Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLOPPIU

WOLI PIC NIZ KIEROWCAC NA IMPREZE ! NIE MOGE NA NIM POLEGAC EH POMOCY

Polecane posty

Gość OLOPPIU

nie wiem czy ja przesadzam,czy moze jestem egoista ,a moze po prostu jako ze jestem dziwczyna,to mam inny tok myslenia ;/ jestem z chlopakiem 2 lata ,on ma prawo jazdy ja natomiast nie..auta on swojego nie ma ,bo od siostry pozycza,natomiast ja swoje auto mam i czekam tylko na egzamin prawa jazdy ...tak wiec auto stoi pod domem ...chodzi ogolnie o imprezy .. zawsze jak jedziemy na impreze to zawozi nas jego kolega .niestety nie zawsze moze i jest problem .. bo ja chce jechac i on tez,ale ja nie mam transportu a on ma ,bo ma wolne 1 miejsce u kolegi ( nie mieszkamy w tych samych miastach,ja jestem z miasta,a on ze wsi , 25 km dalej ode mnie ) ... i ja sobie pomyslalam ..ze przeciez jak jest taka sytuacja ,to on moglby prowadzic auto,no nie?? siostry .. czy np.pozyczyc moje i jedziemy na impreze ..ale on sie tlumaczy tym,ze nie lubi na impreze byc jako kierowca bo musi % sie napic ;/bo nie umie na sucho sie bawic bo to nie impreza i zamula wtedy ;/ i ja mu robie afere ze nie moge na niego liczyc ,ze tylko % sie licza;/ jak ja bede miala prawo jazdy to zawsze bede kierowca;/ mimo ,ze teraz lubie sobie na imprezie wypic z 3 drinki ... a sa chlopacy ,ktorzy jezdza ze swoimi dziwczynami na impreze i sa kierowcami i jakos nie marudza;/ a tej moj marudzi ;/ boje sie ze jak bedzie moim mezem juz ,to zawsze jak bedziemy na impreze jechac to ja bede musiala prowadzic ,bo on bedzie chcial sie napic ;/ nie wiem juz co robic i co o tym myslec :( czy ni moglby sie dla mnie poswiecic? i prowadzic na impreze?? jesli sie kocha to sie zrobi wszystko czyz nie :( ??

Gość ale masz
kurwa problemy !!!!

Gość mikola
ja rozumiem twojego faceta Ja tez nie lubie byc na imprezie i nic nie wypic... Pozostaje tylko zdac prawko i samemu byc kierowca:) No chyba ze lubisz wypic...:)

Gość OLOPPIU
mikola - no wiem ;/ ja tez lubie wypic na imprezie hehe ;p ale jak juz bede kierowca to bede prowadzic byle tylko moc sobie potanczyc hehe maly ksiaze - haa- haaa smieszne ;p

Gość ale masz
nie smieszne tylko tragiczne