Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda sonda sonda

Wasze ulubione kosmetyki do makijażu.

Polecane posty

Gość sonda sonda sonda

Macie jakieś ulubione marki?? Czy za każdym razem coś innego?? Wszystko jednej firmy, czy pomieszane?? Wpisujcie: korektor: podkład: puder: cienie: kredka/eye-liner: tusz: róż: Jak macie coś, co lubicie, albo czego nie lubicie wyjątkowo, to napiszcie i dlaczego. Może któraś z nas skorzysta :) Tylko nie chcę, żeby to się przerodziło w kłótnie typu "x jest super", "nieprawda, x jest do dupy". Wiadomo, co osoba to inna opinia, dlatego wpisujcie własne zdanie, nie odnosząc się do zdania innych :)

Gość termostatyw
korektor: maybelline podkład: max factor puder: guerlain cienie: nie pamiętam kredka/eye-liner: loreal tusz: max factor róż: margaret astor

Gość sonda sonda sonda
Zapomniałam o jeszcze jednym: pomadka/blyszczyk:

Gość to mi sie podoba
max factor rimell revlon gosh tylko takich uzywam

korektor: inglot podkład:max factor puder:inglot cienie:inglot kredka/eye-liner: brak tusz:brak róż:brak jeszcze krem pod podkład:eveline

Gość ale mnie boli
korektor: nie potrzebuje na szczęście podkład: Lirene puder: ostatni zakup to Synergen, i jest całkiem ok cienie: nie kupuje firmowych kredka/eye-liner: zwykła czeska czarna kredka tusz: jeszcze nie znalazłam tego idealnego choć używałam wielu :( róż: Wibo ale nie używam ostatnio

korektor: od jakiegoś czasu Oriflame, całkiem niezły, ale bez specjalnego przywiązania podkład: Revlon puder: sypki Inglot - wypróbowałam mnóstwo pudrów, ten jest dla mnie idealny i nie mam zamiaru go zmieniać na żaden inny, przynajmniej na razie :) cienie: Inglot (te wybierane pojedynczo i wkładane do pudełeczka po 3 albo 5, te gotowe są słabsze) kredka/eye-liner: kredka czarna Sephora tusz: Bourjois - długo szukałam dobrego tuszu, jak na razie tej firmy miałam dwa i oba były ok; ale to jeszcze nie jest to, czego oczekuję, chociaż na razie nie będe zmieniać róż: w zasadzie jakikolwiek

korektor:YSL podklad:MAC puder:YSL,badz MAC z rozswietlaczem cienie:Givenchy,utrzymuja sie caly dzien bez poprawek kredka:czarna MAC,eyeliner w kremie-Clinique tusz:Lancome roz:MAC,bronzer Givenchy