Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość earl gray

Pomocy! Foto!

Polecane posty

wiesz co, a ja ci zazdroszcze ze masz dlugie ja juz rok zapuszczam i marze o takiej dlugosci jak twoja. nie widac twojej twarzy trudno ci doradzic. widac ze masz zniszczone koncowki ja bym zadbala o nie najpierw i bym nie scinala :)) nie sa zle te wlosy, zadbaj o nie ciut wiecej :))) pozdrawiam

Gość ogólnie powiem
ani beznadziejne ani piękne, przestań smęcić i nie myśl tylko o swoim wyglądzie, poczytaj książkę...

Gość Antii
xsa troche zniszczone wiec najlepiej o nie sie zatroszcz bardziej:) ja proponuje zebys najpierw je zapuscila bardziej i wyrownala koncowki bo narazie sa strasznie wystrzepione;)

Nie sa zle, nie wiem tez czy zniszczone, bo na zdjeciu nie widac, ale jednak nie kazdem pasuje cieniowanie... osobiscie nie podoba mi sie ta fryzura, przynajmniej z tylu wyglada fatalnie, szkoda obcinac, bo sa juz dosc dlugie, ale chociaz podciac, zeby tak bardzo nie roznily sie od tych krotszych :)

Gość earl gray
Końcówki wiem. To oczywiste. Twarz mam owalną, mam regularne rysy twarzy. Co sądzicie o tym: http://www.voila.pl/408/levcf/index.php?get=1&f=1 Tylko nie mówcie, że nie będę tak wyglądac. Za zwracam uwagę na cięcie a nie twarz miss polonia

Gość earl gray
To są resztki fryzury, którą miałam w lipcu. Włosy odrosły i fryzura straciła kształt. Teraz idę do pracy i muszę się do ludzi upodobnić

Gość earl gray
W pracy będę musiała wyglądać nienagannie. Poza tym taka fryzura wydaje mi się na miejscu. Odpowiednie cięcie i chyba nie jest trudna w modelowaniu.

Gość earl gray
Może macie inne pomysły?? Ja chętnie posłucham. :)

Gość earl gray
Myślicie, że fryzjerka da radę? Wiem, że może róznić się od tej ze zdjecia, tu nad fotką pracował cały zespół ludzi, stylistów, fotografów, wizażystów i Bóg wie kogo:) Ale licze na choć troszkę poodbny efekt. Przynajmniej fryzjerka będzie wiedziała o co mi chodzi. Bo chyba lepiej pokazać fotkę niz mówić ręcznie:)

hmm ja na twoim miejscu poszlabym do takiego lepszego fryzjera gdzie ci dopasuje fryzurke do twarzy:) No ale to koszt ok 70-80zl:)

Gość earl gray
Na lepszego fryzjera nie mam co liczyć:( Mieszkam w strasznej dziurze:( Ale moja fryzjerka jest całkiem OK:) Ma fach w ręku :)

Gość earl gray
Te dwie też całkiem OK :) No może ta blond mnie mi się podoba :)

Gość earl gray
Znalazłam zdjecie z lipca:) To są moje włosy zaraz po wizycie u fryzjera. http://www.voila.pl/414/35r4q/index.php?get=1&f=1 A fotkę zrobiłam aby porównac w jakim tempie rosną mi włosy. Na tej fotce jest też mój naturalny kolor. Teraz sami widzicie co zostało z fryzurki:( Nie była zła ale trochę miała problemy z ułożeniem. Kazdy kosmyk sterczał w inną stronę dlatego już takiej nie chcę. Zresztą podobają mi się długie włosy:)

Gość earl gray
Te fryzurki raczej do mojej nowej pracy sie nie nadają:)

Gość earl gray
Właśnie tak chce stopniowo. Kiedyś tak miałam ścięte i było OK :) Ale fryzjerka nie potrafiła po raz drugi wyczarować takiej fryzury:( Potem skusiłam się na to co pokazałam i teraz chcę się doprowadzić do jako takiego stanu:)

Gość earl gray
Mam pytanie? Czy wam też tak szybko rosną włosy? To jest róznica dwóch miesięcy bo włosy ściełam dokładnie 20lipca. Zreszta jakie macie fryzurki?

Tez mam cieniowane, ale duzo dluzsze od Twoich, faluje je karbownica, bo nie podobaja mi sie proste, zastanawialam sie nad trwala, ale boje sie, ze cos nie wyjdzie i bede musiala je sciac :(

Gość mnie się najbardziej podobają
proste fryzury- sorry ale to cieniowanie, co masz, moim zdaniem fatalne- takie pióra sterczące... za to bardzo ładna ta fryzurką, którą pokazałaś jako 1 propozycję na zmianą- z tyłu proste włosy z przodu delikatnie wycieniowane na bok.

Gość earl gray
A więc jestem już po :) Fryzura z przodu podobna, ale w tyle .... Chyba źle zrozumiałyśmy się z fryzjerką. Mam wycieniowane na dwie warstwy, moglam tylko wyrównać i mieć proste z przodu pazurki... Ale nic odrosną to juz tak zrobię.