Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbicielka pisarza

Pisarz Niezrzeszony, to błyskotliwy i płodny umysł

Polecane posty

To tylko zasłona dymna, Pisarz Niezrzeszony, to świński ryj, podszywacz, występujący pod nickiem bmb z g. Jak mamusia była z nim w ciąży, tatuś rzucił w nią płytą gramofonową i nic mu się nie stało....stało.....stało....stało. Na razie tyle epitetów jutro cią dalszy.

o kurva, już się jutro zrobiło. Pisarz Niezrzeszony , to kyptogej, śmierdziej, co tylko potrafi gadać o pedalskich marzeniach. Cdn nastąpi

PS. Powróżyć wam?

Gość lecz się z obsesji
tłumoku. Epitety na dzisiaj na "a" alfons warszawski alfons poznański aseksualny świński ryj a chu.j ci w du.pę ćwoku yebany

no to na "b" byk krasy buhaj kastrowany

kolej na "c" ciul posrany ci.pa lampki polnocnej11 ch.uj posrany ch.uj połamany

Gość musztarda
Garguś forever.

Gość musztarda
Garguś na C, C I P A.

Gość ciąg dalszy epitetów
na "c" cap śmierdzący na razie tyle na "c" , jak opiszę rysunek , pomyślę dalej a tymczasem na " ć" ćwok w du.pę yebany ćpun zayebany na "d" du.pa niemyta du.pa do ruchania przez geja Hygenistę du.pek żołędny dziura rozyebana na razie tyle epitetów na Pisarza Niezrzeszonego

Gość ciąg dalszy epitetów
Powróżyć wam? Dziś wróżę z własnej kiszki stolcowej i wątroby mojej matki, która od trzydziestu lat zarabia jako autostradowa kurwa :O Dodam, że choć od klientów wola tylko pięć zyla za numerek i tak nikt nie daje więcej niż zeta :O

Gość Pisarczyku swoim
zwyczajem podszywasz się śmierdzielu?

Gość Pisarczyku swoim
Powróżyć wam? Mogę w ramach promocji obciągnąć wam trzy razy:)

Gość duch pierwszej żony blondyna
co do mojego starego to szkoda słów jak jeszcze żyłam, to co wieczór dostawałam ataku śmiechu na widok jego nędznego fallusa aż któregoś z rzędu ataku nie przeżyłam, co odczułam jako wybawienie, wreszcie nie musiałam znosić codziennie debilizmu tego capa :-D ale mam do blondiego jednak jakiś sentyment... w końcu byliśmy małżeństwem i parę razy jednak mi powróżył (co prawda nigdy nie trafił z wróżbą... tak jak zresztą kutongiem do mojej mychy) a teraz widzę że tu robi roz-piź-dziaj? nic nowego... już taki jest... bądźcie wyrozumiali :-)

Gość już cię za chwilę
o.Dyrektor naśle egzorcystę, zaraz zakończysz swoją wędrówkę na tym ziemskim padole. Ciąg dalszy epitetów: na "e" nie mogę na razie znaleźć: na "f" fiut cieńki na kształt glizdy flecik cieńki figurant yebany w du.pę jak jeszcze coś wymyślę, to napiszę

Gość już cię za chwilę
Z tym wymyślaniem żartowałem. Na nawet nie potrafię sobie podetrzeć sam dupy po seksie z tatełe a co dopiero coś wymyślić ;) PS Powróżyć wam? Bardzo miły blondyn 🖐️

Gość powrót do e
na "e" , przypomiałem sobie: eunuch, czyli wałach, wieprz nieskrobany, cap bezjajeczny.

Gość do ducha pierwszej żony
Pisarz Niezrzeszony pisząc swą opowieść o blondynie, zaczerpnął jako pierwowzór swojej fikcyjnej postaci z realnego życia. W realu istnieje taka postać i miała żonę, która zmarła w wieku 28lat. Jako postać realna, nie wchodź , szanowny Internauto, zbyt głęboko w rolę ducha zmarłej żony blondyna, bo możesz z tej roli niewyjść i rzeczywiście jedynym twoim świętem w roku może być 1 listopada i przypadnie ci uczestnictwo w tym święcie jako Milczący Nieobecny.....tak jak Ona.

Gość powrót do e
a co do E, to jeszcze sobie przypomniałem: "ezoteryczna przygoda tarocisty-masturbanta" :-) ps. wróżyłem dziś sobie z układu plemników w lewym nasieniowodzie - wychodzi mi że będę miał seks w przyszłym miesiącu 🌻

Gość za mocno żeś się jebnął
i ci się rozum pomieszał

Gość blondyn miły jak Kazia Szczuka
chciałbym wylizać odbyt Pisarzowi... I Hygieniście też (tylko że on ma tak czysty, ze trochę bez smaku :-o) ale wiem, że jestem tylko krokodylim gównem i mogę tylko o tym pomarzyć pozostaje mi poonanizować się pod dzieła Fredry :-o

Gość czy to prawda że blondyn
nie ma płata czołowego? Gdzieś to słyszałam???

Gość dobre więcej powiem
takie sobie.

Gość dobre więcej powiem
a stać cię łysa franco, na wróżbę......

Gość poeta z urodzenia
Blondyn dzisiaj się postarał Zebrał karty i świeczuszki Przy wróżeniu się podjarał Wziął się za walenie gruszki Na to tatuś w drzwiach już staje Chwyta syna za dzyndzlaka Ssać mu swoją pytę daje Bo z tatusia jest jebaka Blondyn jęczy, dyszy, sapie Taty żyła w dupę gniecie Taty penis w dupę drapie Blondyn papy kuśkę chapie :)

Gość b.miły blondyn
ten wierszyk mnie obraża :-o ale nie ukrywam, że jest niezły :-D też mam poczucie humoru, a co! trzeba mieć dystans do siebie :-)

poetą z urodzenia to był Aleksander hr.Fredro, a ty tylko cieńkim naśladowcą, niestety, cieńki Bolku.

ciąg dalszy epitetów na "g" gówno sobacze (ukraińkie) gówniarz tempy i gupi góral z obciętym penisem na "h" hu.jek psi (ukraińskie) hurra co za du.pa z tego Pisarza...

Gość człowiek ty masz obsesje
na punkcie blondyna. Ja go wymyśliłem, a że nie zdał egzaminu, zarzuciłem pomysł, a ty jak głupi wyciągasz na świat coś o czym dawno zapomiałem. Głupi jesteś i wszystko w tym temacie.

Gość człowiek ty masz obsesje
Wymyśliłem też, że jak bardzo głęboko w dupę włożę sobie rurkę i będę przez nią popierdywał to mogę strzelać smrodkiem punktowo. Na przykład we własne nozdrze:) Fajnie nie? PS Powróżyć wam? bardzo miły blondyn

Gość b.miły blondyn
człowieku... :-o dobra - uznaję się za pokonanego nie pisz już więcej o blondynie a chyłkiem opuszczę Kafeterię, by więcej tu nie powrócić umowa stoi (tak jak mój kutong podczas penetracji koziego odbytu)?