Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 orlenowka

PRACA ORLEN - WARTO????????????

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
chwal膮 tylko nie wiem kto :) praca na stacjach Orlenu to czysty mobbing i wykorzystywanie pracownika naciski przez menad偶er贸w regionalnych nacisk na艂o偶ony na sprzeda偶 tak zwanego super paliwa verva kt贸re nie jest wcale super produktem Zastraszanie za艂贸g stacji przez menad偶er贸w to regu艂a licz膮 si臋 s艂upki cyferki nie cz艂owiek sytuacja jest podobna jak kiedy艣 w sklepach Biedronki Kursy i szkolenia to jaka艣 paranoja filmiki jak dla debili i to wszystko za najni偶sz膮 krajow膮 Program motywacyjny to pic na wod臋 lecz co spodziewa膰 si臋 po molochu Sk膮d to wiem kto艣 spyta a z tond i偶 pracuje na stacji ponad 12 lat i kiedy艣 zarabia艂o si臋 wi臋cej ni偶 teraz i to znacznie kto艣 powie to czemu tam siedzisz a temu ze w regionie nie ma pracy A tak naprawd臋 to nie pracujesz w orlenie stacje s膮 dzier偶awione dla prywatnych ludzi z dzia艂alno艣ci膮 gospodarcz膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
R贸偶nie to bywa jako serwisant stacji paliw z www.mar-serwis.com/ bywam na r贸偶nych stacjach i du偶o zale偶y od w艂a艣ciciela, czasami maj膮 ca艂kiem dobre warunki pracownicy, na innych stacjach ewidentnie s膮 藕le traktowani. Zale偶y jak si臋 trafi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maslooo
Jak czytam to mi si臋 艣mia膰 si臋. Wrzucacie ka偶d膮 stacje do jednego wora. Pracuje ju偶 p贸艂 roku. 1 wyp艂ata - 1300 na reke, owszem. 2 wyp艂ata 1450 - ju偶 co艣 ? 1600 obecnie. Zale偶y na jakiego prowadz膮cego si臋 trafi, bo z regu艂y s膮 to ajenci. Je偶eli ma si臋 uczciwego szefa, to fajna praca. Jestem najm艂odszy, ze mn膮 przyj臋艂a si臋 jedna osoba i nikt wi臋cej od tamtej pory. Klienci wracaj膮 a na 艣l膮sku jeste艣my jedn膮 z najbardziej dochodowych stacji, mimo 偶e nie jeste艣my po艂o偶eni przy autostradzie. Liczy si臋 atmosfera, a zyski same przyjd膮. Jak klient przychodzi i s艂ucha waszego gderania jak ci臋偶ko o masakra... To wr贸ci ? :) Nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ORLEN
UWAGA NA PRACE W TARNOBRZEGU NA ORLENiE na Kwiatkowskiego szefostwo zawsszef ze robi tam tak 偶eby by艂y niedogodziny i zabiera urlop opr贸cz tego zawsze niezdrowa atmosfera po艣r贸d pracownik贸w jeden na drugiego donosi, ZASTANOWCIE SI臉 DWA RAZY ZANIM TAM PUJDZIESZ DO PRACY, A PRZEWINELO SI臉 TAM JU呕 PONAD 50 osob,szef tylko zawsze jedzie na kombinacjach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam wszystkich pracownik贸w kt贸rzy pracuj膮 na sp orlen .piszecie o mankach o inwentaryzacjach ,podam wam prosty przyk艂ad jako pracownik stacji kt贸ry pracuje juz pare 艂adnych lat i nie daje bic sie w rogi prosta sprawa dla poszkodowanych kt贸rzy p艂ac膮 manka. robimy plan sklepu dzielimy kazdego pracownika kt贸ry jest odpowiedzialny za dan膮 p贸艂k臋 i liczy towar po kazdej zmianie przeliczamy (papierosy,alkohol towar za kas膮) p艂aci艂am sama z kolezankami a z艂odziej by艂 miedzy nami)obecnie towar gra.ma艂e manka sa dopuszczalne kt贸re pokrywa prowadz膮cy w ramach ubytku rocznego. pozdro janka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
,,robimy plan sklepu dzielimy kazdego pracownika kt贸ry jest odpowiedzialny za dan膮 p贸艂k臋 i liczy towar po kazdej zmianie przeliczamy,, Nie kumam....A czy po przedzieleniu, po ka偶dej zmianie wychodzi Wam pracownik, kt贸ry policzy towar na danej p贸艂ce????P. S. a chocia偶 dobrze plan robi???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli chcesz tego typu prac臋 to lepszy jest serwis stajc***aliw np w www.mar-serwis.com . Zupe艂nie inaczej traktuj膮 ludzi, a i praca lepsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂uchajcie mamp ytanie|!!1 wlasnie mam zaczac prace w orlenie,jetsem przed podpisaniem umowy ale doklanie nie powiedizli mi jaki bedzie grafik ile godzin w miesciacu trzeba rzepracowac\.// prze za bledy ale mma nowa klawiature

