Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacząca

czy to mozliwe wyglądać tak na ślubie czy jest to fotomontaż?

Polecane posty

jaciepieprze :O masakra nie wiem, czy to fotomontaż zy nie, ale tka czy siak -TRAGEDIA Z MASAKRĄ!! :O

Gość stawiam na fotomontaż
:D małe zdjęcie ale widać na tych cycach jakby taki lekki blur i załamanie gorsetu między, też jest jakieś podejrzane ;)

Gość skacząca
też jak to zobaczyłam to omało nie zemdlałam. Wydaje mi sie iż ona miala za duży gorset i wysiadając z auta poprostu suknia jej zjechała na dół odkrywając baloniki!!! Nie sądze by suknia byla tak zaprojektowana bo .....nie ma więcej zdjęć tylko to jedno ....z wypadku

Gość martusiaaaa
pewnie fotomontaż bo chyba nie miało tak to wyglądac ;)

Gość bzykbzykbzyk
Mi też to wygląda na źle dopasowaną sukienkę. Musiała jej niepostrzeżenie zjechać... ;)

Gość pałka-zapałka
tragedia, mam nadzieje, że to przypadek ;-)

Gość troche to wyglada
jakby suknia jej zjechała ale nie widac przerażonej miny więc może tak miało być ;) ;D

No to ja się cieszę że mam mniejszy biust:-D przynajmniej na własnym ślubie nic mi nie zjechało:)

Gość żona ąckiego
Chamski jest ten kto umieścił jej to zdjęcie na onecie ....chyba jej nie lubi, wpadka wpadką ale kurcze jak ona musi sie czuć!ta Agata

Gość kubikur
widziałam już wcześniej to zdjęcie. mi się wydaje, że dziewczyna wymyśliła sobie, że nie musi pod gorset sukienki zakładać już żadnego stanika. duży biust trochę sobie jednak waży, gorset był pewnie bez fiszbin i się złamał pod biustem (to nawet widać). przykre, że w salonie nikt nie wybił dziewczynie takich pomysłów z głowy. w sumie smutne. dlatego w styczniu idę do gorseciarki, żeby uszyć porządny, bieliźniany gorset, a dopiero potem rozglądam się za suknią.

to nie jest fotomontaż. te zdjęcia były na jakimś innym forum weselnym. dziewczyna tak chciała, nic się nie obniżyło, wszystko zaplanowane. ps. mam nadzieję, ze chociaż przyjęcie miała fajne ;p

Gość pani Violetta
Jakbym miała takie wiszace, wielkie balony, to bym je raczek ukrywała, a nie prezentowała w całej okazałosci - w każdym razie podziwiam pewnosćsiebie i trochę zazdroszcze, bo ze mnie taka płochliwa gęś, co tylko w golfach chodzi

moze nie plochliwa ges, ale z pewnoscia jak ges - glupia. i bez poszanowania dla kosciola (bez znaczenia wyznanie) urzednika udzielajacego slubu (jesli cywilny) i ludzi, ktorzy przyszli na jej slub.

Gość ninkaaaa
nie moge wejść w tego linka ;( eliminuje przecini ale i tak nie idzie...