Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orlenowka

PRACA ORLEN - WARTO????????????

Polecane posty

Gość gość
chwalą tylko nie wiem kto :) praca na stacjach Orlenu to czysty mobbing i wykorzystywanie pracownika naciski przez menadżerów regionalnych nacisk nałożony na sprzedaż tak zwanego super paliwa verva które nie jest wcale super produktem Zastraszanie załóg stacji przez menadżerów to reguła liczą się słupki cyferki nie człowiek sytuacja jest podobna jak kiedyś w sklepach Biedronki Kursy i szkolenia to jakaś paranoja filmiki jak dla debili i to wszystko za najniższą krajową Program motywacyjny to pic na wodę lecz co spodziewać się po molochu Skąd to wiem ktoś spyta a z tond iż pracuje na stacji ponad 12 lat i kiedyś zarabiało się więcej niż teraz i to znacznie ktoś powie to czemu tam siedzisz a temu ze w regionie nie ma pracy A tak naprawdę to nie pracujesz w orlenie stacje są dzierżawione dla prywatnych ludzi z działalnością gospodarczą

Gość gość
Różnie to bywa jako serwisant stacji paliw z www.mar-serwis.com/ bywam na różnych stacjach i dużo zależy od właściciela, czasami mają całkiem dobre warunki pracownicy, na innych stacjach ewidentnie są źle traktowani. Zależy jak się trafi.

Gość Maslooo
Jak czytam to mi się śmiać się. Wrzucacie każdą stacje do jednego wora. Pracuje już pół roku. 1 wypłata - 1300 na reke, owszem. 2 wypłata 1450 - już coś ? 1600 obecnie. Zależy na jakiego prowadzącego się trafi, bo z reguły są to ajenci. Jeżeli ma się uczciwego szefa, to fajna praca. Jestem najmłodszy, ze mną przyjęła się jedna osoba i nikt więcej od tamtej pory. Klienci wracają a na śląsku jesteśmy jedną z najbardziej dochodowych stacji, mimo że nie jesteśmy położeni przy autostradzie. Liczy się atmosfera, a zyski same przyjdą. Jak klient przychodzi i słucha waszego gderania jak ciężko o masakra... To wróci ? :) Nie.

Gość ORLEN
UWAGA NA PRACE W TARNOBRZEGU NA ORLENiE na Kwiatkowskiego szefostwo zawsszef ze robi tam tak żeby były niedogodziny i zabiera urlop oprócz tego zawsze niezdrowa atmosfera pośród pracowników jeden na drugiego donosi, ZASTANOWCIE SIĘ DWA RAZY ZANIM TAM PUJDZIESZ DO PRACY, A PRZEWINELO SIĘ TAM JUŻ PONAD 50 osob,szef tylko zawsze jedzie na kombinacjach

Gość gość
witam wszystkich pracowników którzy pracują na sp orlen .piszecie o mankach o inwentaryzacjach ,podam wam prosty przykład jako pracownik stacji który pracuje juz pare ładnych lat i nie daje bic sie w rogi prosta sprawa dla poszkodowanych którzy płacą manka. robimy plan sklepu dzielimy kazdego pracownika który jest odpowiedzialny za daną półkę i liczy towar po kazdej zmianie przeliczamy (papierosy,alkohol towar za kasą) płaciłam sama z kolezankami a złodziej był miedzy nami)obecnie towar gra.małe manka sa dopuszczalne które pokrywa prowadzący w ramach ubytku rocznego. pozdro janka

Gość gość
,,robimy plan sklepu dzielimy kazdego pracownika który jest odpowiedzialny za daną półkę i liczy towar po kazdej zmianie przeliczamy,, Nie kumam....A czy po przedzieleniu, po każdej zmianie wychodzi Wam pracownik, który policzy towar na danej półce????P. S. a chociaż dobrze plan robi???

Gość gość
Jesli chcesz tego typu pracę to lepszy jest serwis stajc***aliw np w www.mar-serwis.com . Zupełnie inaczej traktują ludzi, a i praca lepsza.

Gość gość
słuchajcie mamp ytanie|!!1 wlasnie mam zaczac prace w orlenie,jetsem przed podpisaniem umowy ale doklanie nie powiedizli mi jaki bedzie grafik ile godzin w miesciacu trzeba rzepracowac\.// prze za bledy ale mma nowa klawiature

Gość gość
Nie warto. Płaca głodowa, a święta, weekendy, nocki nie Twoje.

