrastające włoski (tak z tym też mam problem :( ) i te całkiem wrośniete. Potem czekałam cierpliwie aż zagoją mi się ranki ok. tygodnia i teraz pelling. Polecam na wrastające włoski FOLISAN koszt to ok. 17 zł. a buteleczka starcza na długo. Chciałabym ozdyskać już swój koloryt skóry a tymczasem nadal jestem w ciapki :/ ale mam nadzieje już wkrótce to się zmieni. P.S rozumiem Cię autorko, ze się wstydzisz, ja równiez miałam i mam nadal problemy by kupowac bardzo wyciętą bieliznę. Pozdrawiam

bleeeeeeeeem jak juz pisalam znam ten bol z depilatorem, tez kupuje folisan ale kurcze place o wiele drozej :( tobie tez polecam kwasy zeby wyrownac koloryt