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie warto. P艂aca g艂odowa, a 艣wi臋ta, weekendy, nocki nie Twoje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No wlasnie,( to ja ktora pytalam ) zrezygnowalam,jednak wczesniej bylam na1 zmianie juz w pracy, 12 godzin nocka...bez umowy (oczywiscie umowa obiecana,szef mydl膮cy oczy...dalam si臋 nabrac) no i po moim tel ze rezygnuj臋 ( praca w nocy 12 g. bardzo wyczerpuj膮ca) szef jeszcze si臋 oburzy艂 i zrobi艂 mi awantur臋 i niestety chyba nie mam co liczyc na zaplate za ta noc? no trudno...przynajmniej odby艂am darmowy kurs na kasie:) i juz si臋 tam nie pokaze a na drugi raz bede madrzejsza i nie podejm臋 ani 1 dnia pracy zanim nie dostan臋 umowy...oszusci,choc to nie wina samego orlenu tylko ajenta,no nic... ale i tak zadowolona jestem i cos mi to da艂o\;0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mokij
Wcale nie taka pensja glodowa, na forum gowork.pl/opinie_czytaj,245072 ludzie pisza o ca艂kiem konkretnych pieni膮dzach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daro8686
Odp dla: mokij 2015.12.14 Ty chyba nie wiesz o czym m贸wisz? Wybaczcie bo nie czyta艂em wszystkich wcze艣niejszych post贸w ale szlag mnie trafia jak kto艣 m贸wi 偶e na stacji si臋 偶le nie zarabia? Bzdura. Zarobki nie takie z艂e?? Bu ha ha ha. Ju偶 5 lat zasuwam na sp i miesi膮c w miesi膮c czekam wyp艂aty jak zbawienia. Ta praca jest dobra dla osoby m艂odej (kawaler,panienka) kt贸ra rozpoczyna dopiero swe 偶yciowe woja偶e i potrzebuje pracy na tzw start. Jak masz do utrzymania rodzin臋 to ju偶 nie jest tak kolorowo W moim regionie jest straszna lipa z prac膮 dlatego jeszcze tam pracuje, co nie zmienia faktu 偶e sk艂adam cv gdzie tylko si臋 da aby si臋 z tamt膮d wyrwa膰. Obowi膮zki i odpowiedzialno艣膰 zaje....a a kasa szkoda gada膰. Je艣li mia艂 bym mie艣 w mie艣 1800na r臋ke to nie zastanawia艂 bym si臋 nad zmian膮. To reszt臋 sami sobie wyobra藕cie. pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zalezy gdzie traficie. Jestem studentem ostatniego roku. Pracuje w systemie 3 na 3 na umowie zleceniu. Miesiecznie otrzymuje 2300 zl wychodzi okolo 15 dni roboczych + premia w zaleznosci od staran i szczescia. Praca nie jest to prawdziwy rarytas ale tez nie jest najgorsza. Pracowa艂em na budowie przez kr贸tki czas to wiem co to ci臋zka praca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 ooooooo
Warto j膮 pracuje 8 godzin 5.dni w tygodniu zarabiam 2000 z艂 miesi臋cznie plus premiera od sprzeda偶y nie narzekam jeszcze do tego spore napiwki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehe chyba brutto:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1480 na r臋k臋. Nocki, 艣wi膮tki , pi膮tki. Nadgodziny , zreszt膮 te偶 okrojone, p艂acone ,,pod sto艂em" Gorz贸w, Koniawska. NIE WARTO!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 renia1478
E tam pierdzielenie. Zale偶y u kogo si臋 pracuje- czy to franczyzna czy prawdziwy orlen. Zalezy jakiego prowadzacego trafisz. A przede wszystkim jak pracujesz i sprzedajesz. U mnie wiekszosc zarabia 1300-1450 zl za nic nie robienie. Znaczy robi膮 to co musza nic ponad to- zero aktywnej czy w艂asnej kreatywno艣ci. Ja przez swoje wysilki awansowalam na kierownika zmiany (dodatkowa kasa), wygrywam konkursy sprzedazowe (po prostu mi zalezy) i moja wyplata to miedzy 1800- 2300 na reke. Zalezy od ilosci zmian i miejsca w konkursie. Wiadomo wiele rzeczy mnie wkurza i uwa偶am, 偶e i tak powinno byc wiecej bo to srednie wynagrodzenie na moim rynku pracy ale nie jest az tak zle jak wiekszosc pisze. Po prostu trzeba sie postarac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stolcman