Gość gość
No wlasnie,( to ja ktora pytalam ) zrezygnowalam,jednak wczesniej bylam na1 zmianie juz w pracy, 12 godzin nocka...bez umowy (oczywiscie umowa obiecana,szef mydlący oczy...dalam się nabrac) no i po moim tel ze rezygnuję ( praca w nocy 12 g. bardzo wyczerpująca) szef jeszcze się oburzył i zrobił mi awanturę i niestety chyba nie mam co liczyc na zaplate za ta noc? no trudno...przynajmniej odbyłam darmowy kurs na kasie:) i juz się tam nie pokaze a na drugi raz bede madrzejsza i nie podejmę ani 1 dnia pracy zanim nie dostanę umowy...oszusci,choc to nie wina samego orlenu tylko ajenta,no nic... ale i tak zadowolona jestem i cos mi to dało\;0

Gość mokij
Wcale nie taka pensja glodowa, na forum gowork.pl/opinie_czytaj,245072 ludzie pisza o całkiem konkretnych pieniądzach.

Gość Daro8686
Odp dla: mokij 2015.12.14 Ty chyba nie wiesz o czym mówisz? Wybaczcie bo nie czytałem wszystkich wcześniejszych postów ale szlag mnie trafia jak ktoś mówi że na stacji się żle nie zarabia? Bzdura. Zarobki nie takie złe?? Bu ha ha ha. Już 5 lat zasuwam na sp i miesiąc w miesiąc czekam wypłaty jak zbawienia. Ta praca jest dobra dla osoby młodej (kawaler,panienka) która rozpoczyna dopiero swe życiowe wojaże i potrzebuje pracy na tzw start. Jak masz do utrzymania rodzinę to już nie jest tak kolorowo W moim regionie jest straszna lipa z pracą dlatego jeszcze tam pracuje, co nie zmienia faktu że składam cv gdzie tylko się da aby się z tamtąd wyrwać. Obowiązki i odpowiedzialność zaje....a a kasa szkoda gadać. Jeśli miał bym mieś w mieś 1800na ręke to nie zastanawiał bym się nad zmianą. To resztę sami sobie wyobraźcie. pozdro

Gość gość
Zalezy gdzie traficie. Jestem studentem ostatniego roku. Pracuje w systemie 3 na 3 na umowie zleceniu. Miesiecznie otrzymuje 2300 zl wychodzi okolo 15 dni roboczych + premia w zaleznosci od staran i szczescia. Praca nie jest to prawdziwy rarytas ale tez nie jest najgorsza. Pracowałem na budowie przez krótki czas to wiem co to cięzka praca.

Gość gość ooooooo
Warto ją pracuje 8 godzin 5.dni w tygodniu zarabiam 2000 zł miesięcznie plus premiera od sprzedaży nie narzekam jeszcze do tego spore napiwki

Gość gość
hehe chyba brutto:)))

Gość gość
1480 na rękę. Nocki, świątki , piątki. Nadgodziny , zresztą też okrojone, płacone ,,pod stołem" Gorzów, Koniawska. NIE WARTO!

Gość renia1478
E tam pierdzielenie. Zależy u kogo się pracuje- czy to franczyzna czy prawdziwy orlen. Zalezy jakiego prowadzacego trafisz. A przede wszystkim jak pracujesz i sprzedajesz. U mnie wiekszosc zarabia 1300-1450 zl za nic nie robienie. Znaczy robią to co musza nic ponad to- zero aktywnej czy własnej kreatywności. Ja przez swoje wysilki awansowalam na kierownika zmiany (dodatkowa kasa), wygrywam konkursy sprzedazowe (po prostu mi zalezy) i moja wyplata to miedzy 1800- 2300 na reke. Zalezy od ilosci zmian i miejsca w konkursie. Wiadomo wiele rzeczy mnie wkurza i uważam, że i tak powinno byc wiecej bo to srednie wynagrodzenie na moim rynku pracy ale nie jest az tak zle jak wiekszosc pisze. Po prostu trzeba sie postarac

Gość Stolcman
Żaden pracownik Stacji Orlen nie jest pracownikiem Orlenu, tylko ajenta lub franczyzobiorcy. U ajenta zarobisz minimalną krajową + premie. Dodatki za pracę nocną to złudzenie. Lepiej pracować u franczyzobiorcy. Nie ma tam parcia na plany i jak klienci Ci ubliżają to możesz się odezwać. No i na nocce się prześpisz.

