Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwqefwfwf

jak ogladam zdjecia z naszej-klasy mam wrazenie, ze tylko ja mam nudne zycie

Polecane posty

Gość fwqefwfwf

nudne zycie nieciekawe, znajomi co mieszkaja w Anglii czy Iralndii, maja takie ekstra zdjecia z pieknymi widokami, a ja w tej szarej pochmurnej polsce siedzie:(

Gość milla milla
jasne, w Anglii nigdy nie pada i nie ma chmur

Gość w Polsce też są piękne widoki
ja mam np. na szczycie Kasprowego w zimie z nartkami - mój ulubiony widok i sport też.

Gość Auslander
Ale Ty masz za to rodzine, przyjaciół blisko siebie. A Ci co powyjezdzali za granice niestety czesto tego przy sobie nie maja. Nowe miejsca, nowi ludzie, nowy jezyk itd. Sa plusy i minusy, Wiec sie nie dołuj. Wiem co mowie, bo mieszkam rowniez za granica i nie jest wcale kolorowa tak jak to fotki pokazuja

To ze maja piekne zdjecia z widokami nie znaczy wcale ze sa szczesliwi.Moze tylko na zdjeciach sie usmiechaja a tak naprawde jest im zle itp. Jezeli twierdzisz ze Twoje zycie jest szare i nijakie -zrob cos z tym! Najlatwiej jest sie uzalac jak mi to jest zle i niedobrze :O

Ci co wyjechali za granice do roboty przegrali życie. Z daleka od rodziny, przyjaciół... Bez sensu. W Polsce też można znaleźć dobrą pracę. A szara i pochmurna to jest Wielka Brytania. Chyba bym dostał na łeb w takim miejscu.

Gość kgfdd
Daj spokój, oni ciułają na jakąś podróż i jadą na 3 dni, a reszta na zmywaku...Takie jest ich prawdziwe życie, ale przy zmywaku nikt się nie fotografuje...

Ja mieszkam w Angli i to wcale nie jest takie fajne tylko dlatego ze mam fajne widoki ;(( tesknie za ojczyzna.. i nie zalamuj sie przez glupie zdjecia bo lepiej miec szczescie w zyciu niz na fotografi ! Ja tez mam piekne fotografie z przyjaciolmi ktorych niestety juz nie mam !! i co mi po tym zostalo ;(( ? pomysl co jest wazniejsze.. =[

Aaa i nie pracuje na zmywaku.. jeszcze sie ucze i zamierzam isc na studia :) Ale nadal nie uwazam ze moje zycie jest kolorowe..

Gość kgfdd
xmelikas...> sorrki ze uogolniam, ale pisze po prostu, ze duza wiekszosc pracuje tam fizycznie i wrzuca fotki z wycieczek, jak raz na rok sie gdzie wybiorą...wyjechalas z rodzicami?

Gość mam nadzieje
mozna znalezc dobra prace w Polsce...ludzie co za farmazony wypisujecie, pewnie ze mozna, na Ukrainie tez mozna tylko za jakie pieniadze faktem jest jednak, ze nie jest tak kolorowo jak sie wydaje, ale czy na prawde trzeba zyc nasza klasa?? ludzie, znajdzcie jakiec inne hobby, zycie jest na prawde fascynujace, nie trzeba sobie zdjecia z fototapeta z palmami robic... Seventh Son przegrali zycie?? ja cie prosze opamietaj sie co za glupoty wypisujesz, dobry czlowiek wszedzie znajdzie przyjaciol, ja ani nie stracilam starych ani nie siedze zagranica sama (akurat nie GBR), tu rowniez zawiazaly sie przyjaznie..i nigdy jakos nie pracowalam na zmywaku, ale tak na marginesie to nie uwazasz ze nalezy sznowac kazdego nie zwazajac jaka prace wykonuje?? zadna praca nie hanbi, a juz na pewno nie taka ciezka jak na zmywaku wykonuja, TO TEZ KTOS MUSI ROBIC ZEBYS TY ZA TE SWOJE WIELKIE PIENIADZE Z POLSKI MOGL SOBIE ZJESC W RESTAURACJI !!!

Do mam nadzieje: 1. W którym miejscu mojej wypowiedzi napisałem, że nie szanuję innych ludzi z powodu wykonywanej przez nich pracy? 2. Po czym wnosisz, że zarabiam w Polsce wielkie pieniądze i jadam w restauracjach? 3. Przyjaciół znajdziesz wszędzie, to się zgadza. A rodzice? Zabierzesz ich w walizce ze sobą, czy znajdziesz sobie nowych? 4. "Przegrali życie" - epitet nadużywany przez forumowiczów, w różnych kontekstach. Tu miał wydźwięk raczej humorystyczny, ponieważ śmieszy mnie on.