呕aden pracownik Stacji Orlen nie jest pracownikiem Orlenu, tylko ajenta lub franczyzobiorcy. U ajenta zarobisz minimaln膮 krajow膮 + premie. Dodatki za prac臋 nocn膮 to z艂udzenie. Lepiej pracowa膰 u franczyzobiorcy. Nie ma tam parcia na plany i jak klienci Ci ubli偶aj膮 to mo偶esz si臋 odezwa膰. No i na nocce si臋 prze艣pisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu si臋 zgadzam, zapier........lasz za 1500 z艂 i nie mo偶esz si臋 odezwa膰 bo zaraz wylot. Ok mog臋 wiele prze偶y膰 ale wykonuj膮c 10 zawod贸w za te pieni膮dze - tylko oni Aj臋ci bior膮 kas臋 do siebie i sru na wakacje.jak zapytasz o podwy偶k臋 to ci powie 偶e nie ma siana a sam je偶dzi now膮 fur膮 . do tego nikt si臋 tob膮 nie interesuje wa偶ne s膮 tylko wyniki i statystyki, a ty to tylko marny proch AHHHHHHHHHHHHH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam!! Pracuj臋 nie ca艂y rok na orlenie i szczerze mam jej do艣膰, ca艂y czas szukam co艣 innego 偶eby z tego G脫W..... si臋 wyrwa膰, p艂aca? za takie wymogi jakie orlen stosuje 艢MIESZNE pieni膮dze s膮 dla pracownik贸w. U nas s膮 te偶 nocki i tak w og贸le chyba nikt tak dok艂adnie nie wie co i za ile pracuje, i tak jak kto艣 ju偶 napisa艂 na forum nocki nie nocki 艣wi臋ta nie 艣wi臋ta ty musisz i艣膰 do pracy i jeszcze sprz膮tasz kibel obsrany na metr nad sedesem. NIE POLECAM pracy w orlenie na stanowisku OBS艁UGA KLIENTA PKN ORLEN .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak czytam wasze wypowiedzi jako praca na stacji jest wow i w ogolem. Ale prawda taka ze kazdy madry nie bedzie robil za miske ryzu. Praca na stacji to wyzysk nie masz czasu zezrec zalatwic sie wszedzie cie gonia a w nocy sam na kasie nocnej ani pyska oderwac do kogos...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwa偶ajcie na og艂oszenia przyj臋膰 pracownik贸w na Orlenie Rocha 215 kierowniczka jest tam BEATA STRAS . nie wywi膮zuje si臋 z umowy ,p艂aci ludzia marne grosze reszt臋 zabieraj膮c dla siebie ,po jej przyj艣ciu 偶e stacji pozwalniali sie ludzie pracuj膮cy po 10 lat nie idziecie tam bo w ka偶dym innym zarobicie kolo 2000 u niej max 1500 z艂 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W gorszej firmie jeszcze nie pracowa艂em... Totalny burdel i zastraszanie od samej g贸ry, w d贸艂.Cudowna wsp贸艂praca w firmie, gdzie jeden przeczy drugiemu:))) PS Panie Pilarczyk, czekamy na Pana, Pan poprawi cyferki po Kmieciku sam膮 wizyt膮 i czystszymi dystrybutorami:)))))))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszlypracownik
Hej zosta艂em przyj臋ty do pracy i mam zg艂osi膰 si臋 w poniedzia艂ek na stacje.Czytam od wczoraj fora i okazuje si臋,偶e sporo os贸b pisze o myciu toalet i dodatkowych obowi膮zkach.Ja aplikowa艂em na stanowisko sprzedawcy(taka by艂a tre艣膰 og艂oszenia) i nie mam zamiaru my膰 toalet.Czy w sytuacji kiedy odm贸wi臋 umycia toalety to mog膮 mnie zwolni膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZyczliwaGosia
niestety musisz myc kible :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂a pracownica orlen 1390
musisz my膰 bo jak nie u偶yjesz to Beata 偶e stacji orlen na rocha nr 1390 ( je偶eli jeste艣 tam przyjety) b臋dziemi cie wyzywa膰 nastaw si臋 te偶 na ci膮gle pretensje ze robisz wszystko 藕le. dodatkowo nie umie nic za艂atwi膰 od r臋ki i b臋dzie si臋 wymigiwac od wszelkich pyta艅. unikaj tej stacji. i nawet nie zaczynaj pracy. szkoda nerw贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rafcior
pani Beata zamie艣ci艂a dzisiaj o 6.47 og艂oszenie na olx ,szuka pracownika ale nie wspomina nic o myciu toalet! kto艣 tu kr臋ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajnapraca
Pracowalam na studiach i bylam zadowolona. plusy fajna ekipa i kierownictwo pensja wyplacana terminowo czesto wpadala premia minusy bolaly nogi po pracy ale to normalne w pracy fizycznej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zatrudniaj膮c si臋 jako sprzedawca na Wr贸blenie , robisz, za sprz膮taczk臋, babci臋 klozetow膮, kuchark臋, magazyniera, ciecia nocnego i ewentualnie sprzedawc臋. Jeszcze jakie艣 pytania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiroslawOstaszewski
Warto pracowa膰 w firmie ORLEN.

Udost臋pnij ten post