Gość gość
Tu się zgadzam, zapier........lasz za 1500 zł i nie możesz się odezwać bo zaraz wylot. Ok mogę wiele przeżyć ale wykonując 10 zawodów za te pieniądze - tylko oni Ajęci biorą kasę do siebie i sru na wakacje.jak zapytasz o podwyżkę to ci powie że nie ma siana a sam jeżdzi nową furą . do tego nikt się tobą nie interesuje ważne są tylko wyniki i statystyki, a ty to tylko marny proch AHHHHHHHHHHHHH

Gość gość
Witam!! Pracuję nie cały rok na orlenie i szczerze mam jej dość, cały czas szukam coś innego żeby z tego GÓW..... się wyrwać, płaca? za takie wymogi jakie orlen stosuje ŚMIESZNE pieniądze są dla pracowników. U nas są też nocki i tak w ogóle chyba nikt tak dokładnie nie wie co i za ile pracuje, i tak jak ktoś już napisał na forum nocki nie nocki święta nie święta ty musisz iść do pracy i jeszcze sprzątasz kibel obsrany na metr nad sedesem. NIE POLECAM pracy w orlenie na stanowisku OBSŁUGA KLIENTA PKN ORLEN .

Gość gość
Tak czytam wasze wypowiedzi jako praca na stacji jest wow i w ogolem. Ale prawda taka ze kazdy madry nie bedzie robil za miske ryzu. Praca na stacji to wyzysk nie masz czasu zezrec zalatwic sie wszedzie cie gonia a w nocy sam na kasie nocnej ani pyska oderwac do kogos...

Gość gość
uważajcie na ogłoszenia przyjęć pracowników na Orlenie Rocha 215 kierowniczka jest tam BEATA STRAS . nie wywiązuje się z umowy ,płaci ludzia marne grosze resztę zabierając dla siebie ,po jej przyjściu że stacji pozwalniali sie ludzie pracujący po 10 lat nie idziecie tam bo w każdym innym zarobicie kolo 2000 u niej max 1500 zł .

Gość gość
W gorszej firmie jeszcze nie pracowałem... Totalny burdel i zastraszanie od samej góry, w dół.Cudowna współpraca w firmie, gdzie jeden przeczy drugiemu:))) PS Panie Pilarczyk, czekamy na Pana, Pan poprawi cyferki po Kmieciku samą wizytą i czystszymi dystrybutorami:)))))))))

Gość przyszlypracownik
Hej zostałem przyjęty do pracy i mam zgłosić się w poniedziałek na stacje.Czytam od wczoraj fora i okazuje się,że sporo osób pisze o myciu toalet i dodatkowych obowiązkach.Ja aplikowałem na stanowisko sprzedawcy(taka była treść ogłoszenia) i nie mam zamiaru myć toalet.Czy w sytuacji kiedy odmówię umycia toalety to mogą mnie zwolnić ?

Gość ZyczliwaGosia
niestety musisz myc kible :(

Gość była pracownica orlen 1390
musisz myć bo jak nie użyjesz to Beata że stacji orlen na rocha nr 1390 ( jeżeli jesteś tam przyjety) będziemi cie wyzywać nastaw się też na ciągle pretensje ze robisz wszystko źle. dodatkowo nie umie nic załatwić od ręki i będzie się wymigiwac od wszelkich pytań. unikaj tej stacji. i nawet nie zaczynaj pracy. szkoda nerwów.

Gość rafcior
pani Beata zamieściła dzisiaj o 6.47 ogłoszenie na olx ,szuka pracownika ale nie wspomina nic o myciu toalet! ktoś tu kręci...

Gość fajnapraca
Pracowalam na studiach i bylam zadowolona. plusy fajna ekipa i kierownictwo pensja wyplacana terminowo czesto wpadala premia minusy bolaly nogi po pracy ale to normalne w pracy fizycznej

Gość gość
Zatrudniając się jako sprzedawca na Wróblenie , robisz, za sprzątaczkę, babcię klozetową, kucharkę, magazyniera, ciecia nocnego i ewentualnie sprzedawcę. Jeszcze jakieś pytania?

Gość MiroslawOstaszewski
Warto pracować w firmie ORLEN.