Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomonka z pieca

spotkalam sie wczoraj z bylym

Polecane posty

Gość salomonka z pieca

po siedmiu miesiacach. bylo bardzo milo, smialam sie caly czas, on chyba tez sie dobrze bawil w moim towarzystwie. jednak nie odezwal sie od wczorajszego wieczoru...

Gość FANTAZJA_
daj mu czas, napewno mysli o tobie i sie odezwie :)

Gość FANTAZJA_
ale podobno do tej samej rzeki nie wchodzi sie 2 razy chyba ze chcesz sie z nim zakumplowac

Gość SHarkks
wchodzisz drugi raz do tej samej rzeki - tym razem utopisz sie na stałe. jaki byl powód waszego rozstania?

Gość salomonka z pieca
powod rozstania? to on ze mna zerwal. duzo sie klocilismy. hmm, wiem- czas. mimo wszystko mogl chociaz malego smsa wyslac :-)

Gość FANTAZJA_
faceci juz tacy sa ze jak ze przywalisz w czerep on nie zalapie :)

Gość salomonka z pieca
co masz na mysli?

Gość FANTAZJA_
ze on nawet jesli milo spedzil wieczor nie zawsze przyjdzie mu do tego durnego lba zeby napisac ze bylo milo itp. nie raz tak jest ze ty czekasz az on sie odezwie ale moze on czeka na tel od ciebie ? sama nie wiem relacje damsko meskie nie sa moja dobra strona :)

Gość salomonka z pieca
hmm, ja mu sie nie bede narzucac. widocznie moze to nie ten. gdyby chcial, napisalby pierwszy. ale coz, wiele czasu nie minelo...

Gość FANTAZJA_
moze zadzwon a moze poczekaj :) toc dopiero dzien sie zaczal :)

Gość FANTAZJA_
spotkaliscie sie pierwszy raz po kilku miesiacach? a w jaki sposob sie skontaktowaliscie?

Gość kate_perry
mialam podonie, ja spotkalam sie z bylym po miesiacu niewidzenie i nie kontakotwania sie ze soba. bylo swietnie, smialismy sie i naprawde czulam sie swietnie. nastepnego dnia napisal mile slowo, potem jeszcze raz sie spotkalismy, ale bylo juz inaczej, bardziej oschle, jak to rozumieć?

Gość salomonka z pieca
najlepiej chyba dac sobie spokoj z bylymi. przynajmniej pokazalam na spotkaniu mila twarz.

Gość FANTAZJA_
a po co to chciec zrozumiec? w zadnym wypadku nie obwiniaj siebie do tanga trzeba dwojga bylam kiedys z facetem przez pol roku dawne dzieje teraz kazde z nas ma swoje zycie,ale dzwonimy do siebie i czesto on mi mowi ze teskni za mna ja zreszta tez ale nam nie wyszlo wiec jest dla mnie swietnym kumplem spotkalismy sie ostatnio na chwilke i on patrzyl na mnie jak zakochany szczeniak i napisal pozniej smsa ze nigdy nie przestanie mnie kochac :) ale to tylko slowa :) a zycie idzie swoim torem

Gość salomonka z pieca
wiesz fantazja, a mnie sie wydaje, ze to bzdury. bo jesli sie kogos kocha naprawde, zrobi sie wszystko, by z ta osoba byc.

Gość FANTAZJA_
jesli to sa bzdury i tak bardzo chcialas z nim byc to dlaczego nie jestes? ja mialam swoje powody odchodzac od niego ale spotkalam sie z nim pierwszy raz po 4 latach i nie mialam mysli w danym momencie ze zaluje ze z nim nie jestem

Gość kate_perry
no, pewnie tak..ale ja go kocham i powiem szczerze, ze nic nie robie zeby sie z nim spotkac. nie wiem czemu, wszystkie spotkania albo jakies smsy itp on zaczynal..a rozstalismy sie przez niego..stwierdzil, ze uczucie juz nie to samo, ze nie czuje sie wystarczajaco dojrzaly...

Gość salomonka z pieca
dlatego ze to on widocznie nie chce byc ze mna. do tanga trzeba dwojga.

Gość salomonka z pieca
a ja chyba tez juz nie czuje tego samego, co w czasie zwiazku i po zerwaniu. szczerze, po prostu chyba przestalam juz go kochac. to tylko tesknota. momo wszystko chcialabym, zeby chcoc smsa skrobnal. :-)

Nie proponowałabym wchodzić drugi raz to tej same rzeki. Chociaz niektórym związkom sie udaje. Ale sama przeżyłam to na własnej skórze i wracałam do tego samego faceta 3 albo nawet 4 razy i niestety nic nie wyszło. Teraz jestem szczęśliwa w innym związku :)

Gość FANTAZJA_
cos wam powiem dziewczyny nie jestem mentorem w sprawch damsko meskich, codziennie faceci mnie zaskakuja chociaz myslalam ze nie wiele mnie zdziwi ale po ostatnim niedawnym zwiazku nie wiem czy bede w stanie zaufac jakiemus facetowi i fakt do tanga tzrba dwojga tego nie da sie ukryc i nic na sile :) jak to mowia tego kwiat to pol swiatu

Gość salomonka z pieca
fantazjo otoz to. najwazniejsze ze znow ciesze sie towarzystwem plci przeciwnej. moze mi sie uda komus znow zaufac. po wczorajszym spotkaniu stwierdzilam jednak, ze bylam zakochana w zupelnie innej osobie. to juz nie to samo, a moze wlasnie to jego prawdziwa twarz, ktorej wczesniej nie dostrzegalam.

Gość FANTAZJA_
no widzisz milaam te same przemyslenia jak go obserwowalam to tez sie zastanawialam co ja w nim widzialam ale wtedy kierowalo zauroczenia a teraz zdrowy rozsadek ktorego odrobina mi jeszcze zostala :)

Gość salomonka z pieca
albo sie cofa ;-)

Gość fgfdgfd
daj mu czas...nie badz w goracej wodzie kapana. nie dawaj mu satysfakcji z tego ze ci na nim zalezy.. poczekaj

Gość kbks
Fakt jestem facetem, ale sporo na ten temat wiem (z autopsji). Jeżeli on był prowodyrem tych spotkań to poprostu daj mu narazie spokój, nie zadręczaj go smsami, sam napisze jak mu zależy...

Gość floooo
Moja kumpela jak wyszła za mąż zaczęła dostawać smsy od byłego że ją kocha.Ciekawe,czemu nie napisał jej tego przed ślubem i o nia nie walczył.Czyżby próbował teraz złośliwie rozbić jej małżeństwo?JAkby ją kochał,nie dopuściłby do tego ślubu.Szczeniak